De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Korfbalvereniging De Merels 50 jaar

Verwante presentaties


Presentatie over: "Korfbalvereniging De Merels 50 jaar"— Transcript van de presentatie:

1 Korfbalvereniging De Merels 50 jaar

2 Een halve eeuw “De Merels”
Op 21 april 1961 is dameskorfbalvereniging “De Merels” opgericht. Een halve eeuw korfbal in Melderslo. Indertijd begonnen met een tiental leden. Nu een bloeiende vereniging met ongeveer 145 leden. In haar geschiedenis kende “De Merels” vele hoogtepunten. Een van de hoogtepunten is dat er in de jaren tachtig / negentig meer dan 10 jaar in hoofdklasse werd gespeeld.

3 Het eerste damesteam in 1961
Staand v.l.n.r.: Anny van de Pas, Lies Swinkels, Anny Driessen, Mia Driessen. Zittend: Bertha Holtermans, Mia Alards, Leen van de Pas, Elly de Swart, Riek Peeters, Riet Peeters, Tonny Wijnen.

4 Korfbal in de beginjaren zestig

5 De ontwikkeling van het korfbal
In het begin bestond het speelveld uit drie vakken. In 1991 is dit omgezet naar twee vakken, dit om het spel aantrekkelijker te maken. Ook is enkele jaren terug de welbekende rieten korf vervangen door een gele kunststof korf. Ook wordt er nog regelmatig met spelregels geëxperimenteerd.

6 Feestprogramma De Merels
1 juli 2011 Receptie van tot uur. Locatie: MFC De Zwingel, Melderslo Aansluitend reünie / feestavond. Iedereen is van harte welkom. 2 juli Dag voor de leden Uitstapjes naar diverse attracties voor de leden ’s Avonds: Barbecue voor alle leden en vrijwilligers 3 juli 2011 Familie-vrienden-dag: waaronder beachkorfbal- toernooi. Aanvang uur / finalewedstrijden uur Locatie: Familie Kleuskens, Langevenseweg 6A, Melderslo. (meer info:

7 Dameskorfbalvereniging De Merels uit Melderslo: 50 jaren jong!


Download ppt "Korfbalvereniging De Merels 50 jaar"

Verwante presentaties


Ads door Google