De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Praktische Opdracht Havo 5 2011-2012. Doel van het PO Het PO dient een verdiepend karakter te hebben. Dit betekent dat in het PO voortgeborduurd wordt.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Praktische Opdracht Havo 5 2011-2012. Doel van het PO Het PO dient een verdiepend karakter te hebben. Dit betekent dat in het PO voortgeborduurd wordt."— Transcript van de presentatie:

1 Praktische Opdracht Havo 5 2011-2012

2 Doel van het PO Het PO dient een verdiepend karakter te hebben. Dit betekent dat in het PO voortgeborduurd wordt op bestaande onderwerpen (mechanica, optica) of dat nieuwe onderwerpen (aerodynamica, stromingsleer) onderzocht worden.

3 Eisen bij het PO Het PO wordt alleen of in tweetallen uitgevoerd. De voorkeur gaat uit naar tweetallen. De afronding vindt plaats dmv een videopresentatie en een begeleidend labjournaal. De presentatie en het labjournaal dienen digitaal in geleverd te worden in de BRELO. Mocht het, door de omvang van de bestanden, onmogelijk zijn de bestanden op de BRELO in te leveren dan dienen de bestanden op een memorystick ingeleverd te worden.

4 Beoordeling van het PO In het onderstaande schema staan de verschillende onderdelen en de daarbij te behalen punten

5 Beoordeling van het PO -vervolg

6 Planning van het PO Oriëntatie in periode 2 – nadenken over onderwerp onderzoek Definitieve keuze eind periode 2 week 2 Tijdens periode 3 zijn 2 lessen per week beschikbaar Presentaties in week 13 In totaal 14 lessen te besteden voor onderzoek en videoclip!

7 Tijdlijn PO 2011-2012 Week 47/2 oriënta- tie Week 52/1 – Vakan- tie Week 2 keuze Week 3/4 – SE Week 5- start PO 2 lessen per week Week 13 – presen- taties


Download ppt "Praktische Opdracht Havo 5 2011-2012. Doel van het PO Het PO dient een verdiepend karakter te hebben. Dit betekent dat in het PO voortgeborduurd wordt."

Verwante presentaties


Ads door Google