De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo."— Transcript van de presentatie:

1 Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo heeft elke dierenarts zijn/haar eigen specialisatie.

2 LAPAROSCOPIE Via 2 poorten met een scoop in de buik kijken en opereren.

3 ARTROSCOPIE Met behulp van een camera in het gewricht kijken en zo nodig opereren.

4 ORTHOPEDIE Alles omtrent het bewegingsapparaat.

5 ENDOSCOPIE Met behulp van een camera het binnenste van het lichaam bekijken. Van zowel de slokdarm, maag, darmen als neus.

6 NEUROLOGIE Alle klachten met betrekking op de zenuwen, hersenen, ruggenmerg en spieren. Bij de pijl de hernia in de rug.

7 CARDIOLOGIE Onderzoek en behandeling van hartziekten.

8 ECHOGRAFIE Met geluidsgolven een beeld krijgen van het binnenste van het lichaam.

9 TANDHEELKUNDE Alle behandelingen in de mondholte van dieren.

10 Konijnen en knaagdieren Konijnen en knaagdieren verschillen op vele fronten van honden en katten. Bij onze gespecialiseerde dierenarts kunt u met alle vragen en problemen terecht.

11 Ons huidige pand kan ons niet meer de ruimte bieden die wij nodig hebben en daarom gaan wij verhuizen. Het nieuwe dierenziekenhuis is in aanbouw. Op 1 september openen wij onze deuren aan de Graven Eslaan nummer 1.

12 FYSIOTHERAPIE Ons nieuwe pand biedt ook ruimte voor fysiotherapie. Dominique Frohoff, dierfysiotherapeut, zal haar eigen plek hebben binnen ons pand.

13 HYDROTHERAPIE Dominique zal de beschikking hebben over een hydrobad. Hydrotherapie zal een rol spelen in de revalidatie bij honden.

14 Tevens biedt het dierenziekenhuis: aparte wachtkamers voor hond en kat aparte opname voor hond en kat pension voor katten met extra zorg quarantaine meerdere spreekkamers en operatie kamers


Download ppt "Als dierenartsen en paraveterinair assistentes van dierenziekenhuis Oldenzaal willen wij het beste voor u en uw huisdier. Wij volgen nascholingen en zo."

Verwante presentaties


Ads door Google