De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het diepste gat van de wereld is geen verzinsel uit de film „Starwars“, doch bevindt zich in Rusland Bij Mirna in Rusland, om precies te zijn in Oost-Sibirie,

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het diepste gat van de wereld is geen verzinsel uit de film „Starwars“, doch bevindt zich in Rusland Bij Mirna in Rusland, om precies te zijn in Oost-Sibirie,"— Transcript van de presentatie:

1 Het diepste gat van de wereld is geen verzinsel uit de film „Starwars“, doch bevindt zich in Rusland
Bij Mirna in Rusland, om precies te zijn in Oost-Sibirie, ligt de grootste diamant afgraving ter wereld. Deze heeft een diepte van 525 m en een diameter van 1,25 km !

2 Deze Kipper is een van de grootste in zijn soort die op de gehele wereld te vinden is. De afmetingen zijn zo ongeveer: 13,36 m lang 7,78 m breed 6,65 m hoog Op de volgende foto is dit machtige voertuig echter niet meer dan een minuscuul kleine speldeprik

3

4

5 Je zou eigenlijk kunnen zeggen, het grootste zuigmondje ter wereld!
Het luchtruim direkt boven deze afgraving is verboden voor vliegtuigen. Het is namelijk meermalen voorgekomen dat een helicopter, welke direct boven deze afgraving vloog, door een zuigwerking van de wind eenvoudigweg in het gat gezogen werd. Je zou eigenlijk kunnen zeggen, het grootste zuigmondje ter wereld!

6

7

8 Zo ziet het „gat“ er op een satelietfoto uit


Download ppt "Het diepste gat van de wereld is geen verzinsel uit de film „Starwars“, doch bevindt zich in Rusland Bij Mirna in Rusland, om precies te zijn in Oost-Sibirie,"

Verwante presentaties


Ads door Google