De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Unieke eigenschappen Cliënt specifieke, online toepassing Invulling van het “proof me”-beleid van de AFM Modulaire opbouw De controleklant kan zelf (zoveel.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Unieke eigenschappen Cliënt specifieke, online toepassing Invulling van het “proof me”-beleid van de AFM Modulaire opbouw De controleklant kan zelf (zoveel."— Transcript van de presentatie:

1 Unieke eigenschappen Cliënt specifieke, online toepassing Invulling van het “proof me”-beleid van de AFM Modulaire opbouw De controleklant kan zelf (zoveel mogelijk) het controledossier voorbereiden en legt documentatie vast met cross-referenties. De accountant controleert en legt de werkzaamheden en conclusies vast. Inventariseren en kwantificeren van verplichtingen Individuele en collectieve verplichtingen, waaronder de kosten van inkomende waardeoverdrachten (alinea 307)

2 Unieke eigenschappen Reproduceerbaar controleproces Efficiencyvoordelen bij toepassing in volgende boekjaren Uniforme toepassing Richtlijn 271 door controlepraktijk Zowel kwaliteits- als vaktechnische waarborging, ook voor niet-specialisten Helpteksten en hyperlinks naar externe bronnen Eenvoudige navigatie

3 Unieke eigenschappen De controletool RJ 271 biedt verschillende rapportages: Rapport waarin de onderdelen van de checklist worden besproken en de bevindingen worden weergegeven Adviesrapport voor de controleklant waarin wordt aangegeven op welke onderdelen de uitvoering van de pensioenregeling verbeterd kan worden. Toelichting voor de jaarrekening met alle noodzakelijke onderdelen: kenmerken van de pensioenregeling, indexatie, herstelplan en dekkingsgraad. Berekeningsresultaten en actuariële onderbouwing Alle rapporten en teksten kunnen in Microsoft Word worden ingelezen voor bewerking

4

5

6

7

8

9

10

11

12


Download ppt "Unieke eigenschappen Cliënt specifieke, online toepassing Invulling van het “proof me”-beleid van de AFM Modulaire opbouw De controleklant kan zelf (zoveel."

Verwante presentaties


Ads door Google