De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Www.nbd-online.nl Bouwbeurs 2009. Wat is NBD-online? •NBD-online, de meest volledige en actuele kennisbank met product-, leveranciersgegevens en vakinformatie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Www.nbd-online.nl Bouwbeurs 2009. Wat is NBD-online? •NBD-online, de meest volledige en actuele kennisbank met product-, leveranciersgegevens en vakinformatie."— Transcript van de presentatie:

1 www.nbd-online.nl Bouwbeurs 2009

2 Wat is NBD-online? •NBD-online, de meest volledige en actuele kennisbank met product-, leveranciersgegevens en vakinformatie. Uw bron van salesleads. •NBD-online is met het grote bereik en kwaliteit van bezoek een goede leadgenerator voor uw producten. NBD belangrijkste zoeksysteem: Spontane bekendheid product- en leverancier zoeksysteem*: NBD:22% Google/Internet:15% Bron: Bouwkennis Multimedia&ICT Monitor 2008

3 Profiel gebruikers NBD-online:

4 Bereik van NBD-online Introductie nieuwe website

5 Deelnemen aan NBD-online.nl? •NBD Startpakket voor € 2.450 -Bedrijfspresentaties op NBD-online.nl (incl. referentieprojecten) -5 productbeschrijvingen met foto’s -Koppeling van NBD-online.nl naar uw eigen website -Naamsvermelding in de NBD Index -Advertentie in het NBD Magazine Uw producten krijgen volop de ruimte. Onze vakredactie ondersteunt u in hoe U zich optimaal mogelijk kunt profileren met productbeschrijvingen, foto’s, Brochures, attesten en certificaten op NDB-online.nl.

6 Bannerpakketten NBD-online Bereik alle bouwprofessionals met NBD-online Pakket Brons: voor € 2.495,- Minimaal 20.000 impressies op de leaderboard positie gedurende een maand. Indien meer beschikbaar, leveren we meer. Gedurende een maand in 1 editie van de NBD nieuwsbrief (Bouw/installatie) een banner op de toppositie. Pakket Zilver: voor € 4.995,- Minimaal 40.000 impressies op de leaderboard/rectangle positie gedurende 2 maanden. Indien meer beschikbaar, leveren we meer. Gedurende twee maanden in 4 edities van de NBD nieuwsbrieven (Bouw/installatie) een banner op de toppositie. Pakket Goud: voor € 7.495 Minimaal 80.000 impressies op leaderboard, rectangle of skyscraper positie gedurende 2 maanden. Indien meer beschikbaar, leveren we meer. Gedurende twee maanden in 6 edities van de NBD nieuwsbrieven (Bouw/installatie) een banner op de toppositie. Brons Zilver Goud


Download ppt "Www.nbd-online.nl Bouwbeurs 2009. Wat is NBD-online? •NBD-online, de meest volledige en actuele kennisbank met product-, leveranciersgegevens en vakinformatie."

Verwante presentaties


Ads door Google