De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Time Warp.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Time Warp."— Transcript van de presentatie:

1 Time Warp

2 Time Warp Grootste techno indoor-event van Nederland.
Dit jaar viert het evenement haar vijfjarig jubileum. bezoekers! Vijf verschillende area’s met een ijzersterk programma van artiesten uit binnen- en buitenland. Time Warp staat internationaal bekend om de technologische innovaties op productioneel gebied. Kaarten kosten 45 euro (ex presale fee) Het evenement duurt van tot uur.

3 Time Warp

4 Time Warp Official Aftermovie Time Warp 2012

5 Time Warp - Recencies De bezoekers van dance-evenement Time Warp in de Jaarbeurs zijn afgelopen zaterdag massaal bestolen van hun mobieltje en/of tas. Het vermoeden is dat een Roemeense bende erachter zit. Voor honderden bezoekers liep een bezoekje aan het grootschalige dancefeest Time Warp in de Utrechtse Jaarbeurs uit op een grote teleurstelling UTRECHT - De politie heeft 85 mensen aangehouden tijdens het dancefeest Time Warp in de Jaarbeurs in Utrecht. Van de arrestaties waren er 83 drugsgerelateerd. Opvallend was volgens de politie de hoeveelheid drugs die verdachten bij zich hadden, met name XTC-pillen, MDMA en GHB.

6 Time Warp - Recencies Time Warp Holland 2012 was een heerlijk nacht. Goed georganiseerd, goed geluid, een lijn omhoog om van te watertanden en een meer dan prettige sfeer. Wanneer mogen we weer? Heel mooi feest, net als vorig jaar. Cave was super aangekleed. Enige minpunt: wat een doolhof. Er stond enkel bij de cave aangegeven welke zaal het was, dit was vorig jaar beter geregeld. Voor de rest super!!! Hemels die visuals en aankleding in The Cave, evenals de muziek daar!! Gui Boratto . Ook lekker geknald in de Mapping. Super feest, zeer kostelijk vermaakt, indd weinig variatie in de sets, misschien volgende keer hardtechno of een andere genre erbij voegen! Op het gore bier naar alles goed georganiseerd!


Download ppt "Time Warp."

Verwante presentaties


Ads door Google