De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Baukje de Haas Laurens van Bree Bart-Jan de Man. Project gemeente Breda. Is het mogelijk om ouderen die op dit moment gebruik maken van de deeltaxi en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Baukje de Haas Laurens van Bree Bart-Jan de Man. Project gemeente Breda. Is het mogelijk om ouderen die op dit moment gebruik maken van de deeltaxi en."— Transcript van de presentatie:

1 Baukje de Haas Laurens van Bree Bart-Jan de Man

2 Project gemeente Breda. Is het mogelijk om ouderen die op dit moment gebruik maken van de deeltaxi en de toekomstige gebruikers van de deeltaxi over te laten stappen naar het openbaar vervoer, waardoor de ouderen zelfstandig blijven en er minder aanspraak gemaakt hoeft te worden op de Wmo?

3 Macro, meso & micro niveau Macroniveau De vergrijzing is in volle gang Verplaatsing AWBZ  Wmo Mesoniveau Gemeente Breda bezuinigt op Wmo Gem. Breda moet in samenwerking met Veolia het openbaarvervoer aantrekkelijker maken. Microniveau Ouderen willen zo makkelijk en goedkoop mogelijk van A naar B

4 Het probleem De deeltaxi is: goedkoop - makkelijk - snel Wet & Regelgeving Op 80 jarige leeftijd, vrijblijvend aanvragen deeltaxi pas Op 65/70 jarige leeftijd, al eenvoudiger aanvragen pas. Bus is : relatief duurder - minder makkelijk - zit vast aan tijden Dus: wet & regelgeving houdt collectief gebruik deeltaxi in stand. Probleem: Hoe maken wij het openbaar vervoer aantrekkelijker zodat ouderen tóch eerder met de bus gaan dan met de deeltaxi?


Download ppt "Baukje de Haas Laurens van Bree Bart-Jan de Man. Project gemeente Breda. Is het mogelijk om ouderen die op dit moment gebruik maken van de deeltaxi en."

Verwante presentaties


Ads door Google