De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De RepCoach-Rap Muziek Gers Pardoel “ Bagagedrager” Lyrics Berdi, Berry, Huub Uitvoerenden De REP-coaches T.g.v. de Introductie van de RepCoaches 1 maart.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De RepCoach-Rap Muziek Gers Pardoel “ Bagagedrager” Lyrics Berdi, Berry, Huub Uitvoerenden De REP-coaches T.g.v. de Introductie van de RepCoaches 1 maart."— Transcript van de presentatie:

1 De RepCoach-Rap Muziek Gers Pardoel “ Bagagedrager” Lyrics Berdi, Berry, Huub Uitvoerenden De REP-coaches T.g.v. de Introductie van de RepCoaches 1 maart 2013

2 (Refrein) Spring maar achter op bij mij, ik ben je coach! LSD, 4 Aa’s, wees ‘n OEN, laat OMA thuis, en GROW, ‘t wordt heel groots. Spring maar achterop bij mij, we gaan op weg…… en je weet nog niet waar naar toe, maar de juiste vraag wijst jou wel de weg!

3 Uh ik ken je nog niet maar je bent mijn coachee En het zou kunnen liggen aan al die emotie Maar ik denk dat het ligt aan die zware baan, waarbij je altijd klaar moet staan. En ik weet dat het past in de cirkel van invloed Weet wat reflecteren en feedback met je doet, en ik wil die coach,….. van het REP. Van binnen naar buiten, schaalvragen- schalen. Zeg maar wat je van mij wil horen Je stond op GROW en wilde scoren.

4 Structurerend, confronterend, kies je stijl. Je kent de professionele REPPER wel. En de volgende morgen, het is niet te geloven, de shit die was weg, mijn ogen geopend. Een coach van het REP, wel zo handig. Met plezier aan de slag en altijd verstandig!

5 (Refrein) Spring maar achter op bij mij, ik ben je coach! LSD, 4 Aa’s, wees ‘n OEN, laat OMA thuis, en GROW, ‘t wordt heel groots. Spring maar achterop bij mij, we gaan op weg…… en je weet nog niet waar naar toe, maar de juiste vraag wijst jou wel de weg!

6

7 Dank jullie wel voor je aandacht! Je weet wie we zijn en je weet ons te vinden! De RepCoaches


Download ppt "De RepCoach-Rap Muziek Gers Pardoel “ Bagagedrager” Lyrics Berdi, Berry, Huub Uitvoerenden De REP-coaches T.g.v. de Introductie van de RepCoaches 1 maart."

Verwante presentaties


Ads door Google