De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties?"— Transcript van de presentatie:

1 Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties?

2 Ik hou van jou. Ik zal je geen infectie geven. Emma en Victor willen graag een seksuele relatie. Victor heeft reeds andere partners gehad en Emma is een beetje ongerust over het oplopen van een soa. Wat vind jij?

3 Maak je geen zorgen. Die ene keer zal wel geen kwaad kunnen. Victor en Emma zijn vragen zich af of ze echt wel een condoom nodig hebben.

4 Wat vind jij? Ik gebruik de pil al. Moeten Emma en Victor condooms kopen ?

5 Wat vind jij? Victor gaat met Emma naar de dokter. Hij is erg beschaamd om zich te laten testen. Ik wil met je naar bed gaan, maar ik vind dat je je eerst moet laten testen.

6 Wat vind jij? Emma en Marie bespreken hoe ‘de eerste keer’ zou zijn en zijn bezorgd over een SOA’s. Ik heb gehoord dat je de eerste keer niets kan oplopen.

7 Wat vind jij? Victor en Thomas spreken over de les seksuele opvoeding waarin het ging over chlamydia. Chlamydia! Ze willen ons alleen maar schrik aanjagen.


Download ppt "Verspreiding van infectie Seksueel overdraagbare aandoeningen Bekijk elk van de situaties. Wat is jouw mening over de conversaties?"

Verwante presentaties


Ads door Google