De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier."— Transcript van de presentatie:

1

2 Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier Bewegen is goed en maakt sterk en weerbaar. 3. Ontmoetingen en ondernemen Met en voor een ander. 4. Ontwikkeling en ontdekking Zelfontplooiing en plezier. 5. Smakelijke ontmoetingen Samen gezond eten, koken en genieten.

3 Interesse? Vraag vrijblijvend om een recept of neem zelf contact op met de welzijnscoach: Els Verduyn Tel. 0643657149 Inloopspreekuur op de oneven weken op dinsdagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Locatie gezondheidscentrum Bloemendaal, Lekkenburg 6, 1 ste etage sociaal team noord. www.welzijnopreceptgouda.nl

4


Download ppt "Kies uit één van de vijf recepten uw nieuwe uitdaging! 1. Lichaam en geest Rust in het hoofd en een goede lichamelijke conditie. 2. Bewegen met plezier."

Verwante presentaties


Ads door Google