De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

 Waarom ik het hier over hou.  Waar komen shetlandpony`s vandaan.  De bouw van een pony.  Verzorging.  De kleding als ik ponyrij.  De rij spullen.

Verwante presentaties


Presentatie over: " Waarom ik het hier over hou.  Waar komen shetlandpony`s vandaan.  De bouw van een pony.  Verzorging.  De kleding als ik ponyrij.  De rij spullen."— Transcript van de presentatie:

1

2  Waarom ik het hier over hou.  Waar komen shetlandpony`s vandaan.  De bouw van een pony.  Verzorging.  De kleding als ik ponyrij.  De rij spullen.  Filmpje.  Vragen aan de klas.  Vragen aan Fenna.  Einde

3  Omdat wij er zelf twee hebben  en  Omdat het mijn lievelingsdieren zijn.

4  Shetlandpony`s woonden heel heel lang geleden op de shetland eilanden bij Schotland.

5

6  Eten geven zoals: gras, hooi, brok, wortel, appel, brood, en een paardensnoepje.  Drinken geven : water.  Borstelen.

7  Paardrijbroek.  shirt.  Paardrijlaarzen.  Paardrijsokken.  Cap.  Paardrijwanten.  Body protect.

8

9  https://www.youtube.com/watch?v=NM ZipVfgZAo&feature=player_detailpage https://www.youtube.com/watch?v=NM ZipVfgZAo&feature=player_detailpage

10  Waar leefden shetlanders heel heel lang Geleden?  Op een eiland bij Schotland.  Wat voor kleding heb ik aan als ik ponyrij?  Paardrijbroek, shirt, paardrijlaarzen, paardrijsokken, cap en paardrijwanten  Wat doe je bij de verzorging?  Eten geven, drinken geven, borstelen en hoevenkrabben.

11 VRAAG MAAR RAAK!!!

12 THE END


Download ppt " Waarom ik het hier over hou.  Waar komen shetlandpony`s vandaan.  De bouw van een pony.  Verzorging.  De kleding als ik ponyrij.  De rij spullen."

Verwante presentaties


Ads door Google