De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hans Blink: het leasing business model werkt niet meer 30-12-2012 14:49 "De grootste uitdaging wordt of de branche in staat is om het business model te.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hans Blink: het leasing business model werkt niet meer 30-12-2012 14:49 "De grootste uitdaging wordt of de branche in staat is om het business model te."— Transcript van de presentatie:

1

2 Hans Blink: het leasing business model werkt niet meer 30-12-2012 14:49 "De grootste uitdaging wordt of de branche in staat is om het business model te veranderen van het aanbieden van een auto voor bepaalde periode aan een bepaalde persoon naar het verlenen van diensten geënt op de vraag uit de markt. Daarvoor is innovatiekracht nodig en daarin blinken leasemaatschappijen niet uit, hooguit een stuk of vijf", aldus Blink. "Het gevaar is dus dat ze voorbij gestreefd worden door nieuwe toetreders, zoals energiemaatschappijen, verhuurbedrijven of telecomaanbieders."

3

4 Voordelen voor uw medewerkers: Auto-op-afroep, online 24/7 reserveren Auto wordt gebracht en gehaald op de werkplek Keuze uit een diversiteit onbestickerde auto’s Scherpe prijzen, goed verzekerd en zonder kleine lettertjes Geen borg Eén keer per maand wordt autoverbruik geïncasseerd van privérekening. Mobiliteit gegarandeerd vanaf 4 werkuren! Ideale aanvulling op het Openbaar Vervoer of fiets

5 Gegarandeerde mobiliteit vanaf 4 werkuren! De werkgeversvoordelen Duurzaam alternatief voor lease- en poolauto Geen onnodige stilstand van eigen wagenpark, alleen betalen voor gebruik Uitstekende én betrouwbare invulling van het Mobiliteitsbudget Aanvulling op het Openbaar Vervoer Een stimulans voor uw werknemers om te switchen van “autobezit naar autogebruik”. U bepaalt wie voor welke kostenplaatsen auto’s mag bestellen voor zakelijk gebruik

6


Download ppt "Hans Blink: het leasing business model werkt niet meer 30-12-2012 14:49 "De grootste uitdaging wordt of de branche in staat is om het business model te."

Verwante presentaties


Ads door Google