De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De ontknoping. Fabiola en Laurent keren terug uit Oostende, de koningin der badsteden. Ze hebben net een middagje petanque achter de rug.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De ontknoping. Fabiola en Laurent keren terug uit Oostende, de koningin der badsteden. Ze hebben net een middagje petanque achter de rug."— Transcript van de presentatie:

1 De ontknoping

2 Fabiola en Laurent keren terug uit Oostende, de koningin der badsteden. Ze hebben net een middagje petanque achter de rug.

3 Helaas krijgen ze autopech op de E 40, ter hoogte van de Expo te Gent.

4 Ma tante, ga drink een tas de café in de cafetaria van de Ikea terwijl ik wacht op secours van Dimitri de Tremmerie van DDT Ok Cars.

5 Neem wat petit argent mee … en laat je sjakosj maar in de voiture lig.

6 Hola, maar niet gij, zenne… ik neem wel mijn bal de petanque met diamant avec moi. Gij mij niet gaat liggen heb! Gij mijn bal de petanque niet gaat verkoop achter mijn derrière om een nieuwe ‘car de sport’ te koop.

7 De nieuwsredactie wordt getipt door een ijverige gluurder. De redactie stuurt onmiddellijk haar sterreporter op pad. Paul Jambers snelt ter plaatse…

8 Fabiola is haar 5e tas koffie aan het drinken, … want in Ikea krijg je zoveel koffie als je wil… als op de achtergrond ‘Daar gaat ze’ van Koen Wauters weerklinkt… Maar Fabiola is niet lang meer op haar gemak…

9 Koninginnen in België! Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen?

10 Fabiola, stijf van de cafeïne, springt verschrikt op. Ze veert recht en gooit haar koffie op Paul Jambers’ broek. Wat denkt die reporter wel!

11 Totaal over haar toeren, neemt ze haar sjakosj en klopt ermee op het hoofd van Jambers.

12 Jambers valt achterover en Fabiola sleept hem met een oerkracht naar de toiletten… Daar probeert ze terug leven te krijgen in het roerloze lichaam van de sterreporter.

13 De petanquebal rolt enkele meters verder tot aan de deur.

14 Plots komen Laurent en DDT binnen. DDT is verblind door de glinsterende bal en neemt hem op… Laurent ruikt zijn kans.

15 DDT ziet de euro’s voor zijn ogen flitsen en denkt de koop van zijn leven te doen. Dimitri gij wil kopen de bal? Hoeveel gij geef ?

16 DDT toont hem een foto van de sportcar van Balthazar Boma, PDG van de vleesindustrie N.V. Boma. De wisseldeal is snel gesloten… DDT is in zijn nopjes en drinkt een tas koffie op kosten van Laurent.

17 Om van al de emoties te bekomen, gaat Laurent zich verfrissen naar de toiletten. Hij struikelt er echter over “een reanimerende Fabiola”.

18 Voor de eerste keer in zijn leven heeft Laurent de situatie snel door : een dode Paul Jambers … en … het moordwapen in de overall van DDT! +=

19 Meneer de jong-gen*, wilt gij bellen de man van de wet? * In het Nederlands: garçon!

20 Fabiola en Laurent keren terug naar het paleis van Laken. Ondertussen ontdekt een agent het lijk van Paul Jambers in de toiletten. De cafetaria wordt afgesloten en alle aanwezigen worden gefouilleerd. DTT, zich van geen kwaad bewust, wordt in de boeien geslagen, waarop hij roept:

21 Zal ’t gaan ja!?

22 Dus, beste mensen Met een petanquebal van het hardste soort Heeft hare Koninklijke hoogheid Fabiola Bij toeval de sterreporter van dienst Paul Jambers vermoord Plaats delict was De cafetaria van Ikea in Gent Onder invloed van heel wat cafeïne Zoals u stilaan is bekend. En DDT De sukkelaar Is hier geen kampioen Maar weeral de sigaar!

23


Download ppt "De ontknoping. Fabiola en Laurent keren terug uit Oostende, de koningin der badsteden. Ze hebben net een middagje petanque achter de rug."

Verwante presentaties


Ads door Google