De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Cultuur van het Moderne Het grote bordspel.. Cultuur van het Moderne Het grote bordspel. Speldelen: Het grote bord met tijdslijn. Kunstkaartjes geplaats.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Cultuur van het Moderne Het grote bordspel.. Cultuur van het Moderne Het grote bordspel. Speldelen: Het grote bord met tijdslijn. Kunstkaartjes geplaats."— Transcript van de presentatie:

1 Cultuur van het Moderne Het grote bordspel.

2 Cultuur van het Moderne Het grote bordspel. Speldelen: Het grote bord met tijdslijn. Kunstkaartjes geplaats in het bord Personagekaartje Mogelijkheidskaartjes Het wiel Kennissteentjes Mobiele telefoon met QR scanner app.

3 Het grote bordspel. Spelregels: -Trek om beurten een personagekaart om je doel te bepalen. -De jongste mag het spel beginnen. -Draai het wiel en trek een mogelijkheidkaart.. Het wiel geeft het tijdvlak aan waar je een kunstkaart moet uitzoeken. De volgende speler scanned de QR code en stelt de vraag van het personage. Beantwoord de vraag goed en ontvang een kennis steentje. Weet je het antwoord niet mag je ook een van de andere vragen beantwoorden. Bij een juist antwoord op een vraag van een ander personage,krijg je een kennissteentje van het andere personage. Bij elk goed antwoord verdwijn het kunstkaartje van het bord. Een speler kan 2 kennissteentjes van een ander personage wisselen voor 1 kennissteentje van eigen personage. -De eigen mogelijkheidkaart mag, voor het kiezen van kunstkaart worden gespeelt, dit hoeft niet!!! Speel je de kaart niet, behoud je deze om tegen iemand anders te spelen of om te spelen bij de volgende buurt. Speel je de kaart bij de volgende beurt niet gaat deze onder op de stapel en pak je een nieuwe mogelijkheidkaart. Speel je de mogelijkheidkaart naar een tegespeler, dan moet de tegespeler een kennissteentje van jou pakken en aan een andere speler geven (niet aan jezelf). De eerste speler met 8 kennissteentjes heeft gewonnen. Cultuur van het Moderne


Download ppt "Cultuur van het Moderne Het grote bordspel.. Cultuur van het Moderne Het grote bordspel. Speldelen: Het grote bord met tijdslijn. Kunstkaartjes geplaats."

Verwante presentaties


Ads door Google