De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007

Verwante presentaties


Presentatie over: "P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007"— Transcript van de presentatie:

1 P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007
Gefeliciteerd : 60 Jaar ! Gevonden in het archief van het oudste kind van Annie en Piet Kuijpers. Je ziet hier een klein, braaf jongetje, ja toen nog klein, maar hij zou uitgroeien tot een grote persoonlijkheid die zijn weerga niet kent. 1961 Stoere Vent met stoere Pet. Hier als 14 jarige. Met het hele gezin Kuijpers, inclusief verloofde van Henny, op vakantie naar Frankrijk. Je voelde je helemaal stoer met je pet op. 1/9

2 6 juli 1963. Henny treedt in het huwelijk met John Stijlen.
Jij was, net als Niek Stijlen, helemaal volgens de laatste mode gekleed: strakke broekspijpen en puntschoenen. Tijdens de lunch zat je heel braaf naast de geestelijke die het huwelijk had ingezegend. Of zit daar Michel Kuijpers naast de pater? Die geestelijke was familie van Piet Kuijpers: - Henny Prein, zoon van de oudste zuster van Piet. Anna, zij was getrouwd met Geert Prein. 2/9

3 De Verjaardagen…. Tijdens één van de verjaardagen van ’n kind van Henny “gezellig” met je familie naast elkaar zitten in de tuin. Je vond dat altijd al gezellig en zoals je ziet ben je altijd al een dierenvriend geweest, je was dol op de hond van je jongste broer Jos. Je hebt later zelf geïnvesteerd in kippen, konijnen, honden en katten. Vroeger leken Jos en jij qua uiterlijk veel op elkaar, kijk maar naar de baardgroei en je bril. Je wilde ook altijd gefotografeerd worden met vrouwen. Hier met: Annie Kuijpers, je moeder; Joke Kuijpers, je vrouw; Sonja Kuijpers, je ex. We maken in deze bijdrage even een grote sprong. Veel is er intussen gebeurd. Jij ging in Leusden wonen en ik ging scheiden. Onze kinderen gaan hun eigen weg. Ze gaan studeren, zelfstandig op vakantie, werken, krijgen kinderen .

4 Rob en Michèl Die twee zoons van mij, Rob en Michèl zijn meerdere keren met vrienden bij jou op de terugreis van een zonnige vakantie in Spanje, zonder geld op zak komen slapen eten en drinken, de deur stond altijd open. Ja Peter ik, Michèl, herinner mij nog heel goed de keren dat Wout, Rob,Armando en ik in jouw zwembad met een drijvende bar aan het beesten waren. We sliepen lekker buiten onder het afdak. Ook was jij een grote steun voor mij met name tijdens mijn afstuderen aan de TU in Delft, ook daarna hebben we veel samen gedaan. Na een rustperiode hebben we de draad weer opgepakt en doen weer bepaalde zaken samen. Ik voel me daar goed bij.

5 1997: 50 Jaar Jouw 50ste verjaardag is groots gevierd in Frankrijk. Wat waren we nog jong 10 jaar geleden. Ik mocht daar met mijn kinderen en hun partners bij zijn. Jij had mij duidelijk gemaakt dat ik van harte welkom ben ’s zomers in Lupia. Ik heb daar het volgend jaar dankbaar gebruik van gemaakt en ben met groots vertoon onthaald op het station van Perpignan.

6 Lupia Je hebt een fantastisch zwembad, alleen jammer dat je watervrees en zwemangst hebt. Natuurlijk zul je dat ontkennen maar de volgende foto´s leveren het bewijs.

7 Zwitserland Als oudste zoon van Henny leek het mij leuk een familiereünie te organiseren in mijn woonplaats Basel in Zwitserland. Zoals al snel duidelijk werd was niet iedereen erg enthousiast, maar we hebben met de aanwezigen een heerlijk weekend gehad. Deze foto´s zijn daar een duidelijk bewijs van. Henny moest natuurlijk weer chique op de foto met haar zonnehoed. Wat we allemaal niet wisten is dat Hans er toch bij was. Hij wilde alleen niet de gehele dag met ons optrekken maar wel naast Henny staan met zijn oranje jas aan. Een aantal jaren later zijn Anna en ik op uitnodiging van jullie met onze drie kinderen een aantal dagen komen logeren. Sterker nog je hebt Anna en mij naar Barcelona gestuurd en jij hebt ´s avonds de pap voor onze twee dochters staan klaarmaken. Die Pap werd niet stijf en na 4 dagen kloppen had je een hele mooie gespierde rechterarm. Joke zat met haar voet in het gips, maar vond het geen probleem dat we er waren. Juri vond het maar wat zielig voor Joke, hij heeft het er nog steeds over. Jij houdt er van om mensen om je heen te hebben, ik heb dat ook. Is dat misschien een familietrekje!!!

8 Tour de France voor 10 Zo Peet, lest best en dat ben ik natuurlijk.
De cabrio moest naar Frankrijk, nou dat deden jij en ik wel even. We hadden veel bekijks, ja wat wil je ook een oudere man ‘sorry’ met zo´n jonge meid, je zag ze denken, die heeft het lekker voor elkaar. Praten konden we haast niet want we reden met open dak en de wind suisde lekker. Is het misschien een idee om de volgende afspraak te maken: Over 10 jaar brengen we samen weer een auto naar Frankrijk. We kunnen nu nog niet kiezen een Austin Martin db9 of een Ferrari. Jammer dat Sjoerd er dit jaar niet bij kan zijn maar we moeten elkaar snel in Nederland ontmoeten en lekker bijkletsen.

9 Rob, Anna, Juri, Lara en Sanne Michèl, Jeanet, Niels, Astrid en Ruben
Lieve Peter met heel veel plezier hebben wij allemaal deze bijdrage geleverd om iets extra’s te doen voor jouw 60ste verjaardag. We wensen je nog veel gezonde en gezellige jaren toe samen met jouw Joke, kinderen en kleinkinderen. Henny en haar team: Rob, Anna, Juri, Lara en Sanne Michèl, Jeanet, Niels, Astrid en Ruben Martine en Sjoerd


Download ppt "P.J.F. Kuijpers 4 Augustus 1947 – 4 Augustus 2007"

Verwante presentaties


Ads door Google