De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen maar nou zit ik helaas zelf klem. Dit is dus een persoonlijke vraag aan jou, om mijn eigen hond, Fironi, te helpen.

3 Ik heb vorig jaar via Alas-rescueteam een Engelse Setter, die door hen in Spanje uit een dodingsstation was gered, geadopteerd.

4 Wat niemand wist of kon weten, (en zeker Alas niet) was dat het beestje nogal wat mankeerde, dat bleek pas bij onderzoek hier in Nederland.

5 Maar dat was voor mij geen reden om af te zien van adoptie want ik had hem al in m’n hart gesloten.

6 Onderzoek wees uit dat hij een gebroken rechterknie had gehad die verkeerd was gezet, wat artrose in die knie en linkerheup veroorzaakt. Hij had een beetje vreemd loopje, alsof hij in z’n broek had gepoept.

7 Z’n hele verhaal staat hier, echt wel leuk om te lezen: http://www.clementineblok.nl /forum/viewtopic.php?t=186 Met heel veel zorg en speciaal voer is hij geweldig opgeknapt.

8 Speciaal voor deze lieverd heb ik twee kittens en een poes aangeschaft.

9 Ook mijn verantwoording genomen door hen allevier te verzekeren

10 Gelukkig maar want poes bleek cystes in de baarmoeder te hebben, een dure operatie. Al met al, door wat ze allemaal nodig hadden aan zorg en Dierenartskosten, ging m’n spaarpot eraan.

11 Maar dat vond ik niet erg, de dieren waren belangrijker en het ging hen erg goed.

12 Toch ging er met Fironi iets niet goed, ik dacht z’n oren en dat was ook zo maar toen werd er een zwelling in z’n buik ontdekt.

13 Hoogstwaarschijnlijk is het een tumor die veroorzaakt is door een achtergebleven, niet ingedaalde testikel. Hij was in Spanje gecastreerd en waarschijnlijk hebben ze die bal laten zitten.

14 Tja dat begrijp ik wel, castratie was het asiel verplicht om te doen maar geen dure buikoperatie voor een hond die in feite al op de dodenlijst stond.

15 En nou is het ineens gaan groeien en een pijnlijke zwelling geworden, wie weet hoelang hij er al last van had en vandaar zijn "ik heb in m’n broek gepoept" loopje.

16 Laten zitten is geen optie, hij moet worden geopereerd en dat is een heel dure grap. Gelukkig is hij extra verzekerd, dacht ik nog…….. maar helaas.

17 Een achtergebleven testikel valt onder een aandoening aan de voortplantingsorganen en valt niet onder de verzekeringsdekking.

18 Dus moet ik zelf alles betalen en dat heb ik niet meer, zelfs al zou het iets anders blijken dan nog is 20% eigen risico voor mijn rekening en alles wat ik had is al opgegaan aan die vier.

19 Ik vind het echt niet leuk om hulp te vragen maar het is niet voor mij, het is voor Fironi want die moet beslist geholpen worden. Vandaar deze mail.

20 Met de kleinste donatie ben ik al blij, al is het maar 1 euro, alle beetjes helpen en stuur dan dit alsjeblieft door aan iedereen die je kent.

21 Ik twijfelde of ik m’n rekeningnummer wel op internet zou gooien maar ach, organisaties doen dat ook. Het rekeningnummer is: 359319343 Op naam van C.Blok en dan graag met vermelding: Voor operatie Fironi.

22 Nogmaals, ik vind dit niet leuk, om zo publiekelijk voor gek te staan in feite, maar ik héb het gewoon niet meer en dan gaat hulp voor Fironi me boven m’n trots. Dankjewel voor het lezen en nog veel meer dank als je Fironi wilt helpen. Liefs, Claim. Email: c.blok4@chello.nlc.blok4@chello.nl www.claim.exto.nwww.claim.exto.nl www.clementineblok.nwww.clementineblok.nl www.clementineblok.nl/forum Sponsor voor www.dierenhulpkreta.nlwww.dierenhulpkreta.nl Tel: 0184 - 421112 Mobiel: 06 - 10956124 en 06 - 10956144 HELP alsjeblieft Voor deze schat van een hond. Hij is een vriend voor mens en dier En heeft dit na alles echt verdiend.


Download ppt "Lieve dierenvriend, Ja ik weet, op internet wordt je onderhand overstelpt met vragen om hulp voor dieren. Ik ben daar zelf heel actief in om te helpen."

Verwante presentaties


Ads door Google