De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance

Verwante presentaties


Presentatie over: "De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance"— Transcript van de presentatie:

1 De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance
Presenteert met trots De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance

2 Eindelijk ..is het zover. Na maanden van testen, veranderen, ontwerpen, aanpassen en weer helemaal opnieuw beginnen is het nu zover dat we met trots de definitieve harmonisator kunnen pre- senteren met de naam OHRB: Optimal Harmoniser (for)Restoring Balance voor : het optimaal herstellen van de balans in uw woning.  U bent thans in het bezit van het prototype ' de bloempot'; op de volgende dias’s treft u de instructies aan om in het bezit te komen van de optimale harmonisator... de OHRB! 

3 Hoe krijgt u de OHRB in uw bezit
De prijs voor de OHRB bedraagt € U krijgt € retour voor uw oude 'bloempotje‘ Hebt u meegedaan met ons onderzoek in de vorm van een vragenlijst en later uw bevindingen aan ons doorgegeven, dan wordt er nog eens € van de prijs afgehaald U kunt het bedrag aan ons overmaken door middel van bijgesloten pro forma factuur Na ontvangst van het bedrag sturen wij u de OHRB toe (blauw of wit)Na de ontvangst van de OHRB stuurt u het 'bloempotje' weer aan ons retour De verzendkosten voor het retourneren nemen wij voor onze rekening, door op de factuur een extra korting van € 8.00 te geven zodra de bloempot weer retour is ontvangen. Waarom ook al weer omruilen? De bloempot werkt toch prima? De bloempot was slechts een tussenoplossing en begint langzaam uitgewerkt te raken. De eerste versies zonder zijden koord werken nog maar minimaal. De versies met zijden koord werken iets langer, maar ook daarbij neemt de kracht af. Door langdurige te testen zijn we er in geslaagd een concept te bedenken, waardoor de kristallen in combinatie met onder andere natuurzijde, kwartsglas, zuivere klei en het 24 karaat gouden logo continu opgeladen worden en op deze manier optimaal werkzaam blijven. Met de bloempot is ons dat nooit gelukt.

4 De OHRB is verkrijgbaar in het Indigo blauw en gebroken wit.
Het logo is gemaakt van 24 karaat bladgoud De kleien behuizing is speciaal voor ons vervaardigd in het Friese Makkum in één van de oudste kleifabrieken ter wereld. De OHRB wordt geleverd in een luxe bamboe doos voorzien van ons logo De gebruikte Anchi Kristallen worden gewonnen in een pas enkele jaren geleden ontdekte mijn in de Rocky Mountains. De energie op de plek van de mijn is zo sterk en puur, dat alle kristallen op deze plek de afgelopen 1.6 miljard jaar zijn opgeladen met deze unieke geo-imprints. Deze imprint onderscheidt de Anchi kristallen van alle andere kristallen in de wereld. Anchi kristallen bevatten een aantal patronen waaruit al het leven op aarde is ontstaan met de capaciteit om levende organismen een hernieuwde levenskracht te schenken. Tjaden Woonbiologie, Westergracht 69g, 2013 ZM Haarlem, ABN-AMRO


Download ppt "De OHRB Optimal Harmoniser for Restoring Balance"

Verwante presentaties


Ads door Google