De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht; 5 advocaten; Gevestigd in Amsterdam, maar optredend in heel Nederland en in het buitenland.

Verwante presentaties


Presentatie over: "VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht; 5 advocaten; Gevestigd in Amsterdam, maar optredend in heel Nederland en in het buitenland."— Transcript van de presentatie:

1

2 VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht; 5 advocaten; Gevestigd in Amsterdam, maar optredend in heel Nederland en in het buitenland.

3 SPECIALISME Bijzonder strafrecht Fraudezaken; Economisch ordeningsstrafrecht (milieustrafzaken, financiële toezichtswetgeving, etc.); Fiscaal strafrecht; Internationaal strafrecht.

4 DIENSTVERLENING Bijstand strafzaken; Advisering ter voorkoming van strafbare feiten (compliance); Bijstand naar derden: getuigen (bijvoorbeeld belastingadviseurs); Slachtoffers; Interne onderzoeken naar aanleiding van mogelijk in het verleden gepleegde strafbare feiten (al dan niet in samenwerking met forensische accountants); Klassiek strafrecht (wegenverkeerswet en klassieke misdrijven).

5 VOORDELEN NICHEKANTOOR FINANCIEEL-ECONOMISCH STRAFRECHT Focus op strafrecht en geen aanverwante kantoorproblematiek; Mogelijkheid voor jonge advocaten om proceservaring op te doen die ten goede komt aan de fraudepraktijk; Geen conflict met andere praktijkgroepen; Goede samenwerking met andere kantoren (met name grote kantoren) nu er geen sprake is van concurrentie; Goed internationaal netwerk op basis van strafzaken die in het verleden zijn gedaan en het inschakelen van internationale beroepsverenigingen; N.B. het kantoor is niet kleiner dan strafrechtsecties op grote kantoren!

6 NADERE INFORMATIE? Neem voor meer informatie contact op met Cees van Bavel of Diederik van Omme Telefoon: +31 (0)20 31 21 600 Mail: info@vanbaveladvocaten.nlinfo@vanbaveladvocaten.nl En zie onze website: www.vanbaveladvocaten.nl


Download ppt "VAN BAVEL ADVOCATEN Nichekantoor financieel-economisch strafrecht; 5 advocaten; Gevestigd in Amsterdam, maar optredend in heel Nederland en in het buitenland."

Verwante presentaties


Ads door Google