De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Professionalmodule Klantmodules Opvangmodule Versie 1.1.1 Maak hiernaast een keuze uit één van de drie EROW delen en klik. X De Eenmalige Registratie Op.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Professionalmodule Klantmodules Opvangmodule Versie 1.1.1 Maak hiernaast een keuze uit één van de drie EROW delen en klik. X De Eenmalige Registratie Op."— Transcript van de presentatie:

1 Professionalmodule Klantmodules Opvangmodule Versie 1.1.1 Maak hiernaast een keuze uit één van de drie EROW delen en klik. X De Eenmalige Registratie Op de Werkpleinen (EROW) maakt het voor klanten en professionals mogelijk om de gegevens van een klant slechts eenmaal te registreren. EROW bestaat uit drie delen. Beweeg de muisaanwijzer over het gewenste deel en klik.

2 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Klantmodules Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening Kies hieronder één van de zes klantmodules. X X De klantmodules zijn de diverse elektronische aanvragen (E-formulieren) voor de klant. Deze modules zijn beschikbaar in de werkm@p van de klant. De modules kunnen ook beschikbaar worden gesteld via de gemeentelijke website of de website van het Werkplein.

3 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professionalmodule X De professionalmodule is qua inhoud gelijk aan de klantmodules, maar qua opzet anders. De applicatie mag alleen gebruikt worden door daarvoor geautoriseerde professionals van het werkplein. De professionalmodule is te benaderen vanuit de UWV omgeving en gemeentelijke omgeving.

4 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opvangmodule X In de opvangmodule kunnen professionals de middels de klantmodule en professionalmodule ingevulde en verstuurde aanvragen bekijken. De opvangmodule kan worden benaderd door gebruikmaking van de volgende URL: https://www.erow.nl

5 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Welkom Wilt u advies over:  Het volgen van een opleiding  Uw loopbaan  Stoppen met school  Verder leren Of wilt u opleidingsgegevens delen met uw werkcoach? U kunt met dit formulier uw vraag over scholing toelichten en een aanvraag doen voor advies. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijft maximaal 4 weken opgeslagen. Verzend Uw persoonlijke gegevensUw contactgegevens Uw legitimatie

6 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintake StartFormulieren Aanvraag printen Opleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Partner en kinderen Inkomen LastenBetaling aan derde Bezittingen Schulden Welkom Heeft u vragen over  Schulden of het voorkomen van schulden.  Het sluiten van betalingsregelingen.  Een schuldhulpverleningstraject En zoekt u daar hulp bij? U kunt met dit formulier gegevens over uw problemen toelichten en een aanvraag doen voor ondersteuning. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijven maximaal 4 weken opgeslagen. Verzend De professional module toont dezelfde informatie als de klantmodules. Alleen de layout (tabbladstructuur) wijkt af. Ten behoeve van de beeldvorming is alleen de module Opleiding volledig gevuld in de klikdemo. Om kennis te nemen van de inhoud van de overige modules, is het verstandig om de klantmodules te doorlopen. Klik hier. i

7 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintake StartFormulieren Aanvraag printen Opleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Zorverlening Welkom Met dit formulier kunt u zorg aanvragen voor lichamelijke problemen die u beletten om te werken. Deze dienstverlening is niet bedoeld voor een tijdelijke uitkering maar voor het aanpakken van de problemen zelf. U kunt dit formulier ook gebruiken om uw werkcoach te informeren over uw lichamelijke problemen. Problemen die het vinden van werk bemoeilijken. Om in aanmerking te komen voor dienstverlening wordt er in dit formulier om persoonlijke informatie gevraagd. Deze informatie hoeft u niet allemaal in te voeren. Voert u de informatie nu niet in dan kan dit mogelijk later alsnog aan u gevraagd worden. Door in te loggen met DigiD kan het WERKbedrijf bepaalde gegevens hergebruiken. Het gaat hierbij om uw gegevens die al bekend zijn bij onder meer UWV WERKbedrijf en uw gemeente. Door een aantal gegevens vooraf in te vullen, hoeft u zelf minder gegevens opnieuw in te vullen. Welke gegevens kunnen worden hergebruikt, is afhankelijk van de DigiD waarmee u inlogt. Verzend De professional module toont dezelfde informatie als de klantmodules. Alleen de layout (tabbladstructuur) wijkt af. Ten behoeve van de beeldvorming is alleen de module Opleiding volledig gevuld in de klikdemo. Om kennis te nemen van de inhoud van de overige modules, is het verstandig om de klantmodules te doorlopen. Klik hier.

8 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintake StartFormulieren Aanvraag printen Opleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Hulpverlening Welkom Heeft u problemen met:  Verslaving (drank, drugs, gokken of computer)  Depressieve of neerslachtige gevoelens  Andere psychische problemen En zoekt u daar hulp bij? U kunt met dit formulier gegevens over uw problemen toelichten en een aanvraag doen voor ondersteuning. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijft maximaal 4 weken opgeslagen. Verzend De professional module toont dezelfde informatie als de klantmodules. Alleen de layout (tabbladstructuur) wijkt af. Ten behoeve van de beeldvorming is alleen de module Opleiding volledig gevuld in de klikdemo. Om kennis te nemen van de inhoud van de overige modules, is het verstandig om de klantmodules te doorlopen. Klik hier.

9 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintake StartFormulieren Aanvraag printen Opleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Woonsituatie Welkom Met dit formulier kunt u dienstverlening op het gebied van huisvesting aanvragen. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen met een acuut woonprobleem. Dit formulier is niet bedoeld om vanuit een stabiele woonsituatie op zoek te gaan naar een andere woning. U kunt dit formulier ook gebruiken om uw werkcoach te informeren over uw vragen dan wel problemen op het gebied van huisvesting. Problemen die het vinden van werk bemoeilijken. Om in aanmerking te komen voor dienstverlening wordt er in dit formulier om persoonlijke informatie gevraagd. Deze informatie hoeft u niet allemaal in te voeren. Voert u de informatie nu niet in dan kan dit mogelijk later alsnog aan u gevraagd worden. Verzend De professional module toont dezelfde informatie als de klantmodules. Alleen de layout (tabbladstructuur) wijkt af. Ten behoeve van de beeldvorming is alleen de module Opleiding volledig gevuld in de klikdemo. Om kennis te nemen van de inhoud van de overige modules, is het verstandig om de klantmodules te doorlopen. Klik hier.

10 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintake StartFormulieren Aanvraag printen Opleiding Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering Persoonlijke gegevens Algemene voorwaarden Welkom in het digitale formulier. De informatie op deze site is met grote zorgvuldigheid geplaatst. U kunt er echter geen rechten aan ontlenen. Het WERKbedrijf adviseert u daarom alle gegevens op juistheid en volledigheid te controleren. Als u tussentijds stopt met het invullen van dit formulier dan blijven de antwoorden die u heeft gegeven 4 weken bewaard. Als u binnen 4 weken verder gaat met invullen dan kunt u beginnen met de vraag waar u was gestopt. Het WERKbedrijf kan deze website of onderdelen daarvan (tijdelijk) buiten gebruik stellen zonder dat vooraf bekend te maken. Meestal hangt dit samen met onderhoudswerkzaamheden. Het WERKbedrijf is niet aansprakelijk voor schade of ongemak die gebruikers ondervinden door de onbereikbaarheid van deze website. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en begrepen en ga met deze voorwaarden akkoord:* Ja Nee Maak uw keuze en klik op de knop 'Volgende' om verder te gaan. Stoppen X Volgende De professional module toont dezelfde informatie als de klantmodules. Alleen de layout (tabbladstructuur) wijkt af. Ten behoeve van de beeldvorming is alleen de module Opleiding volledig gevuld in de klikdemo. Om kennis te nemen van de inhoud van de overige modules, is het verstandig om de klantmodules te doorlopen. Klik hier.

11 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperk delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 x x Verzend Uw persoonlijke gegevensUw contactgegevens Uw legitimatie Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering

12 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Uw persoonlijke gegevensUw contactgegevens Uw legitimatie Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw e-mailadres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 pt.amsterdam@werk.nl Toevoegen Verzend Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering

13 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Stap 1 | Uw legitimatie De inschrijver moet zich legitimeren met een paspoort, reis/vreemdelingen document of identiteitskaart. Vul hieronder de gegevens van het legitimatiebewijs in. Soort legitimatie* Nationaal paspoort Diplomatiek paspoort Dienstpaspoort Reisdocument voor vluchtelingen Reisdocument voor vreemdelingen Nooddocument Ander reisdocument Europese identiteitskaart Vreemdelingendocument Nederlandse identiteitskaart Nummer legitimatie* Einde geldigheid legitimatie* 123456789 Verzend X 01-08-2016 Uw persoonlijke gegevensUw contactgegevens Uw legitimatie Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering

14 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Wat is de reden dat u dit formulier invult? Kies uit de onderstaande opties. Heeft u al eerder een reden ingevuld? Dan staat het hieronder alvast ingevuld. Controleer of het klopt. Klopt het niet, dan kunt u het wijzigen. * Ik wil doorleren Ik wil advies over de studies die ik kan volgen Ik ben op zoek naar een opleiding die ik kan volgen in combinatie met een leerwerkbaan Ik zit op school, maar denk erover om van school te gaan Ik wil een opleiding volgen om mij voor te bereiden op terugkeer in de maatschappij Ik heb een andere vraag, namelijk: Namelijk:* Toelichting op de aanleiding: X Verzend Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering

15 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X WERKintakeOpleiding Persoonlijke gegevens Aanleiding registratie Uw opleidingsgegevens StartFormulieren Aanvraag printen Uw opleidingsgegevens Stap 3 | Uw opleidingsgegevens Is er een leerplicht van toepassing? Iedereen van 16 jaar of jonger is leerplichtig. U kunt hier aangeven of een ontheffing van de leerplicht is verstrekt. Is er een leerplicht? Onbekend Leerplichtig Ontheffing leerplicht Niet leerplichtig Om u te kunnen adviseren over scholing, is nodig om te weten welke opleiding u heeft gevolgd. Ook de opleiding die u niet heeft afgerond met een certificaat of diploma. Heeft u een opleiding in het buitenland gevolgd? Kies dan een opleiding die erop lijkt. Hieronder kunt u opleidingen toevoegen. OmschrijvingAanvangEindeDiplomaDatum diploma HAVO01-09-199201-06-1996Ja01-06-1996 X Toevoegen Verzend Schuldhulpverlening Zorgverlening HulpverleningHuisvesting Bijstandsuitkering

16 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Professional module X StartFormulierenAanvraag printen * Burgerservicenummer (sofinummer): 123456789 Start Snelkoppeling professionalmodule vanaf UWV omgeving: https://wis-productie.suwinet.nl/eia/page/start_wis Na klikken op de snelkoppeling moet de professional inloggen. Het inloggen verloopt via Suwinet-Inkijk. De professional kan inloggen met de usernaam en het wachtwoord dat hij/zij gebruikt voor het inloggen in Suwinet-Inkijk.

17 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opvangmodule X Snelkoppeling EROW-module: https://www.erow.nl Na klikken op de snelkoppeling dient de professional in te loggen. Zodra de autorisaties zijn toegekend, ontvangt de professional automatisch een mail zodra er een nieuwe aanvraag wordt ontvangen in de opvangmodule. Welkom bij EROW. Uw laatste login was om 14:43:55 op 18-okt-2011. Zoek op BSN: _______________ ZoekenWis zoekopdracht = Niet aanwezig /geen toegang = Nieuw = In behandeling BSN NaamGeboortedatumGemeenteDatum binnenkomst HVT OPL SHV SOZ ZVL WWB 123456789PT Amsterdam1-jan-1980AMSTERDAM23-sep-2011 987654321JS Amersfoort15-jul-1977AMSTERDAM24-aug-2011 2 items gevonden, getoond: 1 t/m 2. [Eerste/Vorige] 1 [Volgende/Laatste]

18 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding De opleiding-module kan gebruikt worden voor advies over het volgen van een opleiding, loopbaan, stoppen met school, verder leren of het delen van opleidingsgegevens met de werkcoach. X

19 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Welkom Welkom Wilt u advies over:  het volgen van een opleiding  uw loopbaan  stoppen met school  verder leren Of wilt u opleidingsgegevens delen met uw werkcoach? U kunt met dit formulier uw vraag over scholing toelichten en een aanvraag doen voor advies. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijft maximaal 4 weken opgeslagen. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule.

20 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperk delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee vorigevolgende Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 stoppen x x 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding 1 van 7

21 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Persoonlijke gegevens > Uw contactgegevens Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw email-adres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 vorigevolgende pt.amsterdam@werk.nl stoppen Toevoegen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X x 06 12345678 2 van 7

22 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Aanleiding registratie > Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Wat is de reden dat u dit formulier invult? Kies uit de onderstaande opties. Heeft u al eerder een reden ingevuld? Dan staat het hieronder alvast ingevuld. Controleer of het klopt. Klopt het niet, dan kunt u het wijzigen. * Ik wil doorleren Ik wil advies over de studies die ik kan volgen Ik ben op zoek naar een opleiding die ik kan volgen in combinatie met een leerwerkbaan Ik zit op school, maar denk erover om van school te gaan Ik wil een opleiding volgen om mij voor te bereiden op terugkeer in de maatschappij Ik heb een andere vraag, namelijk: Namelijk:* Toelichting op de aanleiding: vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding X Selecteer de aanleiding die het best op de situatie van toepassing is. Als de vermelde redenen niet van toepassing zijn kiest u voor 'Anders'. U kunt dan zelf de aanleiding invoeren bij de volgende vraag. X Hier kunt u eventueel een toelichting geven op de aanleiding voor het registreren van deze gegevens. X 3 van 7

23 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Uw opleidingsgegevens > Uw opleidingsgegevens Stap 3 | Uw opleidingsgegevens Om u te kunnen adviseren over scholing, is nodig om te weten welke opleiding u heeft gevolgd. Ook de opleiding die u niet heeft afgerond met een certificaat of diploma. Heeft u een opleiding in het buitenland gevolgd? Kies dan een opleiding die erop lijkt. Hieronder kunt u opleidingen toevoegen. OmschrijvingAanvangEindeDiplomaDatum diploma HAVO01-09-199201-06-1996Ja01-06-1996 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding Toevoegen Naam opleiding:* Startdatum opleiding Wat is de status van deze opleiding? Onbekend Succesvol afgerond Afgebroken Lopend Eindatum opleiding Heeft u de opleiding met een diploma afgesloten? Ja Nee Registratiedatum diploma Is deze opleiding in deeltijd gevolgd? Ja Nee Toelichting op deze opleiding Hoeveel uren per week wordt of werd aan de opleiding besteed? Is deze opleiding in het buitenland gevolgd? Ja Nee Naam opleidingsinstituut X x x x HAVO Amsterdam 01-06-1996 x HAVO 01-09-1992 01-06-1996 Naam opleiding:* Startdatum opleiding Wat is de status van deze opleiding? Onbekend Succesvol afgerond Afgebroken Lopend Eindatum opleiding Heeft u de opleiding met een diploma afgesloten? Ja Nee Registratiedatum diploma Is deze opleiding in deeltijd gevolgd? Ja Nee Toelichting op deze opleiding Hoeveel uren per week wordt of werd aan de opleiding besteed? Is deze opleiding in het buitenland gevolgd? Ja Nee Naam opleidingsinstituut X 4 van 7

24 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Uw opleidingsgegevens > Uw opleidingsgegevens Stap 3 | Aanleiding registratie gegevens Is er een leerplicht van toepassing? Iedereen van 16 jaar of jonger is leerplichtig. U kunt hier aangeven of een ontheffing van de leerplicht is verstrekt. Is er een leerplicht? Onbekend Leerplichtig Ontheffing leerplicht Niet leerplichtig Om u te kunnen adviseren over scholing, is nodig om te weten welke opleiding u heeft gevolgd. Ook de opleiding die u niet heeft afgerond met een certificaat of diploma. Heeft u een opleiding in het buitenland gevolgd? Kies dan een opleiding die erop lijkt. Hieronder kunt u opleidingen toevoegen. OmschrijvingAanvangEindeDiplomaDatum diploma HAVO01-09-199201-06-1996Ja01-06-1996 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding X Toevoegen 5 van 7

25 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Versturen gegevens > Versturen gegevens Stap 4 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier. Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding X X 6 van 7

26 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Opleiding Welkom > Opleiding > Afronden registratie opleiding Stap 4 | Afronden registratie opleiding Uw gegevens zijn naar het UWV Werkbedrijf verstuurd. Heeft u een verzoek voor ondersteuning ingediend? We sturen uw verzoek door naar de instantie die ondersteunt bij problemen met opleiding. U ontvangt een bevestiging hiervan per mail. Heeft u nog vragen? Neem contact op met: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigeuitloggenstoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding 7 van 7

27 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting X De huisvesting-module kan gebruikt worden om de werkcoach te informeren over vragen danwel problemen op het gebied van huisvesting. Problemen die het vinden van werk bemoeilijken.

28 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Welkom Welkom Met dit formulier kunt u dienstverlening op het gebied van huisvesting aanvragen. Deze dienstverlening is bedoeld voor mensen met een acuut woonprobleem. Dit formulier is niet bedoeld om vanuit een stabiele woonsituatie op zoek te gaan naar een andere woning. U kunt dit formulier ook gebruiken om uw werkcoach te informeren over uw vragen dan wel problemen op het gebied van huisvesting. Problemen die het vinden van werk bemoeilijken. Om in aanmerking te komen voor dienstverlening wordt er in dit formulier om persoonlijke informatie gevraagd. Deze informatie hoeft u niet allemaal in te voeren. Voert u de informatie nu niet in dan kan dit mogelijk later alsnog aan u gevraagd worden. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule.

29 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperkt delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee vorigevolgende Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 stoppen x x 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting 1 van 6

30 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Persoonlijke gegevens > Uw contactgegevens Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw email-adres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 vorigevolgende pt.amsterdam@werk.nl stoppen Toevoegen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X x 06 12345678 2 van 6

31 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Aanleiding registratie > Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Wat is de reden dat u dit formulier invult? Kies uit de onderstaande opties. Heeft u al eerder een reden ingevuld? Dan staat het hieronder alvast ingevuld. Controleer of het klopt. Klopt het niet, dan kunt u het wijzigen. * Ik zoek een aangepaste woning omdat ik gehandicapt ben. Ik zoek een woning omdat mijn gezinssituatie is gewijzigd. Ik zoek een woning zonder speciale reden. Ik zoek een woning omdat ik nu op een camping of in een onteigende, onbewoonbaar of ongeschikt verklaarde woning woon. Ik zoek een woning omdat ik door een speciaal huisvestingsprogramma naar een andere woning moet. Ik zoek een woning omdat ik onder een speciaal programma val en in aanmerking kom voor een woning. Anders Toelichting op keuze ‘anders’:* Kunt u meer informatie geven over de reden? vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting X Selecteer de aanleiding die het best op de situatie van toepassing is. Als de vermelde redenen niet van toepassing zijn kiest u voor 'Anders'. U kunt dan zelf de aanleiding invoeren bij de volgende vraag. X Hier kunt u eventueel een toelichting geven op de aanleiding voor het registreren van deze gegevens. X 3 van 6

32 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Woonsituatie > Uw woonsituatie Stap 3 | Uw woonsituatie U kunt hieronder aangeven hoe u nu woont. Welk soort huisvesting?* Huis of woning Woonwagen Woonschip Anders Toelichting woonsituatie: Hoe bent u met de woning verbonden?* Als eigenaar of mede-eigenaar Als huurder Als onderhuurder Als kostganger Inwonend (bij ouders) Gehuisvest in inrichting Anders Niet van toepassing vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting X X Selecteer in wat voor soort woning u momenteel verblijft. Als de woning niet genoemd wordt kiest u voor 'Anders' en vermeld u het soort woning bij toelichting. X Geef hier aan of u als eigenaar in de woning woont. Of als bijvoorbeeld huurder. U kunt ook aangeven dat u bij uw ouders woont of in een inrichting. Heeft u geen vaste band met bovengenoemde woning en zit u hier als dak of thuisloze? Geef dat dan op in het volgende veld. X 4 van 6

33 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Huisvesting Welkom > Huisvesting > Versturen gegevens > Versturen gegevens Stap 4 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier.hier Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting X X 5 van 6

34 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen huisvesting Welkom > Huisvesting > Afronden registratie huisvesting Stap 4 | Afronden registratie huisvesting Uw gegevens zijn naar het UWV Werkbedrijf verstuurd. Heeft u een verzoek voor ondersteuning ingediend? We sturen uw verzoek door naar de instantie die ondersteunt bij problemen met wonen. U ontvangt een bevestiging hiervan per mail. Heeft u nog vragen? Neem contact op met: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigeuitloggenstoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Woonsituatie 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang huisvesting 6 van 6

35 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB X Met een bijstandsuitkering worden eventuele inkomsten van uzelf of uw gezin aangevuld tot een minimuminkomen. De bijstandsuitkering is het financiële vangnet om in het levensonderhoud te voorzien.

36 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Welkom in het digitale formulier. De informatie op deze site is met grote zorgvuldigheid geplaatst. U kunt er echter geen rechten aan ontlenen. Het WERKbedrijf adviseert u daarom alle gegevens op juistheid en volledigheid te controleren. Als u tussentijds stopt met het invullen van dit formulier dan blijven de antwoorden die u heeft gegeven 4 weken bewaard. Als u binnen 4 weken verder gaat met invullen dan kunt u beginnen met de vraag waar u was gestopt. Het WERKbedrijf kan deze website of onderdelen daarvan (tijdelijk) buiten gebruik stellen zonder dat vooraf bekend te maken. Meestal hangt dit samen met onderhoudswerkzaamheden. Het WERKbedrijf is niet aansprakelijk voor schade of ongemak die gebruikers ondervinden door de onbereikbaarheid van deze website. Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en begrepen en ga met deze voorwaarden akkoord:* Ja Nee Maak uw keuze en klik op de knop 'Volgende' om verder te gaan. volgendestoppen X

37 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > DigiD en (her)gebruik van uw gegevens DigiD en (her)gebruik van uw gegevens Door in te loggen met DigiD kan het WERKbedrijf bepaalde gegevens hergebruiken. Het gaat hierbij om uw gegevens die al bekend zijn bij onder meer UWV WERKbedrijf en uw gemeente. Door een aantal gegevens vooraf in te vullen, hoeft u zelf minder gegevens opnieuw in te vullen. Welke gegevens kunnen worden hergebruikt, is afhankelijk van de DigiD waarmee u inlogt. DigiD en uw gegevens U heeft zojuist ingelogd met uw DigiD. Door in te loggen met uw DigiD zijn uw gegevens die al bekend zijn bij UWV WERKbedrijf en uw gemeente alvast voor u ingevuld in dit digitale formulier. U hoeft daarom niet alles zelf in te vullen. U kunt de gegevens wel aanpassen als dat nodig is. volgendestoppenvorige

38 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Verzoek bijstandsuitkering via internet Verzoek bijstandsuitkering via internet Via deze pagina's kunt u een verzoek indienen voor een bijstandsuitkering (WWB of Ioaw). Wat is een bijstandsuitkering? Een uitkering WWB of Ioaw is een tijdelijke uitkering. Met een bijstandsuitkering worden eventuele inkomsten van uzelf of uw gezin aangevuld tot een minimuminkomen. De bijstandsuitkering is het financiële vangnet om in het levensonderhoud te voorzien. volgendestoppenvorige

39 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Verzoek bijstandsuitkering via internet Verzoek bijstandsuitkering via internet Iedereen vanaf 27 jaar met de Nederlandse nationaliteit of een geldige verblijfsvergunning kan een bijstandsuitkering aanvragen. Het is echter nog niet in alle gemeenten mogelijk om dit via internet te doen. Vul daarom hieronder uw postcode in. Uw burgerservicenummer (voorheen sofi-nummer): Heeft u de Nederlandse nationaliteit?* Ja Nee Bij uw gemeente zijn beperkingen vastgelegd voor het verstrekken van deze gegevens aan derden. Uw adresgegevens en uw telefoonnummers worden daarom niet getoond. Uw postcode:* Uw huisnummer* Uw geboortedatum:* volgendestoppenvorige 01-01-1980 123456789 X 1506JA 1

40 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Verzoek rechtstreeks bij gemeente Verzoek rechtstreeks bij gemeente Een aantal groepen mensen kan geen elektronische aanvraag doen voor de bijstandsuitkering. Het gaat hierbij om de volgende groepen:  Personen die werken als zelfstandig ondernemer en een Bijstandsuitkering Zelfstandigen (BBZ) willen aanvragen.  Ouderen die werken als zelfstandig ondernemer en een Ioaz-uitkering willen aanvragen.  Kunstenaars die een WWIK-uitkering willen aanvragen. Behoort u tot één van de bovenstaande groepen?* Ja Nee volgendestoppenvorige X

41 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Verzoek rechtstreeks bij gemeente Verzoek rechtstreeks bij gemeente Een aantal groepen mensen dient het verzoek voor een bijstandsuitkering niet bij het WERKbedrijf in te dienen, maar rechtstreeks bij de gemeente. Het gaat hierbij om de volgende groepen:  Personen die in een inrichting voor verpleging of verzorging verblijven.  Dak- en thuislozen. Het gaat hier om personen zonder vaste woon- of verblijfplaats.  Personen die als gezin reeds een WWB/IOAW-uitkering ontvangen en een aanvraag als alleenstaande (-ouder) doen.  Personen die uit een Asielzoekerscentrum zijn gekomen en waarvoor de gemeente woonruimte heeft geregeld.  Alleenstaande Minderjarige Asielzoekers.  Personen die Bijzondere Bijstand willen aanvragen. Behoort u tot één van de bovenstaande groepen?* Ja Nee volgendestoppenvorige X

42 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Werk boven inkomen Werk boven inkomen Het WERKbedrijf wil voorkomen dat u een uitkering nodig heeft. Daarom ondersteunt het WERKbedrijf u waar mogelijk bij het vinden van werk. Mocht u toch beroep doen op bijstand, dan gelden voor deze uitkering de volgende verplichtingen:  Dagelijks bezig zijn met solliciteren.  Regelmatig de vacaturebank van het WERKbedrijf raadplegen.  Algemeen geaccepteerd werk aanvaarden.  Uw gegevens voor het verzoek bijstandsuitkering (WWB of Ioaw) correct en volledig invullen. Meer informatie over uw rechten en plichten vindt u op de onderstaande website: www.socialezekerheid.nl volgendestoppenvorige

43 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Verzoek bijstandsuitkering via internet Verzoek bijstandsuitkering via internet Het aanvragen van een bijstandsuitkering verloopt volgens een aantal stappen. Stap 1 U dient een verzoek in voor een bijstandsuitkering (WWB of Ioaw). Dit doet u door op deze website een aantal vragen te beantwoorden en gegevens in te vullen. Deze gegevens verstuurt u naar het WERKbedrijf. Stap 2 Na het versturen neemt u binnen 2 werkdagen contact op met uw WERKbedrijf- vestiging. Als u dit niet op tijd doet, wordt uw verzoek niet in behandeling genomen. Stap 3 Na uw contact met het WERKbedrijf dient het WERKbedrijf uw aanvraag voor een bijstandsuitkering in bij de gemeente. De gemeente bepaalt uiteindelijk of u een uitkering WWB of Ioaw ontvangt. volgendestoppenvorige

44 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Gegevensverzoek bijstandsuitkering Gegevens verzoek bijstandsuitkering Voordat u start met het verzoek, kunt u het beste eerst de benodigde gegevens verzamelen. Klik op de help-button voor een overzicht van de gegevens die u nodig heeft. Het is verstandig om het overzicht te printen voordat u verder gaat met uw verzoek. Als u eerst de benodigde gegevens wilt verzamelen, klik dan onderaan deze pagina op de knop 'Stoppen'. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule. Overzicht gegevens verzoek bijstandsuitkering Een overzicht van de gegevens en bewijsstukken die mogelijk voor u van toepassing zijn: Uitkering Gegevens en bewijsstukken van inkomsten uit lopende uitkeringen. Woonsituatie Gegevens en bewijsstukken huur en/of hypotheek. Detentie Ontslagbewijs detentie. Inkomsten Alle inkomensgegevens van huidige inkomsten, bijvoorbeeld uit huidige parttime werkzaamheden. Arbeidscontract en loonstroken. Beschikking van de Belastingdienst over voorlopige teruggaven. Arbeidsverplichting Overzicht recente sollicitatieactiviteiten. Bank-, giro- en spaarrekeningen Afschriften van alle rekeningen over de laatste 3 maanden. Inwonende kinderen Eventuele arbeidscontracten en eventuele loonstroken (kinderen jonger dan 18 jaar). Medebewoners Onderverhuur contract en / of betalingsbewijs onderverhuur. Contract kostgeverschap en / of betalingsbewijs kostgeld. Echtscheiding Echtscheidingsvonnis en bewijs van boedelscheiding. Verzoekschrift echtscheiding. Voorlopige voorzieningen rechtbank. Bewijsstukken van hoogte en duur van alimentatie voor u en uw kinderen. Ontslag en beëindiging dienstverband Gegevens, bewijsstukken en correspondentie over ontslag en beëindiging dienstverband. Inkomsten / beëindiging zelfstandig bedrijf of freelance werk Omschrijving bedrijf of beroep. Jaarcijfers van de laatste 3 jaar. Inschrijving Kamer van Koophandel. Beëindiging opleiding Verklaring beëindiging studiefinanciering (WSF). Bezit Alle gegevens (aankoop- en eigendomsbewijzen) over waardevolle bezittingen. Gegevens over lijfrentepolissen, effecten, aandelen, opties, levensverzekeringen, spaarbrieven en dergelijke. Eigendomsbewijs onroerend goed en bezittingen in het buitenland. Schulden Alle gegevens en bewijsstukken over aantoonbare schulden. Koopwoning Eigendomsakte of koopakte. Hypotheekgegevens. Taxatierapport. Beschikking WOZ van de gemeente. X

45 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > ingangsdatum mogelijke uitkering Stap 1 | Ingangsdatum mogelijke uitkering De ingangsdatum van uw eventuele uitkering is in principe de datum waarop u zich heeft gemeld bij het WERKbedrijf. Wilt u de uitkering op een andere datum laten ingaan dan waarop u zich heeft gemeld bij het WERKbedrijf?* Ja Nee Gewenste ingangsdatum uitkering:* Een verzoek om de uitkering eerder te laten ingaan, wordt zonder goede reden niet gehonoreerd. Als u een eerdere ingangsdatum wenst, geef dan ook aan waarom u niet eerder een verzoek voor bijstand heeft ingediend. Geef de reden aan waarom de ingangsdatum afwijkt van uw meldingsdatum bij het WERKbedrijf:* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X 01-11-2011 Geldige reden 1 van 22

46 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > Reden verzoek bijstandsuitkering Stap 1 | Reden verzoek bijstandsuitkering Wat is de reden voor uw verzoek bijstandsuitkering (WWB of Ioaw)? * Geef hierboven beknopt maar duidelijk aan:  van welk inkomen u tot nu toe heeft geleefd.  waarom u nu een verzoek voor bijstand indient.  hoe het komt dat uw financiële situatie is veranderd.  wat u heeft gedaan om inkomsten te verkrijgen na het veranderen van uw situatie. Bijvoorbeeld een WW-uitkering aanvragen, onterecht ontslag aanvechten of achterstallig loon claimen. Het is van belang dat u hierin kort, maar duidelijk de reden van uw verzoek en uw situatie beschrijft. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand Reden van verzoek 2 van 22

47 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > Uw naam en samenlevingssituatie Stap 1 | Uw naam en samenlevingssituatie Voornamen: Eventuele tussenvoegsels, bijvoorbeeld: van, van der, van de, etc.: Achternaam (bij vrouwen de meisjesnaam):* Geslacht:* Man Vrouw Wat is uw samenlevingssituatie op dit moment?* Ik woon gezamenlijk met andere personen (volwassenen of kinderen) Ik ben alleenwonend, er wonen geen andere personen op mijn verblijfadres vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand Pieter Theodoor X van Amsterdam X 3 van 22

48 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > Detentie of studiefinanciering Stap 1 | Detentie of studiefinanciering Detentie Als u in detentie (gevangenschap) verblijft, heeft u geen recht op een bijstandsuitkering. Verblijft u in detentie (gevangenschap)?* Ja Nee Studiefinanciering Als u studiefinanciering ontvangt voor een studie of opleiding, heeft u geen recht op een bijstandsuitkering. Ontvangt u op dit moment studiefinanciering?* Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X X 4 van 22

49 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > Inschrijving bij het WERKbedrijf Stap 1 | Inschrijving bij het WERKbedrijf U kunt alleen een verzoek voor een bijstandsuitkering indienen als u bent ingeschreven bij het WERKbedrijf. Of als u zojuist uw gegevens voor inschrijving via internet heeft verstuurd. Let op! Het gaat om de inschrijving bij een WERKbedrijf-vestiging en niet om uw eventuele registratie op www.werk.nl.www.werk.nl Bent u als werkzoekende ingeschreven bij het WERKbedrijf?* Ja, ik sta ingeschreven Nee, ik sta niet ingeschreven Tot en met welke datum is uw inschrijving geldig?* NB: U vindt de geldigheidsdatum op uw Bewijs van Inschrijving. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X 01-12-2011 5 van 22

50 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw situatie > Uw WERKbedrijf-vestiging of gemeenteloket Stap 1 | Uw WERKbedrijf-vestiging of gemeenteloket U dient bij WERKbedrijf een verzoek in voor een bijstandsuitkering. WERKbedrijf wil voorkomen dat u afhankelijk wordt van een uitkering. U moet dan ook proberen om zo snel mogelijk betaald werk te vinden. Het WERKbedrijf kan u daar bij helpen. Pas als het niet lukt om op tijd een baan te vinden, heeft u mogelijk recht op een bijstandsuitkering. Daarbij moet u kunnen aantonen dat u onvoldoende inkomsten en vermogen heeft om van te kunnen leven. Wij nemen uw verzoek in behandeling als u binnen 2 werkdagen contact opneemt met de volgende WERKbedrijf-vestiging: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand 6 van 22

51 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw inkomsten > Uw inkomsten Stap 2 | Uw inkomsten Heeft u op dit moment inkomsten uit arbeid in loondienst?* Ja Nee Heeft u op dit moment inkomsten uit een uitkering?* Ja Nee Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (KvK)?* Ja Nee Werkt u als zelfstandige?* Ja Nee Ontvangt u geld van de belastingdienst?* Ja Nee Ontvangt u, of heeft u recht op alimentatie of een onderhoudsbijdrage voor uzelf of uw kinderen?* Ja Nee Heeft u inkomsten uit lijfrente of andere waardepapieren?* Ja Nee Bedrag per maand:* Let op! Ontvangt u deze inkomsten niet per maand? Reken de inkomsten dan zelf om naar een bedrag per maand. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X X X X X X X €150 Lijfrente is een periodieke uitkering van een kapitaal dat u zelf heeft opgebouwd bij een verzekeraar. Lijfrente is niet hetzelfde als pensioen. Het recht op pensioen bouwt u op als werknemer, bij lijfrente moet u zelf een polis afsluiten. X Voorlopige teruggaven Uw werkgever of uitkeringsinstantie houdt loonheffing in op uw loon of uitkering. Daarbij wordt geen rekening gehouden met uw aftrekposten en sommige heffingskortingen, zoals de kinderkorting of de alleenstaande-ouderkorting. Door heffingskortingen en aftrekposten wordt er soms meer loonheffing ingehouden dan u verschuldigd bent. U kunt de belastingdienst vragen om het bedrag dat te veel wordt ingehouden op uw loon of uitkering in maandelijkse termijnen aan u uit te betalen. Dit is een voorlopige teruggaaf. Hiervoor moet u een verzoek indienen bij de belastingdienst. Als u een partner heeft, komt die mogelijk ook in aanmerking voor voorlopige teruggaven. X 7 van 22

52 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw inkomsten > Uw overige inkomsten Stap 2 | Uw overige inkomsten Heeft u nog inkomsten tegoed, zoals loon, een eindejaarsuitkering of een winstuitkering?* Ja Nee Totale bedrag (als u het bedrag niet precies weet, geef dan een schatting van dit bedrag):* Heeft u nog andere inkomsten?* Ja Nee Omschrijving van deze inkomsten.* Hoogte van de netto inkomsten per maand die nog niet zijn genoemd (bijvoorbeeld bij andere werkgevers, studiefinanciering, enz.):* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X X €100 Overige inkomsten €50 8 van 22

53 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw bezittingen > Alle bank-, giro- en spaarrekeningen Stap 3 | Alle bank-, giro- en spaarrekeningen Vermeld in de volgende schermen al uw bank-, giro- en spaarrekeningen, ook de buitenlandse rekeningen. Let op! Vermeld ook rekeningen waarop geen of weinig saldo staat, of die al lang niet zijn gebruikt. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand 9 van 22

54 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw bezittingen > Alle bank-, giro- en spaarrekeningen Stap 3 | Alle bank-, giro- en spaarrekeningen Rekeningnummer:* Saldo:* Bij een negatief saldo zet u voor het bedrag een minteken: - Zijn er nog meer rekeningen van uzelf?* Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand €1000 1234567 X 10 van 22

55 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw bezittingen > Uw bezittingen Stap 3 | Uw bezittingen Heeft u bezittingen?* Ja Nee Contant geld (vanaf €100) Bedrag:* Motorvoertuigen (auto, motor en dergelijke) Waarde:* Caravan Antiek en sieraden (Vakantie)woning(en) Ander onroerend goed Andere waardevolle bezittingen vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand €250 X €1000 X X 11 van 22

56 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw bezittingen > Uw bezittingen Stap 3 | Uw bezittingen Geef aan welke waardepapieren u bezit. Vermeld bij alle waardepapieren de waarde. U kunt de waarde opvragen bij uw bank of verzekeringsmaatschappij. Klik op de knop Stoppen als u de waarde nu wilt opvragen. Uw ingevulde gegevens worden maximaal 4 weken bewaard door het WERKbedrijf. Lijfrentepolissen Levensverzekeringen Koopsompolissen Spaarbrieven (obligaties waarvan de rente en de hoofdsom aan het einde van de looptijd worden uitgekeerd) Aandelen, obligaties, opties en dergelijke Waarde:* Overige waardepapieren vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand €450 X 12 van 22

57 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw bezittingen > Uw schulden Stap 3 | Uw schulden Heeft u lopende leningen, afbetalingen of andere schulden?* Ja Nee Totale schuldbedrag:* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Uw persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand €15000 X 13 van 22

58 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 4 | Uw persoonlijke gegevens Wat is op dit moment uw officiële burgerlijke staat?* Ongehuwd en nooit gehuwd geweest en geen geregistreerd partner en nooit geregistreerd partner geweest Gehuwd Geregistreerd partnerschap Gescheiden uit huwelijk Gescheiden van geregistreerd partner Weduwe of weduwnaar Achtergebleven omdat geregistreerd partner is overleden Op welke datum bent u gescheiden?* Heeft u uw echtgenoot, echtgenote of geregistreerd partner verlaten of bent u door uw echtgenoot, echtgenote of geregistreerd partner verlaten?* Ja Nee Op welke datum is dat gebeurd?* e-mailadres: vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X 01-01-2011 X pt.amsterdam@werk.nl 14 van 22

59 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Uw persoonlijke gegevens > Uw leef- en woonsituatie Stap 4 | Uw leef- en woonsituatie Hoe is uw huisvestingssituatie?* Huis of woning Woonwagen Woonschip Anders Bent u de (mede) eigenaar?* Ja Nee Hoe woont u hier?* Als huurder Als kostganger Als onderhuurder Inwonend bij ouders Anders Hoeveel bedragen de woonlasten? * vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X €850 X X 15 van 22

60 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > U en de arbeidsmarkt > U en de arbeidsmarkt Stap 5 | U en de arbeidsmarkt Voor een bijstandsuitkering moet u in principe 36 uur per week beschikbaar zijn voor arbeid. Hoeveel uur per week stelt u zich beschikbaar om betaalde arbeid te verrichten?* Heeft u de afgelopen periode gesolliciteerd? Het gaat om de sollicitaties vanaf het moment dat u wist dat u een bijstandsuitkering nodig zou hebben:* Ja Nee De volgende gegevens zijn van belang voor het zoeken naar werk. Wat is uw beroep of het door u gewenste beroep?* Wat is de maximale reisafstand (in km) die de aanvrager wil afleggen naar het werk?* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand Tandarts X 10 36 16 van 22

61 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Overige informatie > Persoonlijke omstandigheden Stap 6 | Persoonlijke omstandigheden Zijn er naast uw gegevens die al zijn ingevuld, feiten of omstandigheden die van invloed kunnen zijn op uw uitkering? Het gaat om feiten en omstandigheden die te maken hebben met uw huidige of toekomstige samenlevingssituatie, vermogen of inkomsten.* Ja Nee Geef hieronder een omschrijving van de feiten of omstandigheden:* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X Voorgenomen huwelijk 17 van 22

62 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Overige informatie > Wijze van betaling Stap 6 | Wijze van betaling Geef aan hoe en op welk(e) rekeningnummer(s) u de uitkering wilt ontvangen:* Volledig aan mijzelf Aan een derde Mijn rekeningnummer:* vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand X 1234567 18 van 22

63 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Versturen gegevens > Ondertekening Stap 7 | Ondertekening Als uw verzoek leidt tot een aanvraag bijstandsuitkering (WWB of Ioaw), zijn de onderstaande punten voor u en uw eventuele partner van toepassing.  Ik heb alle vragen volledig en naar waarheid beantwoord. Informatie die mogelijk kan leiden tot het afwijzen van dit verzoek of tot het toekennen van een lagere uitkering, heb ik niet verzwegen.  Ik weet dat ik alle veranderingen in mijn omstandigheden meteen moet doorgeven aan de Gemeentelijke Sociale Dienst (artikel 17 WWB).  Ik weet dat ik strafbaar ben als ik informatie en/of wijzigingen niet, onjuist of onvolledig doorgeef (artikelen 227A, 227B, 447C en 447D, Wetboek van Strafrecht).  Ik weet dat de uitkering geheel of gedeeltelijk kan worden teruggevorderd als ik informatie en/of wijzigingen niet, onjuist of onvolledig doorgeef (artikel 58 WWB) of dat een maatregel opgelegd kan worden (artikel 8a WWB) door het college (Burgemeester en Wethouders).  Ik weet dat de Gemeentelijke Sociale Dienst mijn gegevens controleert om vast te stellen of ik recht op een uitkering heb (artikel 63, artikel 64 WWB).  Ik weet dat de door mij verstrekte gegevens door de Gemeentelijke Sociale Dienst en/of het WERKbedrijf worden verwerkt voor de uitvoering van de WWB. Op de verwerking zijn de regels van de WWB van toepassing en ook van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.  Ik geef hiermee toestemming voor een eventueel onderzoek in verband met de verificatie van gegevens bij instanties en gegevensbronnen buiten Nederland. vorigevolgendestoppen 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand 19 van 22

64 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Versturen gegevens > Versturen Stap 7 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier. Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen X X 1. Uw situatie 2. Uw inkomsten 3. Uw bezittingen 4. Persoonlijke gegevens 5. U en de arbeidsmarkt 6. Overige informatie 7. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang verzoek Bijstand 20 van 22

65 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Hoe gaat het verder? Hoe gaat het verder? Neem binnen 2 werkdagen contact op met de onderstaande WERKbedrijf-vestiging als u nog geen afspraak heeft gemaakt: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. Als u geen afspraak maakt, wordt uw verzoek niet in behandeling genomen. Als u niet tijdig een afspraak maakt, kan dit gevolgen hebben voor de ingangsdatum van uw eventuele uitkering. Voor uw verzoek moet u een aantal bewijsstukken meenemen naar het WERKbedrijf. Klik hier voor de lijst van uw bewijsstukken. Druk deze lijst af en neem de lijst en de bijbehorende bewijsstukken mee naar het WERKbedrijf. vorigevolgendestoppen 21 van 22

66 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen WWB Verzoek bijstand > Hoe gaat het verder? Hoe gaat het verder? Na uw contact met het WERKbedrijf wordt uw dossier overgedragen aan de gemeente. De gemeente bepaalt uiteindelijk of u een bijstandsuitkering (WWB of Ioaw) krijgt. Klik op de knop 'Help' voor informatie over uw rechten en uw plichten. Klik op de knop 'Zoek die baan' om direct naar de voor u geselecteerde vacatures te gaan. Interessante links voor werkzoekenden: CV plaatsen op werk.nl Vacatures zoeken op werk.nl Solliciteer met succes uitloggen Zoek die baan Uw rechten en plichten Mocht u beroep moeten doen op een bijstandsuitkering (WWB of Ioaw), dan gelden voor deze uitkering de volgende verplichtingen:  Regelmatig (dagelijks) solliciteren.  Solliciteren op al het werk dat u kunt verrichten. Dit kan ook werk zijn dat niet aansluit bij uw werkervaring. Het kan ook werk zijn dat onder uw opleidings- of beloningsniveau ligt.  Het aanvaarden van alle algemeen geaccepteerde arbeid.  Meewerken aan onderzoeken van gemeente of WERKbedrijf gericht op werk.  Meewerken aan scholing gericht op het krijgen van werk. X 22 van 22

67 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening X De schuldhulpverlening-module kan gebruikt worden voor vragen over schulden of het voorkomen van schulden, het sluiten van betalings- regelingen of een schuldhulpverleningstraject.

68 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Welkom Welkom Heeft u vragen over  Schulden of het voorkomen van schulden.  Het sluiten van betalingsregelingen.  Een schuldhulpverleningstraject En zoekt u daar hulp bij? U kunt met dit formulier gegevens over uw problemen toelichten en een aanvraag doen voor ondersteuning. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijven maximaal 4 weken opgeslagen. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule.

69 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperkt delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee vorigevolgende Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 stoppen x x 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp 1 van 17

70 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Persoonlijke gegevens > Uw contactgegevens Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw email-adres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 vorigevolgende pt.amsterdam@werk.nl stoppen Toevoegen Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X x 06 12345678 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp 2 van 17

71 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Aanleiding registratie > Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Wat is de reden dat u dit formulier invult? Kies uit de onderstaande opties. Heeft u al eerder een reden ingevuld? Dan staat het hieronder alvast ingevuld. Controleer of het klopt. Klopt het niet, dan kunt u het wijzigen. * Ik heb of kom in financiële problemen. Ik wil hulp bij het voorkomen van schulden. Ik wil hulp bij het aangaan van een betalingsregeling. Ik wil hulp bij het aangaan van een schuldhulptraject Ik heb een andere vraag, namelijk: Namelijk:* Toelichting op de aanleiding: vorigevolgendestoppen X Selecteer de aanleiding die het best op de situatie van toepassing is. Als de vermelde redenen niet van toepassing zijn kiest u voor 'Anders'. U kunt dan zelf de aanleiding invoeren bij de volgende vraag. X Hier kunt u eventueel een toelichting geven op de aanleiding voor het registreren van deze gegevens. X 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp 3 van 17

72 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Aanleiding registratie > Toelichting op mijn situatie Stap 2 | Toelichting op mijn situatie Om u goed van dienst te zijn bij uw vraag, is het nodig meer van uw situatie te weten. Selecteer hieronder wat van toepassing is op uw situatie. Ik heb een partner en/of kinderen Ik heb schulden en/of een betalingsachterstand. Ik heb inkomsten uit een baan, een zelfstandige ondernemening of inkomsten zoals alimentatie, kamerverhuur. Ik heb uitgaven aan huur, hypotheek, alimentatie, onderhoudsplicht en/of zorgverzekering. Er wordt geld ingehouden van mijn uitkering en direct doorbetaald aan partijen. Ik heb bezittingen zoals een huis, auto en/of caravan. vorigevolgendestoppen X X X X X 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp X X 4 van 17

73 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Partner en kinderen > Uw (ex) partner en kinderen Stap 3 | Uw (ex) partner en kinderen Heeft u een partner waar u een gezamenlijke huishouding mee voert en/of een partner waar u in het verleden een gezamenlijke huishouding mee voerde?* Ja Nee Vul hier het BSN van uw huidige of laatste partner in. Gaat het om een huwelijk of geregisteerd partnerschap? Ja Nee Vul hieronder de gegevens van uw kinderen in die nog bij u in huis wonen. We vragen u om voor elk kind aan te geven of u kinderbijslag ontvangt. Als uw kind inkomsten heeft en/of studiefinanciering ontvangt, vult u dit ook in. BSNKinderbijslagInkomenStudiefinanciering 123459876JaJaJa vorigevolgendestoppen Toevoegen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding x x 987654321 Met partner bedoelen wij personen waarmee een gemeenschappelijke huishoudinggevoerd wordt. Zoals bijvoorbeeld een levenspartner. Kies ook 'Ja' als er in het verleden één of meerdere partners waren. X Burgerservicenummer (sofinummer): Ontvang u kinderbijslag voor dit kind? Ja Nee Heeft dit kind inkomsten uit werk of studiefinanciering Ja Nee Wat voor inkomsten gaat het om? Inkomsten uit een baan Studiefinanciering Anders Heeft uw kind recht op studiefinanciering? Ja Nee Onbekend Wordt studiefinanciering ontvangen voor uw kind? Ja Nee Onbekend Wat is de einddatum van de studiefinanciering? Wat is het netto inkomen van uw kind? Wat is het bruto inkomen van uw kind? Toelichting op het inkomen: X X 01-09-2016 X X X X € 344 € 582 123459876 5 van 17 Burgerservicenummer (sofinummer): Ontvang u kinderbijslag voor dit kind? Ja Nee Heeft dit kind inkomsten uit werk of studiefinanciering Ja Nee Wat voor inkomsten gaat het om? Inkomsten uit een baan Studiefinanciering Anders Heeft uw kind recht op studiefinanciering? Ja Nee Onbekend Wordt studiefinanciering ontvangen voor uw kind? Ja Nee Onbekend Wat is de einddatum van de studiefinanciering? Wat is het netto inkomen van uw kind? Wat is het bruto inkomen van uw kind? Toelichting op het inkomen: X

74 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Inkomen > Inschrijving Werkbedrijf Stap 4 | Inschrijving Werkbedrijf Bent u ingeschreven bij het UWV WERKbedrijf?* Ingeschreven Uitgeschreven Geen van beiden Op welke datum was de inschrijving? Waarom was de inschrijving? Niet werkend Werkend Inschrijving t.b.v. verwijzing Tot wanneer is de inschrijving geldig? vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp X X 01-09-2011 01-12-2011 6 van 17

75 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Inkomen > Uw inkomsten Stap 4 | Uw inkomsten 1/2 Gegevens over inkomen uit loondienst zijn bekend bij de overheid. Hieronder voert u gegevens in van inkomsten die u op andere wijze ontvangt. Denk hierbij aan inkomsten als zelfstandige of als politieke functionaris. Ontvangt u inkomsten uit werkzaamheden zonder dienstverband?* Ja Nee OmschrijvingGem. aantal urenNetto inkomsten Zelfstandige8€400 Heeft of had u één of meerdere eigen bedrijven?* Ja Nee HandelsnaamRechtsvormKvK nummer Vormgever.nlEenmanszaak01012345 Heeft u recht op studiefinanciëring? Ja Nee Onbekend Ontvangt u studiefinanciëring? Ja Nee Onbekend Wat is de datum waarop het recht op studiefinanciering afloopt? vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen x x X X 01-01-2014 U heeft recht op een studiefinanciering als u een voltijds beroepsopleiding (BOL) volgt of een studie op HBO of WO niveau. Met een BBL (Beroeps Begeleidende Leerweg) heeft u geen recht. X Er is sprake van een eigen bedrijf als deze geregistreerd staat bij de Kamer van Koophandel. X 7 van 17

76 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Inkomen > Uw inkomsten Stap 4 | Uw inkomsten 2/2 Klik hieronder op 'Toevoegen' om overige inkomsten uit uitkeringen en andere niet eerder vermeldde bronnen op te geven, zoals kamerverhuur en alimentatie. SoortBedragOmschrijving kamerverhuur van zelfbewoonde woning €100 Totaal bedrag aan overige inkomsten per maand: Misschien is er recht op één of meerdere kortingen op de belasting heffingskortingen. Klik hieronder op 'Toevoegen' om een heffingskorting toe te voegen. SoortAangevraagdDatum CombinatiekortingJa01-06-2011 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen €0,00 Geef een schatting van het totaal aan overige inkomsten uit uitkeringen en andere niet eerder vermelde bronnen. Als hier al een bedrag staat is dat het bedrag zoals in onze administratie bekend is. Komt dit niet overeen dan verzoeken wij u het ingevulde bedrag aan te passen. X 8 van 17

77 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Inkomen > Regeling co-ouderschap Stap 4 | Regeling co-ouderschap Heeft u een co-ouder regeling met uw ex-partner? Ja Nee Welke afspraken heeft u gemaakt in deze co-ouder regeling? Ontvangt u als co-ouder kinderbijslag? Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp X X Hoe is de regeling vormgegeven? Is het kind iedere week bij de andere ouder? Wat zijn de afspraken over de weekenden? X 9 van 17

78 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Lasten > Uw lasten Stap 5 | Uw lasten In de volgende vragen wordt u gevraagd naar maandelijks verplichte bijdragen aan het levensonderhoud van (vroegere) echtgenoten, (vroegere) geregistreerd partners of minderjarige kinderen. Ook wordt gevraagd om een schatting van de maandelijkse woonlasten. Zijn er onderhoudsverplichtingen ten opzicht van: Erkende of geëchte kinderen Bedrag dat per maand betaald wordt:* Is hierbij sprake van een betalingsachterstand? Ja Nee Bedrag van achterstand onderhoudsplicht Aantal maanden van achterstandonderhoudsplicht Echtgeno(o)t(e) of geregistreerd partner Bedrag dat per maand betaald wordt:* Is hierbij sprake van een betalingsachterstand? Ja Nee Bedrag van achterstand onderhoudsplicht Aantal maanden van achterstandonderhoudsplicht Wat zijn uw maandelijkse woonlasten (huur, hypotheek)? vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp X X X X €1000 4 €250 4 €1000 €250 10 van 17

79 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Lasten > Zorgverzekering Stap 5 | Zorgverzekering Hier vragen wij naar de zorgverzekeringen van het hele huishouden, dus ook partner en kinderen. Verwacht u zelf gebruik te maken van de collectieve verzekering aangeboden door de gemeente? Ja Nee Bent u zelf verzekerd tegen ziektekosten? Ja Nee ZorgverzekeraarPremieAanvullendEigen Univé€250€75Ja vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp X X Toevoegen 11 van 17

80 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Betaling aan derde > Betaling aan derde Stap 6 | Betaling aan derde Er wordt een deel van uw uitkering betaald aan een andere persoon of organisatie. Geef hieronder aan welk bedrag overgemaakt wordt en om welke instantie of persoon het gaat. Naam derdeBankrekeningnummerbedrag Webwinkel101101101€750 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen 12 van 17

81 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Bezittingen > Uw bezittingen Stap 7 | Uw bezittingen 1/2 Bij de volgende vragen geeft u uw bezittingen op. Ook de bezittingen van huisgenoten waarmee het huishouden gedeeld wordt, zoals (levens)partner en kinderen. Probeert u ook een schatting te geven van de waarde van de bezittingen en de totale waarde van alle bezittingen. Voeg hieronder uw eigen woningen toe. Zelf bewoondHypotheekTaxatie JaJa€166000 Voeg hieronder uw motorrijtuigen toe. KentekenMerkTypeJaar 01-HV-XNDatsunAuto1982 Voeg hieronder uw caravans toe. Reg.nr.MerkTypeJaar 111122HymerVouwwagen1979 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen 13 van 17

82 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Bezittingen > Uw bezittingen Stap 7 | Uw bezittingen 2/2 Voeg hieronder uw rekeningen toe. BanknaamRekeningnummerSaldo ING1122334€0 Voeg hieronder uw waardepapieren toe. OmschrijvingBedrag Aandelen€150 Voeg hieronder uw overige bezittingen toe. OmschrijvingBedrag Antiek€250 Totaalbedrag bezittingen Voeg hieronder uw aanspraken op inkomen toe. Soort aanspraakDatum aanvraagDatum einde Antiek01-06-2011€250 vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen €175000 Probeert u hier een schatting te geven van de totale waarde van bovengenoemde bezittingen. Als hier al een bedrag is ingevuld is controleert u dat dan goed. Wij hebben dit bedrag gebaseerd op de bij ons bekende gegevens en die zijn misschien onvolledig. X 14 van 17

83 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom >Schuldhulpverlening > Schulden > Uw schulden Stap 8 | Uw schulden Geef op dit scherm alle niet eerder genoemde schulden op. Ook de schulden van huisgenoten, waarmee een gezamenlijk huishouden gevoerd wordt. Soort schuldBedrag Lening€500 Bent u failliet verklaard? Ja Nee Is er al schuldhulpverlening aangevraagd? Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp Toevoegen Bent u failliet verklaard in verband met bovengenoemde lijst met schulden en is er betrekking tot uw faillissement geweest? X Er zijn/worden regelingen getroffen om de schuldsituaties op te lossen of er is begeleiding bij het op orde maken van de financiële situatie. X 15 van 17 X X

84 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Versturen gegevens > Versturen gegevens Stap 9 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier. Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen X X 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp 16 van 17

85 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Schuldhulpverlening Welkom > Schuldhulpverlening > Afronden registratie schuldhulpverlening Stap 9 | Afronden registratie schuldhulpverlening Uw gegevens zijn naar het UWV Werkbedrijf verstuurd. Heeft u een verzoek voor ondersteuning ingediend? We sturen uw verzoek door naar de instantie die ondersteunt bij problemen met schuldhulpsanering. U ontvangt een bevestiging hiervan per mail. Heeft u nog vragen? Neem contact op met: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigeuitloggenstoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Partner en kinderen 4. Inkomen 5. Lasten 6. Betaling aan derde 7. Bezittingen 8. Schulden 9. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang schuldhulp 17 van 17

86 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening X De zorgverlening-module kan gebruikt worden om zorg aan te vragen voor lichamelijke problemen die werken beletten. Deze dienstverlening is niet bedoeld voor een tijdelijke uitkering maar voor het aanpakken van de problemen zelf.

87 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Welkom Welkom Met dit formulier kunt u zorg aanvragen voor lichamelijke problemen die u beletten om te werken. Deze dienstverlening is niet bedoeld voor een tijdelijke uitkering maar voor het aanpakken van de problemen zelf. U kunt dit formulier ook gebruiken om uw werkcoach te informeren over uw lichamelijke problemen. Problemen die het vinden van werk bemoeilijken. Om in aanmerking te komen voor dienstverlening wordt er in dit formulier om persoonlijke informatie gevraagd. Deze informatie hoeft u niet allemaal in te voeren. Voert u de informatie nu niet in dan kan dit mogelijk later alsnog aan u gevraagd worden. Door in te loggen met DigiD kan het WERKbedrijf bepaalde gegevens hergebruiken. Het gaat hierbij om uw gegevens die al bekend zijn bij onder meer UWV WERKbedrijf en uw gemeente. Door een aantal gegevens vooraf in te vullen, hoeft u zelf minder gegevens opnieuw in te vullen. Welke gegevens kunnen worden hergebruikt, is afhankelijk van de DigiD waarmee u inlogt. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule.

88 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperkt delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee vorigevolgende Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 stoppen x x 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang opleiding 1 van 6

89 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Persoonlijke gegevens > Uw contactgegevens Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw email-adres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 vorigevolgende pt.amsterdam@werk.nl stoppen Toevoegen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang zorgverlening Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X x 06 12345678 2 van 6

90 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Aanleiding registratie > Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Hier geeft u aan wat de aanleiding is voor het invullen van dit formulier. Eerst kiest u de meest van toepassing zijnde aanleiding uit de lijst. Daarna mag u de keuze toelichten. Voor alle vragen in dit formulier geldt dat we het antwoord vast invullen als we dat al weten uit eerder ingevulde formulieren of als de gegevens bij de overheid bekend zijn. U kunt het antwoord dan controleren en indien nodig wijzigen. Wat is de aanleiding voor het invullen van dit formulier?* Ik ben slechthorend Ik heb een spraak- of taalstoornis Ik heb een visuele handicap Ik wil hulp bij mijn gebrek aan sociale vaardigheden Ik wil hulp bij vervoer buitenshuis Ik wil hulp om voor mijzelf te zorgen Ik wil hulp in het huishouden Ik heb moeite met lopen en bewegen Anders Namelijk:* Toelichting op de aanleiding: Naam gewenste dienstverlener vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang zorgverlening X Selecteer de aanleiding die het best op de situatie van toepassing is. Als de vermelde redenen niet van toepassing zijn kiest u voor 'Anders'. U kunt dan zelf de aanleiding invoeren bij de volgende vraag. X Hier kunt u eventueel een toelichting geven op de aanleiding voor het registreren van deze gegevens. X Als er een voorkeur is voor een dienstverlener kunt u die hier invullen. X 3 van 6

91 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Zorgverlening > Uw zorgverzekering Stap 3 | Uw zorgverzekering Voer hier de gegevens van de zorgverzekering in van u als hulpbehoevende. Gegevens van andere huisgenoten hoeven niet gemeld te worden. Verzekerdennummer Naam zorgverzekeraar Bent u aanvullend verzekerd? Ja Nee Naam huidige dienstverlener vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang zorgverlening x Univé 123456789 Als al hulp verleend wordt, vermeld dan hier door welke organisatie (bijvoorbeeld Thuiszorg Brabant). X 4 van 6

92 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Versturen gegevens > Versturen gegevens Stap 4 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier. Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang zorgverlening X X 5 van 6

93 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Zorgverlening Welkom > Zorgverlening > Afronden registratie zorgverlening Stap 4 | Afronden registratie zorgverlening Uw gegevens zijn naar uw gemeente en het UWV Werkbedrijf verzonden. De gegevens worden naar u toegestuurd. Hiervoor worden de volgende gegevens gebruikt: Uw e-mailadres: pt.amsterdam@werk.nl Als u uw emailadres heeft opgegeven ontvangt u vandaag een bevestiging per email. Dit bericht omvat een overzicht van de door u opgegeven gegevens. Contact Voor vragen kunt u contact opnemen met: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigeuitloggenstoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Zorgverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang zorgverlening 6 van 6

94 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening X De hulpverlening-module kan gebruikt worden ingeval van problemen met verslaving (drank, drugs, gokken of computer), depressieve of neerslachtige gevoelens, andere psychische problemen.

95 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Welkom Welkom Heeft u problemen met:  Verslaving (drank, drugs, gokken of computer)  Depressieve of neerslachtige gevoelens  Andere psychische problemen En zoekt u daar hulp bij? U kunt met dit formulier gegevens over uw problemen toelichten en een aanvraag doen voor ondersteuning. Gebruik voor het inloggen uw DigiD. Gegevens die al bekend zijn, staan al ingevuld. De informatie die u op dit formulier invult, blijft maximaal 4 weken opgeslagen. stoppenvolgende Stap 1 Neem plaats achter de pc en open de webbrowser U neemt plaats achter één van de beurs pc’s op het WERKplein of u opent thuis uw webbrowser (Internet Explorer, Firefox, Chrome etc.) Stap 2 Link naar de invoermodules en inloggen middels DigiD Klik op de link naar de gewenste invoermodule (via gemeentesite of werk.nl) U komt nu op de website van DigiD HEEFT U AL EEN GEBRUIKERSNAAM EN WACHTWOORD VOOR DigiD? Heeft u problemen met het aanvragen van een DigiD? Kijk dan bij Vraag en Antwoord op de homepage van de website: www.digid.nl. U kunt ook een medewerker van de helpdesk van DigiD bellen, telefoonnummer: 0800-0230435. U kunt dit gratis nummer op werkdagen bellen tussen 08:00 en 22:00 uur. De helpdeskmedewerker kan u helpen bij het aanvragen van een tijdelijke DigiD en het inloggen. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar de helpdesk: info@digid.nl NEE Aanvragen DigiD Klik op de link ‘Aanvragen van een DigiD-gebruikersnaam’. Vul de gegevens van de verplichte velden in. Dit zijn de velden met een sterretje*. Vul uw gegevens in en lees de voorwaarden. Zet een vinkje achter ‘Ik accepteer de gebruikerswaarden’ en klik op ‘Verder’. Vul op de volgende pagina een gebruikersnaam en wachtwoord in. Klik daarna op ‘Aanvragen’. Op de volgende pagina leest u dat u nu een tijdelijk DigiD heeft aangevraagd. U krijgt binnen vijf dagen een activeringscode toegestuurd. Op deze brief hoeft u niet te wachten. Met uw tijdelijke DigiD kunt u nu verder gaan met het invullen van de klantmodule. JA Inloggen met DigiD Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op ‘Verder’. Vul in het volgende scherm uw wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’. UWV WERKbedrijf adviseert u om van tijd tot tijd uw wachtwoord van DigiD te wijzigen. Zo beschermt u uw persoonlijke gegevens extra. Na het inloggen gaat u vanzelf naar de klantmodule.

96 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Persoonlijke gegevens > Uw persoonlijke gegevens Stap 1 | Uw persoonlijke gegevens In dit scherm staan de gegevens die bij uw gemeente bekend zijn (klik op de knop 'Help' voor een toelichting). Uw gemeente mag uw gegevens beperkt delen met andere partijen. Daarom zijn uw adresgegevens en telefoonnummers hieronder niet getoond. Burgerservicenummer (sofinummer): Voornamen:* Tussenvoegsel: Achternaam:* Geboortedatum:* (dd-mm-jjjj) Geslacht:* Man Vrouw Postcode:* Huisnummer:* Huisnummer toevoeging: Straat: Plaats: Heeft u een ander verblijf- of postadres?* Ja Nee vorigevolgende Pieter Theodoor van Amsterdam 01-01-1980 1506JA 1 J A Laanplein Zaandam 123456789 stoppen x x 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Hulpverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening 1 van 6

97 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Persoonlijke gegevens > Uw contactgegevens Stap 1 | Uw contactgegevens Wij sturen u een bevestiging van de gegevens die u invult. Vul hieronder uw email-adres in. Uw e-mailadres: Als u geen telefoonnummer heeft, geef dit dan hieronder aan. Ik heb geen telefoonnummer Hieronder staan de telefoonnummers die bij ons bekend zijn. Is uw telefoonnummer gewijzigd? Klik op het plaatje en pas het nummer aan. Klik op 'Toevoegen' om uw telefoonnummer of extra telefoonnummers toe te voegen. Vul hieronder uw telefoonnummer(s) in door op 'Toevoegen' te klikken. Begin met het telefoonnummer waarop het WERKbedrijf bij voorkeur contact met u kan opnemen. Gebruik de iconen (plaatjes) aan het einde van de regel om eerder ingevoerde telefoonnummers te wijzigen of te verwijderen. TypeNetnr.Abonneenr. Mobiel0612345678 vorigevolgende pt.amsterdam@werk.nl stoppen Toevoegen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Hulpverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X Type telefoonnummer:* Vast Mobiel Netnummer:* Abonneenummer:* X x 06 12345678 2 van 6

98 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Aanleiding registratie > Aanleiding registratie gegevens Stap 2 | Aanleiding registratie gegevens Hier geeft u aan wat de aanleiding is voor het invullen van dit formulier. Eerst kiest u de meest van toepassing zijnde aanleiding uit de lijst. Daarna mag u de keuze toelichten. Wat is de reden dat u dit formulier invult? Kies uit de onderstaande opties. Ik voel me vaak somber. Ik heb last van moedeloosheid. Ik voel me vaak eenzaam. Ik voel me door niemand gewaardeerd. Ik voel me vaak angstig. Ik gebruik drugs en kan niet makkelijk zonder drugs. Ik speel vaak games en kan niet makkelijk zonder gamen. Ik gok wel eens en kan niet makkelijk zonder gokken. Ik gebruik veel alcohol en kan niet makkelijk zonder alcohol. Ik zit vaak achter de computer en kan niet makkelijk zonder de computer. Ik heb andere problemen, namelijk: Namelijk:* Toelichting op de aanleiding: Heeft u al contact met een organisatie die u ondersteunt bij deze problemen? Bijvoorbeeld maatschappelijk werk? Naam dienstverlener vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Hulpverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening X Selecteer de aanleiding die het best op de situatie van toepassing is. Als de vermelde redenen niet van toepassing zijn kiest u voor 'Anders'. U kunt dan zelf de aanleiding invoeren bij de volgende vraag. X Hier kunt u eventueel een toelichting geven op de aanleiding voor het registreren van deze gegevens. X Als er een voorkeur is voor een dienstverlener kunt u die hier invullen. X 3 van 6

99 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Hulpverlening > Uw zorgverzekering Stap 3 | Uw zorgverzekering Voer hier de gegevens van uw zorgverzekering in. Het gaat hier om uw gegevens en niet die van andere huisgenoten. Verzekerdennummer Naam zorgverzekeraar Naam huidige dienstverlener vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Hulpverlening 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening Univé 123456789 Als u op dit ogenblik cliënt bent van een sociaal maatschappelijk hulpverlener, wilt u dan hier de naam van die hulpverlener invullen. X 4 van 6

100 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Versturen gegevens > Versturen gegevens Stap 4 | Versturen gegevens U heeft alle gegevens ingevuld. Wilt u nog controleren of alles juist is ingevuld, klik dan hier. Zijn alle gegevens juist ingevuld?Ja Nee Zo ja, wilt u de ingevulde gegevens nu versturen?Ja Nee vorigevolgendestoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening X X 5 van 6

101 Opleiding Huisvesting WWB Schuldhulpverlening Zorgverlening Hulpverlening X Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Hulpverlening Welkom > Hulpverlening > Afronden registratie hulpverlening Stap 4 | Afronden registratie hulpverlening Uw gegevens zijn naar het UWV Werkbedrijf verstuurd. Heeft u een verzoek voor ondersteuning ingediend? We sturen uw verzoek door naar de instantie die ondersteunt bij problemen met hulpverlening. U ontvangt een bevestiging hiervan per mail. Heeft u nog vragen? Neem contact op met: Zaanstreek Bezoekadres: Rustenburg 125, 1506AZ ZAANDAM Telefoon: 075-7505910 We zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur. vorigeuitloggenstoppen 1. Persoonlijke gegevens 2. Aanleiding registratie 3. Uw opleidingsgegevens 4. Versturen gegevens Vragen met een sterretje * moet u altijd beantwoorden. Voortgang hulpverlening 6 van 6

102 Eenmalige Registratie Op Werkpleinen Credits X Internetvormgevers Beeld en tekstproducties www.zinvorm.nl MMXI MET DANK AAN: PROJECTLEIDER WERKPLEINONDERSTEUNING TESTCOÖRDINATOR E-DIENSTEN K&S KWALITEITSINSTITUUT NEDERLANDSE GEMEENTEN ANGELIQUE VAN INGEN LEONOOR RUSTMAN JOHAN BOER SENIOR WERKCOACH KWALITEITSINSTITUUT NEDERLANSE GEMEENTEN GEMEENTE AMERSFOORT DIANA SOUKLEVA FRANCIS JONGMANS JOOST DIJKHUIZEN ADVISEUR KWALITEIT EN IMPLEMENTATIE JAN IPENBURG JELTSE TEIJKEN PETER VAN ESCH


Download ppt "Professionalmodule Klantmodules Opvangmodule Versie 1.1.1 Maak hiernaast een keuze uit één van de drie EROW delen en klik. X De Eenmalige Registratie Op."

Verwante presentaties


Ads door Google