De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kaarten van Europa Real live zowel aerodromes als enroute charts! Wel even (gratis) registreren. En uiteraard mogen wij dit alleen gebruiken voor Flight.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kaarten van Europa Real live zowel aerodromes als enroute charts! Wel even (gratis) registreren. En uiteraard mogen wij dit alleen gebruiken voor Flight."— Transcript van de presentatie:

1 Kaarten van Europa Real live zowel aerodromes als enroute charts! Wel even (gratis) registreren. En uiteraard mogen wij dit alleen gebruiken voor Flight Simulator!

2 www.ead.eurocontrol.int/eadcms/eadsite/index.php.html Dit is dit scherm dus. Eerst registreren, dan inloggen.

3 Nu inloggen! Wel uw eigen username en password gebruiken.

4 Na het inloggen krijg je dit scherm Kies “Enter Applications.”

5 Klik op OK.

6 Klik op het driehoekje en kies het gewenste land. Ik koos Germany! Eerst deze aanklikken!

7 Ziet u, er zijn 20 pagina’s te bekij- ken! Zoek het door u gewenste veld!

8 Uiteraard ont- breekt Nederland niet!

9 Ik koos Ameland: EHAL Klik op Open voor het openen van een PDF file.

10 En ziedaar…..

11 Niet alleen vliegvelden maar ook de airways kunt u daar vinden. Dat houdt ook in dat je weet tot hoever de lower airways gaan en waar de upper airways beginnen, maar ook waar de beperkingen liggen en of je even of oneven moet vliegen!

12

13 Kies eerst de Authority: Belgium Kies AIP type: AIP En kies bij Part: ENR En “Search”! Kies vervolgens 3.3. Area Navigation )RNAV) Routes! Dat geeft de volgende plaatjes….. Zoals u zag bij het voorgaande plaatje:

14

15 Uiteraard werkt dit voor de meeste Europese landen, Misschien wel allemaal, maar dat heb ik niet gecheckt ;-) Voor de aardigheid heb ik nog een route uit het Duitse bijgevoegd.

16

17

18 U ziet het een schat aan informatie, allemaal gratis! Harm Weistra KLM764 VA


Download ppt "Kaarten van Europa Real live zowel aerodromes als enroute charts! Wel even (gratis) registreren. En uiteraard mogen wij dit alleen gebruiken voor Flight."

Verwante presentaties


Ads door Google