De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële.

Verwante presentaties


Presentatie over: "STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële."— Transcript van de presentatie:

1 STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële elektronica en embedded software als besturing in industriële en wetenschappelijke toepassingen. Onze opdrachtgevers zien ons als co-maker en partner en bevinden zich in de hightech machine-, apparaten- en instrumentenindustrie. Micro-Key is actief in verschillende branches zoals de medische, de automotive en scheepbouw industrie, zowel in Nederland als internationaal. Onze marktbenadering kenmerkt zich door een uitgesproken klantgericht denken en doen. Kwaliteit en partnership, gekoppeld aan kennis van de nieuwste en bewezen technologieën. Waardering voor onze werkzaamheden zijn onze drive. Wij beseffen dat het enthousiasme, de inzet en betrokkenheid van onze medewerkers, de basis is van de successen die we met elkaar vieren. Binnen onze afdeling Ontwikkeling is structureel plaats voor een STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK De stage In samenspraak met onze stagebegeleider(s) stel je je stage-/ afstudeeropdracht vast. Je verricht (overige) werkzaamheden die een toegevoegde waarde hebben voor je opleiding. Jij biedt ons Een HBO opleiding, richting elektrotechniek (2 e, 3 e of 4 e jaar). (Hobbymatige) interesse met elektronica is een pre. Een zeer nauwkeurige en gedreven werkwijze. Een zelfstandige teamspeler met een proactieve en flexibele instelling. Als je komt werken, vind je bij ons Een uitdagende stage en gedegen begeleiding. Een stage- en reiskostenvergoeding. Een team van gedreven professionals als collega’s. Een open bedrijfscultuur met korte communicatielijnen. Interesse? Stuur dan je uitgebreide CV en bondige motivatie naar jeannet.rijskamp@microkey.nl of per post naar:jeannet.rijskamp@microkey.nl Micro-Key, Postbus 92, 9800 AB Zuidhorn, t.a.v. HRM. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peter Loef (stagebegeleider), telefoon: 0594-503020.

2 OPDRACHTENPROJECTOMSCHRIJVING #1 Afstudeeropdracht: Het implementeren van PTP- protocol 70% Embedded Software 30% Hardware Complexiteit: ●●●●○ Voor een lopend project zijn we op zoek naar een software engineer. Je gaat een PTP (precision time protocol) implementeren. Met dit protocol is het mogelijk om meerdere apparaten via een ethernet verbinding zeer nauwkeurig te synchroniseren. De synchronisatie moet op nanoseconden nauwkeurig! Onze opdrachtgever is een grote speler in de branche: grond-, weg- en waterbouw. #2 Afstudeeropdracht: Het ontwikkelen van een framework voor embedded systemen om regressietesten mee uit te voeren 10% Hardware 90% Software Complexiteit: ●●●●● Voor een intern project zijn we op zoek naar een specialist software of technische informatica. Je gaat een generiek PC framework ontwikkelen die de kwaliteit van embedded systemen gedurende de ontwikkelfase automatisch op de achtergrond bewaakt. Het systeem moet in staat zijn om ’s nachts de software van een product te bouwen, te flashen in het echte systeem om vervolgens regressietesten uit te voeren. Omdat de architectuur van deze embedded systemen nogal varieert moet het een modulair systeem zijn. Zeer uitdagende opdracht die veel vraagt van beide disciplines. #3 Afstudeeropdracht: VoIP prototyping board 100% Embedded Software Complexiteit: ●●●●○ Voor een intern project ter realisatie van een voice over IP intercom systeem, zoeken we een software specialist die meerdere embedded Linux platformen met audio in en uit, herprogrammeert zodat er een multicast systeem opgezet kan worden. Deze opdracht is voor een student (informatica met interesse in embedded software) die zich helemaal thuis voelt in Linux. #4 Stageopdracht: Het ontwikkelen van een productietester voor keyprints 50% Software 50% Hardware Complexiteit: ●●●○○ Voor een intern project zijn we op zoek naar een praktische allrounder. Micro-Key heeft een keyprint ontwikkeld die in eigen beheer in productie genomen wordt. Deze print bevat onder andere: LEDs, schakelaars, 7-segment displays en RGB led aansturing. Vanwege de hoge kwaliteitsstandaard van Micro-Key worden alle geproduceerde printen getest. Omdat er grote aantallen zullen worden geproduceerd is het onmogelijk dit handmatig te testen. Je gaat hiervoor een automatische tester ontwikkelen. #5 Stageopdracht: Power over ethernet 100% Hardware Complexiteit: ●●●○○ Voor een lopend project zoeken we een hardware engineer die voor ons uitzoekt hoe power over ethernet werkt. Hiervoor hardware maakt en de pitfalls boven water krijgt, zodat in toekomstige projecten power over ethernet sneller ingezet kan worden. AFSTUDEEROPDRACHTEN EN STAGES


Download ppt "STAGIAIR HBO ELECTROTECHNIEK Micro-Key is al 30 jaar gespecialiseerd in het op klantenspecificatie ontwerpen, ontwikkelen en produceren van industriële."

Verwante presentaties


Ads door Google