De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Stadslandbouw-project Kaart en illustratie. Lood (grijs) en cadmium (blauw) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Stadslandbouw-project Kaart en illustratie. Lood (grijs) en cadmium (blauw) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent."— Transcript van de presentatie:

1 Stadslandbouw-project Kaart en illustratie

2 Lood (grijs) en cadmium (blauw) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent. De grootte van elk punt is indicator voor de concentratie. Slechts één overschrijding voor lood is centraal te zien.

3 Ter info: enkel lood Lood (grijs) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent. De grootte van elk punt is indicator voor de concentratie. Slechts één overschrijding voor lood is centraal te zien.

4 Ter info: enkel cadmium Cadmium (blauw) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent. De grootte van elk punt is indicator voor de concentratie. Geen enkele overschrijding voor cadmium is waargenomen.

5 Verdeling van loodconcentraties over alle deelnemers met onderscheid naar behandeling (wassen versus ongewassen) en substraat (volle grond of in kweekbak). Na wassen is er een significante daling in de loodconcentratie. Het aantal deelnemers die in volle grond kweekten was onvoldoende om een betrouwbare uitspraak te doen over verschil met kweekbak.

6 Ter info: Voorstelling van As, Cd, Pb concentraties over alle deelnemers in eerste oogst, inclusief ongewassen sla. De codes zijn gelinkt aan de specifieke condities.

7 Ter info: Voorstelling van As, Cd, Pb concentraties over alle deelnemers in tweede oogst, inclusief ongewassen sla. De codes zijn gelinkt aan de specifieke condities.


Download ppt "Stadslandbouw-project Kaart en illustratie. Lood (grijs) en cadmium (blauw) concentraties gemeten in sla, na wassen, afkomstig van deelnemers te Gent."

Verwante presentaties


Ads door Google