De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Inleiding Hoi allemaal! Dit is het begin van mijn werkstuk presentatie. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en genieten van mijn ‘boeiende’ verhalen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Inleiding Hoi allemaal! Dit is het begin van mijn werkstuk presentatie. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en genieten van mijn ‘boeiende’ verhalen."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Inleiding Hoi allemaal! Dit is het begin van mijn werkstuk presentatie. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en genieten van mijn ‘boeiende’ verhalen en informatie. Ik heb in ieder geval heel veel zin om mijn werkstuk met trots te presenteren. Veel plezier!

4 Inhoudsopgave Voorwoord Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 3 Hoofdstuk 4 Hoofdstuk 5 Hoofdstuk 6 Hoofdstuk 7 Hoofdstuk 8 Nawoord Bronvermelding

5 Hoofdstuk 1 Hippocrates Tuberculose Onderzoeken Donateurs & collectes PIAMA Mijt INDIAAN Speciaal voor kinderen

6 Hoofdstuk 2 Hoesten, slijm Benauwdheid Inspanningsastma Astma door dieren

7 Hoofdstuk 3 Vrijwilligers Twee afdelingen Voeren samen plannen uit Gezonde lucht op school Rookverbod in horeca Praten met de politiek

8 Hoofdstuk 4 Collecteren Lezingen organiseren Helpen bij speciale vakanties Helpen Functies Best passende functie

9 Hoofdstuk 5 Telefoon, computer 10.000 telefoon gesprekken 1.000 e-mails Bedrijven, sportclubs, EHBO verenigingen. Filmpjes, verhalen, folders 0900-2272569 advieslijn@astmafonds.nl

10 Hoofdstuk 6 Collecte Geschenken Donaties Geld van bedrijven & loterijen

11 Hoofdstuk 7 Horeca rookvrij Stichtingen opgericht Prestaties tijdens wereld COPD dag Meer aandacht voor milieu op scholen Collecte meer dan 3 miljoen Elektronische neus

12 Hoofdstuk 8 Je longen zijn je leven. Ze moeten je zuurstof geven. Al sinds jij geboren bent, Ben je aan je longen gewend. Mensen zonder goede longen, Moeten aan een luchtbuisje worden gedwongen. Het Astmafonds helpt die mensen, In hun moeilijke tijden. Samen proberen ze voor de toekomst te strijden. Stel je voor, jij was er ziek. Uren liggen, in een kliniek. En toen kwam er iemand, Die wel op je geeft. Een persoon van het Astmafonds Die alles probeert te verbeteren, zolang je nog leeft.

13 Bronvermelding Sites: http://www.astmafonds.nl http://www.astmakids.nl http://www.astmafonds.nl/ downloads/Spreekbeurtpak ket/pdfhttp://www.astmafonds.nl/ downloads/Spreekbeurtpak ket/pdf Boeken heb ik niet gebruikt. Verder kreeg ik informatie van mijn longarts.

14 Slot Heey iedereen! Ik hoop dat jullie dit geen saaie presentatie vonden, en dat jullie het net zo leuk vonden om naar te kijken, als ik om het te presenteren. Bedankt voor het kijken & luisteren!

15


Download ppt "Inleiding Hoi allemaal! Dit is het begin van mijn werkstuk presentatie. Ik hoop dat jullie het leuk gaan vinden en genieten van mijn ‘boeiende’ verhalen."

Verwante presentaties


Ads door Google