De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Harmonische Gezondheid

Verwante presentaties


Presentatie over: "Harmonische Gezondheid"— Transcript van de presentatie:

1 Harmonische Gezondheid

2 Historie De in de natuur voorkomende magneetsteen (magnetit) zet zich vast aan ijzerhoudende lava dat uit het binnenste van de aarde komt maar het bindt zich ook aan de stikstof in de atmosfeer. De afgekoelde lava bewaart het natuurlijk magnetisme van de aarde in zich. 3000 v.Chr.: geschriften van de Egyptenaren en hiërogliefen, laten ons al illustraties zien van de magneet therapie en haar behandelwijze. Cleopatra droeg een magnetisch amulet om haar schoonheid en jeugdigheid te bewaren. Koningin Elizabeth I leed aan ernstige artritis welke met magneten werd behandeld door haar lijfarts William Gilbert.

3 Effect op rode Bloedcellen
Vóór het dragen van de Energetix magneetarmband ( ) (Bron: Dunkelfeldmikroskopie: Biologische Testinstitut Gräfelfing -

4 Effect op rode Bloedcellen
Tijdens het dragen van de Energetix magneetarmband ( ) (Bron: Dunkelfeldmikroskopie: Biologische Testinstitut Gräfelfing -

5 Magneethart tegen lokale pijnen
Leverbaar met Koper (Cu) en zonder Koper. Koper opgenomen in het bloed via de huid werkt micro-organismen tegen.

6 Magneten & Koper Naar aanleiding van recente studies blijkt dat koper een uitermate positief effect heeft op migraine. De goede resultaten van de armband zijn niet verbonden met de plaats op het lichaam waar hij wordt gedragen. Het dagelijks dragen van de armband is wel belangrijk.

7 Kinderen Ouders rapporteerden dat kinderen beter bestand waren tegen de stress op school door het dragen van magnetische sieraden. De magnetische kracht verminderde de nervositeit voor een examen op school en kinderen kunnen zich beter concentreren.

8 Energetix magneet sieraden
ENERGETIX magneet sieraden zijn met 18 karaat goud of met rhodium geplateerd en kunnen worden gecombineerd met echte juwelen. De sieraden van ENERGETIX bevatten twee neodynium magneten van ongeveer gauss per stuk.

9 Gemagnetiseerd water... verbetert de vochtopname
is een voudig te drinken, zorgt voor een betere vochthuishouding. Het verkleint microkristallen, opgelost in het water. stimuleert positieve celdeling, geeft het bloed meer zuurstof. brengt balans in de lichaamsenergie en voorkomt onnodig vochtverlies heeft een weldadige werking op het darmstelsel en de nieren verlaagt de kans op verkalking van de aderen.

10 Onafhankelijk vertegenwoordiger
Harmonic Health Tjarko Holtjer Oremusplein DT ARNHEM (06) Uitleg Logo: Zonsverduistering op 11 augustus 1999 gezien vanuit Arnhem. Hier keert na 8 minuten het licht volledig terug... Hoe lang zal het duren voor de mensheid het licht volledig ziet in zijn/haar gezondheid? Deze presentatie mag vrij worden verspreid


Download ppt "Harmonische Gezondheid"

Verwante presentaties


Ads door Google