De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe."— Transcript van de presentatie:

1

2 Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe

3 Harbers Trucks: Harbers Trucks is in 1999 ontstaan uit de Volvo dealerbedrijven GTS en BWS. Momenteel bestaat Harbers uit een hoofdvestiging in Barneveld en hieromheen een vijftal nevenvestigingen. Hiermee beslaat Harbers als Volvo bedrijfswagendealer een groot gedeelte van de Veluwe in het midden van het land. Met zes vestigingen, honderdtwintig man personeel en een omzet van €64 miljoen, is de Gelderse onderneming Harbers Trucks niet alleen een regionaal, maar ook een nationaal en zelfs een mondiaal begrip. De core business van het bedrijf bestaat uit de verkoop, de reparatie en het onderhoud van zowel trekkend (trucks & bus) als getrokken (aanhangwagens en opleggers) materieel. Harbers Trucks is een officiële en zelfstandig opererende dealer van Volvo trucks, dat hoog inzet op service, getuige bijvoorbeeld het one stop shop concept dat onder andere in Apeldoorn succesvol in praktijk gebracht wordt.

4 One stop shop: Dat concept staat voor een complete dienstverlening die alles omvat wat een (potentiële) klant zich wensen kan: levering, onderhoud, reparatie en schadeherstel van al haar trucks – zelfs het adblueaftanken kunnen wij verzorgen. Of het nu om één enkele trekker gaat, of om een volledig wagenpark dat vele tientallen trekkende en getrokken eenheden omvat. Ook voor de verhuur van trucks en carrosseriewerkzaamheden en aircoreparaties, hebben we alle noodzakelijke middelen en kennis in huis. Bij al onze vestigingen kunnen onze klanten ervaren welke inhoud we aan onze dienstverlening geven.

5 One stop shop in Apeldoorn: In Apeldoorn is het one stop shop concept nog verder uitgewerkt. In ons nieuwe pand, op een strategische locatie dichtbij de snelwegen A1 en A50, kunnen wij onze klanten optimaal bedienen. Op deze locatie zijn naast Harbers Trucks ook een wasstraat, een Profile Tyrecenter en de Harbers Used Trucks afdeling gevestigd. Ook wordt hier onderhoud aan koelmotoren verzorgt. In Apeldoorn kunnen wij ook het compleet aftanken van u voertuigen verzorgen.

6 Duurzaam aan de Ecofactorij: Bedrijventerrein Ecofactorij is optimaal gelegen aan het knooppunt van de A1 en de A50. Het terrein kent dan ook een bijzonder goede ontsluiting. Dat is echter niet de enige troef van de Ecofactorij. Veel aandacht is er voor duurzaam ondernemen en vernieuwende technologieën. Om investeringen in milieumaatregelen te stimuleren, compenseert de gemeente Apeldoorn de meerkosten door aan de hand van een milieupuntensysteem korting op de grondprijs toe te kennen. Ook Harbers Trucks heeft een aantal duurzame oplossingen toegepast in zijn vestiging aan de Ecofactorij. Maarten Harbers, vestigingsleider van Harbers Trucks in Apeldoorn legt uit: “Dat varieert van hele kleine zaken tot hele bepalende oplossingen. Om het pand te verwarmen en te koelen, gebruiken we bijvoorbeeld geen gas. Onder het pand gaat een pijp 50 meter diep de grond in die water van 11 à 12 graden oppompt. Een warmtewisselaar verwarmt het water vervolgens tot 20 graden. In de zomer is het precies andersom. Het opgepompte water wordt dan gebruikt om het pand te koelen.”

7 Op de ecofactorij: Op de Ecofactorij zijn de volgende bedrijven gevestigd: - Harbers Trucks - Wolves Berging - Thermo King - Harbers Used Trucks - Profile Tyre Centre - Betam wasstraat - Texaco Salland tankstation

8 Onze service: Service+afhandeling schades alle bedrijfswagens; Service+afhandeling schades alle opleggers+aanh.; Service+afhandeling schades alle Volvo bus ; Service+afhandeling schades aan de opbouw; 24 uur service internationaal; Bijhouden wagenpark onderhoudsschema; Standairco's; Alarm systemen;Camera+navigatie systemen; Zes locaties, dus altijd in de buurt; Gemotiveerd en deskundig personeel; Goed geoutilleerde werkplaats.

9 Harbers Trucks Apeldoorn B.V. Harbers Trucks Elst B.V. Ecofactorij 1Platinaweg 12 7325 WC Apeldoorn6662 PP Elst Tel : 055-3694210Tel :0481-35466 Fax : 055-3694211Fax :0481-351641 Harbers Trucks Barneveld B.V.Harbers Trucks Harderwijk B.V. Harselaarseweg 106Nobelstraat 46 3771 MB Barneveld3846 CG Harderwijk Tel : 0342-405151Tel :0341-411650 Fax : 0342-405161Fax :0341-411651 Harbers Trucks Duiven B.V.Harbers Trucks Veenendaal B.V. Impact 11Wageningselaan 68 6921 RZ Duiven3903 LA Veenendaal Tel : 026-3883250Tel :0318-550140 Fax : 026-3883249Fax :0318-551651 Email : info@harberstrucks.nlinfo@harberstrucks.nl Web : http://www.harberstrucks.nlhttp://www.harberstrucks.nl


Download ppt "Harbers Trucks uw Volvo Truck & Bus Dealer voor de Veluwe."

Verwante presentaties


Ads door Google