De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

IPMA Trekkersbijeenkomst Joop Schefferlie Maarssen, 6 november 2013.

Verwante presentaties


Presentatie over: "IPMA Trekkersbijeenkomst Joop Schefferlie Maarssen, 6 november 2013."— Transcript van de presentatie:

1 IPMA Trekkersbijeenkomst Joop Schefferlie Maarssen, 6 november 2013

2 Sponsors IPMA-NL Hoofdsponsors Jaarsponsors

3 Inleiding Ambities IPMA Nederland voor 2014 - 2016: IPMA Nederland is de branchevereniging voor projectmanagement Doel van IPMA-NL: Verbeteren Project- mngt •Continue verbeteren van de kwaliteit van de uitvoering van projecten Succesvolle projecten •Optimaal projectsucces bereiken van alle Nederlandse projecten Bijdrage economie •Waarmaken van belang van excellent projectmanagement voor de Nederlandse economie en werkgelegenheid

4 Wat betekent dit? •IPMA-NL ontwikkelt zich naar een brancheverenging door: –Te verbinden: capaciteiten, kennis, kunde en mensen binnen en buiten de vereniging meer en anders te verbinden. –Te vernieuwen: producten, diensten, leden, prospects etc. •IPMA-NL stimuleert continue verbetering van kwaliteit door: –Hét onafhankelijke kennisplatform en de branche- en beroepsorganisatieorganisatie in Nederland te zijn voor projectmanagement. –Dé autoriteit te zijn voor vraagstukken binnen de projectmanagement branche en wordt als zodanig erkend en herkend. –Spotten – zoeken – verwoorden - beschrijven – stimuleren van trends & ontwikkelingen, en het faciliteren en actief delen van deze trends met de projectmanagementbranche.

5 Het meerjarenbeleid van IPMA NL is de uitwerking van de ambitie. Het beleidsplan bestaat uit 8 speerpunten 1.IPMA is de standaard voor competentieontwikkeling bij organisaties in projectmanagement. 2.Het brede portfolio van diensten door IPMA-NL sluit aan bij de marktbehoefte. 3.IPMA NL is een onafhankelijke, objectieve partij die iets kan, mag en wil zeggen over de kwaliteit van Nederlandse projecten. IPMA NL wordt herkend als autoriteit en branchevertegenwoordiger in het stimuleren van de continue kwaliteitsverbetering van projecten. 4.IPMA is een relevante netwerkorganisatie voor PM-professionals. IPMA NL heeft een aantal goeroes aan zich verbonden en heeft daarmee toegang tot de academische wereld in Nederland. 5.IPMA NL levert een bijdrage aan de maatschappij via de IPMA NL Foundation. Deze Foundation ondersteunt geselecteerde not-for-profit organisaties bij het uitvoeren van projecten wanneer zij over onvoldoende middelen beschikken om deze projecten succesvol te realiseren. 6.IPMA-NL organiseert een succesvol World Congres in 2014. 7.IPMA-NL creëert groei in het ledenaantal naar 5.000 (ultimo 2014) met 10% actieve leden een bijbehorende inkomstenstroom van 1,5 mio. 8.IPMA-NL gebruikt moderne, effectieve en efficiënte communicatiemiddelen voor communicatie met leden en stakeholders.

6 Stand van zaken •Taskforces –Groei –Portfolio –PR –Foundation •Marketing & Communicatie –Projectie –Website –Nieuwsbrief

7

8

9

10

11

12

13 THE VENUE: WORLD TRADE CENTER

14

15 THE WELCOME: CITY HALL

16

17

18 THE GALA: LAURENS CHURCH

19

20

21 INNOVATION: 60 BEST PRACTICES ACADEMIC & RESEARCH YOUNG CREW SPECIAL KEYNOTES SITE VISIT

22

23 Special offer: Register now Early Early Bird No cancellation costs till july


Download ppt "IPMA Trekkersbijeenkomst Joop Schefferlie Maarssen, 6 november 2013."

Verwante presentaties


Ads door Google