De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

It’s all in the game. Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "It’s all in the game. Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden."— Transcript van de presentatie:

1 It’s all in the game

2 Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden  Voor iedere prijscategorie de beste onderdelen  Aanbieden van een Service Level Agreement (SLA)

3 Krachtige eigenschappen van de componenten GigaByte GA-8IPE775-G processor: Intel Pentium 4 Processor (Prescott) 520 – 560

4 Sandisk Reader 8 in zorgt voor een superieure kracht in het overzetten van plaatjes, muziek, video en data van- en naar uw computer.

5 Asus DRW-1604P •De DRW-1604P is de eerste brander van Asus met 16x DVD±R en 4x DVD+R DLschrijfsnelheden •De geintegreerde Buffer Underrun Prevention FlextraLink is een automatische snelheidsaanpassing welke rekening houd met de verschillen in diskqualiteit (FlextraSpeed) •Beschermt tegen fouten tijdens het branden.

6 Jasc Paint Shop Pro 8  Behaal professionele fotoresultaten  Bewerk, verbeter en repareer foto's met hulpmiddelen die gemakkelijk te gebruiken zijn  U kunt met minimale inspanning maximaal resultaat krijgt.  U kunt met deze unieke automatische hulpmiddelen professionele resultaten maken.

7 Windows XP Home Edition (NL) * Belangrijke keuze voor XP Home Edition (NL) * Systeem herstellen: * De functie Systeem herstellen voert actieve controles uit op wijzigingen van systeembestanden. *Mocht er iets mis gaan met uw computer, dan kunt u uw systeem weer in de oude staat herstellen zonder gegevens te verliezen.

8 Conclusie  We hebben op het budget gelet  We maken de beste samenstellingen  We hebben ons aan de planning gehouden  Onze eindprijs is 1750 euro, dus beneden de standaard budget

9

10


Download ppt "It’s all in the game. Wat bieden wij aan Wat bieden wij aan  Planning en opleverdatum gegarandeerd  We houden ons aan uw budget en geven de beste mogelijkheden."

Verwante presentaties


Ads door Google