De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

People & Places. Publiceer Blog Laat zien wie je bent en hoe je over iets denkt. Toon je expertise aan de wereld. Laat je horen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "People & Places. Publiceer Blog Laat zien wie je bent en hoe je over iets denkt. Toon je expertise aan de wereld. Laat je horen."— Transcript van de presentatie:

1 People & Places

2 Publiceer

3 Blog Laat zien wie je bent en hoe je over iets denkt. Toon je expertise aan de wereld. Laat je horen.

4 Creeer

5 Mobiel Samenwerken Neem je werk mee on-the-go. Alle bestanden gebruiksklaar in de palm van je hand.

6 Discussieer

7 MSN & Twitter Neem deel aan de conversatie. ga de dialoog aan. Deel inzichten, meningen en kennis en gevoelens.

8 interacteer

9 People - Livechat Voer een Gesprek waarbij je elkaar in de ogen kunt kijken.

10 People - Livestream Neem een video’s op met je mobiel en toon hem live aan een ander persoon via een livecast. Deel momenten op het moment dat het gebeurd. Deel de eerste stapjes van je kind. Communiceer live met je automonteur omdat je auto stuk is. Right here, right now.

11 Place Heb interactie met een locatie. Deel ervaringen met de community om je heen.

12 Vind

13 Plaats ´The world in the palm of your hand’. Vertel je telefoon welk deel van de aarde je wilt zien. Satellite view toont de exacte omgeving. Bekijk de straat waar je met Streetview. Navigeer per voet of auto naar de gewenste plaats.

14 Internet

15 Gebruik

16 Verleng de levensduur Zorg dat je een extra batterij hebt. Meer stroom is een langere levensduur.

17 Optimaliseer beeldgebruik Het beeld speelt een essentiele rol. Optimaliseer deze aan de hand van je gebruik. Switch tussen verschillende standen en maak gebruik van zoom -functie.

18 Connectie 2G 3G IIIIlIIIIl Levensduur van de batterij is afhankelijk van het gebruikte netwerk. Laat de telefoon niet constant onnodig hard werken. Schakel bijvoorbeeld terug van 3G naar 2G of schakel het internet helemaal uit om zo energie te besparen.

19 Gebruik de cursor Het is enorm handig om af en toe wat te Kunnen selecteren in de browser. Gebruik de cursor functie.

20 Home screen, naar wens? Customize je home- screen naar wens. personaliseer je toestel. Vul een startscherm met allerlei bookmarks. Je favoriete sites zijn nog maar 1 klik verwijderd.

21 Gebruik RSS-feeds Maak gebruik van een RSS-reader. Bekijk de headlines en klik door naar een website. Bespaar tijd en moeite.

22 Gebruik Apps voor zware pagina’s Zware pagina’s zoals Youtube laden vaak moeizaam. Gebruik een applicatie om de resultaten moeiteloos te tonen.

23 Mail Synchroniseer je mail op je Telefoon. Reageer on-the- go. Je inbox is altijd bij de hand.

24 Deel

25 Internet Naast het alleen ontvangen van Internetverbinding kun je deze verbinding delen met andere gebruikers en andere apparaten voorzien van internet. Gebruik je telefoon Als draadloze router.

26 Bescherm

27 Internetfilter Een webbased applicatie kan ervoor zorgen dat ieder familielid veilig kan surfen over het web met de mobiele telefoon.

28 Mobile security Smartphones zijn mobile portable computers. Bescherm je persoonlijke gegevens tegen de buitenwereld met mobile security.

29 Verrijk de werkelijkheid

30 Augmented reality Een augmented reality browser. Zoek een pub, band, biermerk of je Kijk om je heen wat de mensen bij je in de buurt gaan doen via Twitter. Bekijk de wereld door de ogen van een ander, welke foto’s vind die persoon mooi? Heb je misschien honger? Zoek dan een restaurant in de buurt. Bekijk alles in real-life door de ogen van je telefoon.

31 Multimedia

32 Gebruik

33 Applicaties Haal het maximale uit je telefoon. Download een applicatie met een gewenst thema; hulpprogramma’s, spellen, kantoor tools, e.d

34 Multi-task Push it to the limit! Gebruik meerdere applicaties op hetzelfde moment. Switch tussen Twitter, een spel, een video en je e-mail.

35 Lees

36 Krant, strip, boek Bekijk stripboeken. Lees de krant. Lees een boek. Gebruik je telefoon als mediadrager van print.

37 Deel

38 Deel muziek die je hart heeft gestolen. Deel de eerste stapjes van je kind aan de familie. Deel foto’s aan je vrienden terwijl je op een festival bent. Geef mensen een kijkje in je leven. Maak van je smartphone een mediacenter.

39 Speel

40 Speel `oldschool` spellen. Speel spelletjes aan de hand van een applicatie. Speel games op je tv- scherm via een tv- out functie.

41 Toekomstvisie (2020)

42 Implementatie Social Media De kernfuncties van de telefoon zullen meer en meer worden toegespitst op Social Media. De i mplementatie zal overal in terug te vinden zijn. Delen van foto’s, video’s en plaats via sociale kanalen. Telefoons leveren een overzichteijke indruk van jouw persoonlijke sociale media platforms.

43 Verplaatsing internetgebruik Internet op de desktop zal verslagen worden door de mobiele telefoon. Een persoon zonder internet op de telefoon zal ondenkbaar zijn. De snelheid, mogelijkheden en het gebruiksgemak zal op de draagbare apparaten zal consistent blijven toenemen.

44 Gaming 2.0 Gaming 2.0 zal zover ontwikkeld zijn dat de hele wereld jouw speelgrond is van een augmented reality spel. De omgeving maakt deel uit van de quests, puzzels, raadsels en first person shooters waar jij live aan mee doet.

45 Print -> Mobile Print zal in toenemende mate plaats maken voor de mobiele draagbare variant. Kranten zijn alleen nog op mobiele apparaten te downloaden.

46 Downloading 5G Vanuit je stoel op vakantie op Aruba haal je een stream binnen van een anderhalf durende film via het razendsnelle 5G - netwerk.

47 Mobile Payment Geld en creditcards zijn overbodig. Betaling verloopt in de toekomst voornamelijk via de telefoon. “Wilt u betalen via de geimplementeerde chip of per sms?”

48 Instant translation Taalbarrieres verkleinen. Doe razendsnel zaken met het buitenland zonder vertraging. Stel je telefoon in de toekomst in op “Instant Translation”, kies de gewenste vertaling en ga meteen in onderhandeling met iemand aan de andere kant van de wereld.

49 Cyber security Een telefoon is een verlengstuk van jezelf met veel persoonlijke informatie. In de toekomst zal dit toenemen. Hoe ga ik mezelf beschermen tegen diefstal, verlies, hackers, virussen en spyware? Een kritiek punt!


Download ppt "People & Places. Publiceer Blog Laat zien wie je bent en hoe je over iets denkt. Toon je expertise aan de wereld. Laat je horen."

Verwante presentaties


Ads door Google