De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Science Door: Kenny, Tim, Max, Joey, Steef en Soerian.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Science Door: Kenny, Tim, Max, Joey, Steef en Soerian."— Transcript van de presentatie:

1 Science Door: Kenny, Tim, Max, Joey, Steef en Soerian

2 Inhoud Onze module is als volgt opgebouwd: -Introductiefilm -Proef #1. Dichtheid en polariteit -Proef #2. Opblazen zonder lucht -Eindopdracht. Waterraket bouwen -Als afsluiting naar Nemo in Amsterdam

3 Introductiefilm •Deze één uur durende film gaat over het CERN in Zwitserland. Dit is een ondergrondse deeltjesversneller. Hier laten ze kleine deeltjes van atomen tegen elkaar botsen, om een omgeving te creëren waarvan ze denken dat het ook zo was vlak na de ‘oerknal’.

4 Dichtheid en Polariteit •In deze proef onderzoeken we de dichtheid en polariteit van verschillende vloeistoffen door ze bij elkaar te stoppen in een glas. Je zult zien dat sommige stoffen met elkaar mengen en andere op elkaar blijven drijven

5 Opblazen zonder lucht •In deze proef zullen we een latex handschoen opblazen zonder zelf te blazen. We stoppen soda en schoonmaakazijn bij elkaar, waardoor er een reactie ontstaat waarbij het uitzet!

6 Waterraket •Dit is de eindopdracht. Jullie gaan een waterraket bouwen. Als jullie goed de instructies volgen, kan de raket wel tot 15 meter hoog komen.

7 Afsluiting van de module •Als afsluiting gaan jullie naar Nemo in Amsterdam. Dit is een science center van vijf verdiepingen, vol met allerlei experimentele activiteiten.


Download ppt "Science Door: Kenny, Tim, Max, Joey, Steef en Soerian."

Verwante presentaties


Ads door Google