De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Toronto. •http://www.voorbeginners.info/canada/toro nto.htm In Toronto nam ik slechts enkele foto’s uit de rijdende auto.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Toronto. •http://www.voorbeginners.info/canada/toro nto.htm In Toronto nam ik slechts enkele foto’s uit de rijdende auto."— Transcript van de presentatie:

1 Toronto. •http://www.voorbeginners.info/canada/toro nto.htm In Toronto nam ik slechts enkele foto’s uit de rijdende auto.

2 Sky-line van Toronto

3

4 CN toren 553 Mtr. hoog

5

6 Enkele winkelstraten Buiten.. de wolken- krabbers.

7 Contrast tussen de kleine winkeltjes en het kolossale gebouw.

8 Kano verkoop ergens tussen Toronto en NorthBay

9

10 Via Toronto, North-Bay en Temiscamming arriveerden wij in Kipawa, aan het meer met dezelfde naam.

11

12 Onze cabin

13 De volgende morgen werd ik om 5 uur wakker en zag door het raam de rode lucht van de komende zonsopgang. Mijn zoon gewekt en naar buiten foto’s schieten.

14

15

16

17

18

19 Kan het romantischer ?

20

21 Er werden te veel opnames gemaakt om ze allemaal te tonen.

22

23 Water vliegtuig. DE manier voor snelle verbindingen.

24 UitUit Uitzicht vanuit onze cabin.

25

26

27 Bij een plotselinge thunderstorm, Was de tafel met banken en parasol in het meer gewaaid. George viste hem op en bracht hem samen met Peter weer aan wal.

28 http://uk.youtube.com/watch?v=3s9 z3IOpH1g •O p onze laatste dag waren wij te gast bij een echte indiaanse Powwow, een feestelijke samenkomst van families en bekenden uit de verre omgeving. Te vergelijken met de vroegere dorps-kermissen in Z- Limburg. •Op een terrein stond een open overdekte tent waarin enkele drums met erom heen de drummers die gelijktijdig met diverse slaginstrumenten de drum bespeelden. •Dat deden ze in een vast rytme, terwijl alle aanwezigen •in een kring rondom de tent in een danspas schuifelden..

29 Voor de ouderen stonden stoelen opgesteld, zodat zij af en toe even konden rusten. Tussendoor traden enige solisten op, die op oud-indiaanse wijze waren gekleed en beschilderd. Zij voerden originele oude dansen uit, waarvoor de nodige kracht en fitheid vereist was. Omstreeks het middag uur trokken zij zich terug in een grote tent om te eten, waarna het feest verder ging. Er kwam geen alcohol ter sprake. Omdat het een half religieus, traditioneel feest betrof maakten wij geen foto’s.

30 Het plaatsje Kipawa, enkele kilometers van het meer.

31 Temiscamming waar een papier fabriek is gevestigd, door Noorse emigranten geleid omdat zij wisten hoe papier gemaakt moest worden.

32 De papier fabriek.

33 Wegkruising: Straight on to North-bay and Toronto, on the left to Ottawa. Our way home.

34 Brug bij Ottawa.

35 Watervalletje nabij lake Champlain In de staat New York.

36 Lake Champlain. Op de achtergrond Adirondack Mountains.

37 Regenboog, zonder regen dit maal.

38

39

40

41


Download ppt "Toronto. •http://www.voorbeginners.info/canada/toro nto.htm In Toronto nam ik slechts enkele foto’s uit de rijdende auto."

Verwante presentaties


Ads door Google