De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet."— Transcript van de presentatie:

1 Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet

2 Lezing 8 december 2008

3 Hoe stuur ik een Kerst- of Nieuwjaarskaart (gratis of betaald) naar familieleden, vrienden en kennissen? SeniorCompAS legt het u uit!

4 U kunt een “e-card” (elektronische kaart) sturen: Gratis of betaaldGratis of betaald Naar één of meerdere e-mailadressenNaar één of meerdere e-mailadressen Met of zonder muziekMet of zonder muziek U kunt ook een “echte” kaart laten bezorgen We laten een paar voorbeelden zien Begin bij: http://kaarten.startpagina.nlBegin bij: http://kaarten.startpagina.nlhttp://kaarten.startpagina.nl Kies uit een van de rubrieken (bv. ‘Alle gelegenheden’) een aanbieder ( in ons geval dus ‘Kaartenhuis’) en klik hieropKies uit een van de rubrieken (bv. ‘Alle gelegenheden’) een aanbieder ( in ons geval dus ‘Kaartenhuis’) en klik hierop

5 Voorbeeld 1: E-card via ‘Kaartenhuis’ Kaartenhuis Daar klikken we op ‘kerstmis’ in het menu ‘E-CARDS’Daar klikken we op ‘kerstmis’ in het menu ‘E-CARDS’ Zoek een kaart uit en klik er opZoek een kaart uit en klik er op Nu krijg je het scherm ‘e-card samenstellen’Nu krijg je het scherm ‘e-card samenstellen’ Werk de tabs - naar behoefte - stuk voor stuk afWerk de tabs - naar behoefte - stuk voor stuk af Let op het juist invullen van e-mailadressen!Let op het juist invullen van e-mailadressen! Waar zou je op klikken als je deze kaart naar meerdere adressen wilt sturen?Waar zou je op klikken als je deze kaart naar meerdere adressen wilt sturen?

6 Voorbeeld 2: E-card via ‘Hallmark ’ Hallmark Kies uit hoofdmenu (boven) ‘E-CARDS’Kies uit hoofdmenu (boven) ‘E-CARDS’ Kies het thema ‘Kerst’ in ‘E-CARD CATEGORIEËN’.Kies het thema ‘Kerst’ in ‘E-CARD CATEGORIEËN’. Zoek een kaart uit en klik er opZoek een kaart uit en klik er op Werk de stappen af in scherm ‘E-card invullen’Werk de stappen af in scherm ‘E-card invullen’ Let op het juist invullen van e-mailadressen!Let op het juist invullen van e-mailadressen! Alle stappen afgewerkt? Klik dan op ‘Versturen’Alle stappen afgewerkt? Klik dan op ‘Versturen’ Accoord met de Algemene Voorwaarden? Lezen!Accoord met de Algemene Voorwaarden? Lezen! Dan volgt een scherm met bevestiging dat kaart verstuurd isDan volgt een scherm met bevestiging dat kaart verstuurd is En het aanbod jezelf te registreren op HallmarkEn het aanbod jezelf te registreren op Hallmark

7 Voorbeeld 3: Kaart per post via Hallmark. Hallmark Deze kaart wordt via internet gemaakt, maar per gewone post verzonden! Kies nu uit hoofdmenu ‘Kaarten per post’Kies nu uit hoofdmenu ‘Kaarten per post’ Bekijk de demo (rechts) ‘Kaarten per post maak je zo’Bekijk de demo (rechts) ‘Kaarten per post maak je zo’ Kies thema uit Stijlen of ‘Momenten’Kies thema uit Stijlen of ‘Momenten’ Klik op ‘Maak je kaart’Klik op ‘Maak je kaart’ Volg de stappen en let op de aanwijzingenVolg de stappen en let op de aanwijzingen Kies betaalmethode en vul benodigde gegevens in (velden met een * moeten altijd ingevuld worden!)Kies betaalmethode en vul benodigde gegevens in (velden met een * moeten altijd ingevuld worden!) Als je dan op ‘Accoord’ klikt, dan wordt je kaart op de post gedaan!Als je dan op ‘Accoord’ klikt, dan wordt je kaart op de post gedaan!

8 Een e-card sturen is nu niet zo moeilijk meer.

9 SeniorCompAS wenst u alvast fijne feestdagen

10 Peer Custers10


Download ppt "Een Kerst- of Nieuwjaarswens sturen via internet."

Verwante presentaties


Ads door Google