De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

CirkelAnalyse Het 360 graden feedback instrument voor het onderwijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "CirkelAnalyse Het 360 graden feedback instrument voor het onderwijs."— Transcript van de presentatie:

1 CirkelAnalyse Het 360 graden feedback instrument voor het onderwijs

2 Even voorstellen Paul van Dijk, 33 jaar, getrouwd en woonachtig in Bodegraven.Paul van Dijk, 33 jaar, getrouwd en woonachtig in Bodegraven. 10 jaar actief in het ontwikkelen van software.10 jaar actief in het ontwikkelen van software. Laatste 3 jaar parttime zelfstandig actief met CirkelAnalyse.Laatste 3 jaar parttime zelfstandig actief met CirkelAnalyse.

3 Eigenschappen CirkelAnalyse Speciaal ontwikkeld voor het onderwijsSpeciaal ontwikkeld voor het onderwijs Eenvoudig in het gebruikEenvoudig in het gebruik Overal te gebruiken (school, thuis, etc.)Overal te gebruiken (school, thuis, etc.) Geen installatie of beheer nodigGeen installatie of beheer nodig Kan ook leerlingenquêtes afnemenKan ook leerlingenquêtes afnemen

4 Hoe werkt CirkelAnalyse? Administratie Thuis School Internet CirkelAnalyse

5 Verstuurde uitnodiging

6 Feedbackrapportage-pagina

7 Invullen feedbackformulier

8 Uitnodigen van collega’s

9 Eindrapportage

10 Leerlingenquêtes Leerlingenquêtes worden klassikaal afgenomen in een computerlokaal.Leerlingenquêtes worden klassikaal afgenomen in een computerlokaal. De medewerker genereert vooraf een enquêtecode. Met deze enquêtecode kunnen de leerlingen inloggen en feedback geven.De medewerker genereert vooraf een enquêtecode. Met deze enquêtecode kunnen de leerlingen inloggen en feedback geven. Van tevoren wordt door de medewerker bepaald wanneer en hoelang de enquêtecode actief is.Van tevoren wordt door de medewerker bepaald wanneer en hoelang de enquêtecode actief is.

11 Beveiliging van de gegevens De formulieren en rapportages zijn middels een unieke 45 karakters tellende ‘sleutel’ beveiligd.De formulieren en rapportages zijn middels een unieke 45 karakters tellende ‘sleutel’ beveiligd. Alle communicatie via internet zijn via ssl (https) beveiligd.Alle communicatie via internet zijn via ssl (https) beveiligd. Mogelijkheid tot extra beveiligd via een persoonlijke pincode.Mogelijkheid tot extra beveiligd via een persoonlijke pincode. Alleen een medewerker kan de ingevulde formulieren en eindrapportages zien.Alleen een medewerker kan de ingevulde formulieren en eindrapportages zien. Codes voor de Leerlingenquêtes hebben een beperkte levensduur om misbruik te voorkomen.Codes voor de Leerlingenquêtes hebben een beperkte levensduur om misbruik te voorkomen.


Download ppt "CirkelAnalyse Het 360 graden feedback instrument voor het onderwijs."

Verwante presentaties


Ads door Google