De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

FiT®System Pro omdat het om mensen gaat. FiT®System Pro: een multifunctionele, inrichting van minibussen voor kleinschalig gecombineerd vervoer van personen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "FiT®System Pro omdat het om mensen gaat. FiT®System Pro: een multifunctionele, inrichting van minibussen voor kleinschalig gecombineerd vervoer van personen."— Transcript van de presentatie:

1 FiT®System Pro omdat het om mensen gaat

2 FiT®System Pro: een multifunctionele, inrichting van minibussen voor kleinschalig gecombineerd vervoer van personen met- en zonder functionele beperkingen, in vrijwel alle combinaties FiT® System Pro wordt gekenmerkt door een vastzetsysteem voor rolstoelgebruikers uitermate veilig, absoluut gelijkwaardig en zeer comfortabel vervoer

3 Doelgroepmotivatie Eindgebruikers Gelijkwaardig vervoer zonder zorgen –Respect voor volwaardigheid van het individu door minimale inbreuk op privacy. Dit kan door sneller werken en minder handelingen. –Snelheid van werken voorkomt “wacht-irritatie”. –Veiliger, comfortabeler en minder fysiek belastend. –Geruststellende zekerheid van correct handelen van chauffeurs en correct functioneren van het vastzetsysteem. Dit onderstreept de autonomie en onafhankelijkheid van eindgebruikers.

4 Pro-actieve Veiligheid –Met één simpele handeling wordt het vastzetsysteem bediend – Vandalisme is uitgesloten (hufterproof); vast is vast. –Het gesloten vloeroppervlakte is antislip en de handgrepen aan de vouwstoelen bevorderen de stabiliteit –Werking van de driepunts-gordels dwingen een correct gebruik af. –Bij stroomuitval in het voertuig blijven geactiveerde rolstoelvastzetsystemen in functie en zijn handmatig ontgrendelbaar.

5 Gecontroleerde veiligheid: overzicht -Bij het vastzetten van rolstoelen worden chauffeur en reiziger, via een lichtsignaal geïnformeerd: sein veilig! -Voor het wegrijden checkt het systeem of het vastzetsysteem correct is aangebracht. -Afsluiten van het voertuig met een geactiveerd vastzetsysteem is bijna niet mogelijk.

6 Volledige gelijkwaardigheid –FiT® vouwstoelen blijven in opgevouwen toestand onder de raamlijn; vrij uitzicht rolstoelgebruikers. –Rolstoelgebruikers en overige passagiers zitten op dezelfde hoogte; betere communicatie –Ver- en ontgrendelen van het vastzetsysteem gaat razendsnel. –Geen voelbaar, hinderlijk, gesjor aan de rolstoel. –Nauwelijks inbreuk op de comfort zone van de rolstoelgebruiker

7 Optimaal reiscomfort –De driepuntsgordel biedt de rolstoelgebruiker optimaal comfort, zit altijd op de juiste hoogte. –Door bevestiging van de driepuntsgordel vanuit de verticale zuil in plaats vanuit de vloer wordt voorkomen dat de gordel vuil afgeeft op kleding. –Sfeervolle verlichting en een smaakvolle ambiance die tot uiting komt in de vormgeving van FiT® System Pro bevordert het reisplezier.

8 Snelheid van werken: niet wachten –De haken van de spanbanden worden aangereikt en kunnen moeiteloos en snel aan de rolstoel worden bevestigd. –Het exact positioneren van de rolstoel is niet nodig. De positie van de rolstoel kan gemakkelijk gecorrigeerd worden met aangehaakte spanbanden. –Daarna zorgt de elektronisch gestuurde vergrendeling voor veilige fixatie.

9 Gebruiksgemak spanbanden –In willekeurige volgorde aanhaken –met één handbeweging vastzetten, knielen niet nodig. –Plaats voor grotere formaten rolstoelen, –Extra lange banden; gemakkelijk plaatsen. –Driepuntsgordels extra lang, gordelverlengers overbodig.

10 Gebruiksgemak: vlakke vloer - Indien rolstoelvaszetsysteem niet in werking; volledig vlakke, gesloten vloer. - Onderhoud minimaal - Geen vuilverzameling in openingen - Niet meer struikelen

11 Gebruiksgemak: FiT® Vouwstoelen –Lichter in gewicht : gemakkelijk te verwijderen (meestal niet nodig) –Traploos schuiven in lengterichting van het voertuig: meer ruimte grote maat rolstoel –Moeiteloos te vouwen om de rolstoelposities vrij te maken. –Comfortabele zitpositie en ondersteuning. –Correct gebruik hoofdsteun wordt afgedwongen

12 Doelgroepmotivaties Chauffeurs Peace of mind (meer “kwalitijd”) –Meer zelfvertrouwen door het kunnen rekenen op een systeem dat zichzelf controleert en daarover informeert. –Meedenkend en vanzelfsprekend (logisch) gebruiksgemak; geen volgorde van werken en geen noodzaak routine. –Door pro-actieve werking van het systeem kan de chauffeur zich concentreren op persoonlijke serviceverlening en het besturen van de bus in het steeds drukker wordende verkeer. –Meer werkplezier, betere gezondheid (vitaliteit) en meer tijd voor menselijke contacten door minder fysieke en tijdrovende inspanning.


Download ppt "FiT®System Pro omdat het om mensen gaat. FiT®System Pro: een multifunctionele, inrichting van minibussen voor kleinschalig gecombineerd vervoer van personen."

Verwante presentaties


Ads door Google