De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Natuurlijk Almere Door Anne Taverne, Rik Kapitein, Robert Pastoor en Kyra Dirksen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Natuurlijk Almere Door Anne Taverne, Rik Kapitein, Robert Pastoor en Kyra Dirksen."— Transcript van de presentatie:

1 Natuurlijk Almere Door Anne Taverne, Rik Kapitein, Robert Pastoor en Kyra Dirksen

2

3 Logline Vanuit een tent brengen we de groene toekomst van Almere in beeld, op de gebieden ‘greening’, ‘feeding’, ‘energizing’ en ‘healthying’.

4 De tent Uniek Link met het groen en duurzame in Almere Herkenbaar voor de kijker Studio-element, maar dan op locatie

5

6

7 Uitzending ‘feeding’ (1/3) 1.Leader Opzetten tent Op ontdekking 2.Aankondiging aflevering: voor de tent Vanuit een kas met volkstuinen Uitleg Growing Green Cities + vier thema’s 3.Aankondiging gast: voor de tent Ron van Zwet, initiatiefnemer ONZE Volkstuinen 4.Interview gast: voor de tent Wat houdt het project in? Waarom is het zo belangrijk om de voedselproductie terug te brengen naar de stad? Afgewisseld met snijshots van ONZE Volkstuinen

8 Uitzending ‘feeding’ (2/3) 5. Aankondiging reportage ONZE Volkstuinen een typisch voorbeeld van feeding the city. Maar hoe gaat het in de rest van Almere? 6.Reportage Agromere: landbouw een plaats teruggeven in de stad. Almere Oosterwold Jan-Eelco Jansma: projectleider Wat is het belang van landbouw in een stad? Hoe maak je de inwoners enthousiast om een beroep te doen op hun groene vingers? (Stedelingen zijn vaak geen groene types). Welke plannen liggen er?

9 Uitzending ‘feeding’ (3/3) 7.Afsluiting programma Samenvatten reportage Uitsmijter van de gast Samen beginnen ze de tent af te bouwen 8.Outro film Voice-over met vooruitblik naar volgende week Shots van de afgebroken tent, die de auto in wordt geladen

10


Download ppt "Natuurlijk Almere Door Anne Taverne, Rik Kapitein, Robert Pastoor en Kyra Dirksen."

Verwante presentaties


Ads door Google