De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Nieuwsbrief Editie april 2008 Hierbij ontvangt u de tweede editie van onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de stand van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Nieuwsbrief Editie april 2008 Hierbij ontvangt u de tweede editie van onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de stand van."— Transcript van de presentatie:

1 Nieuwsbrief Editie april 2008 Hierbij ontvangt u de tweede editie van onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de stand van zaken van de werkzaamheden. In deze nieuwsbrief komen de volgende onderwerpen ter sprake: ▼ Uw contactpersoon ▼ Stand verkoop en verhuur ▼ Vereniging van Eigenaren (VvE) ▼ Stand van de bouw ▼ Kijkmiddagen ▼ Maten ▼ Prognose oplevering ▼ Oplevering huurwoningen blok 10 en 12 38 appartementen Blok 11 De Toekomst Zuid te Vlaardingen Heeft u nog suggesties of onderwerpen om in de volgende nieuwsbrief mee te nemen, laat het ons weten! U kunt hiervoor terecht bij uw contactpersoon van VORM Bouw. Wij wensen u veel leesplezier en hopen dat wij eraan kunnen bijdragen dat u zich alvast thuis gaat voelen in uw toekomstige leefomgeving. Voorwoord Tip Vermeld bovenaan in uw correspondentie altijd uw huisnummer en de naam van het project waar uw woning deel van uitmaakt, alsmede het telefoonnummer waarop u overdag bereikbaar bent.

2 Uw contactpersoon is Sylvia Howe. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag en dinsdag de gehele dag en op vrijdagochtend via telefoonnummer 078 - 642 13 00. Uw vragen en/of opmerkingen kunt u bij voorkeur toesturen via ons faxnummer 078 – 615 47 34 of via e-mail; s.howe@vorm.nl Adresgegevens: VORM Bouw BV Postbus 16 3350 AA PAPENDRECHT Tel.: 078 – 642 13 00 Fax: 078 – 615 47 34 Website www.vorm.nlwww.vorm.nl 38 appartementen De Toekomst te Vlaardingen Uw contactpersoon Stand verkoop/verhuur Van de 38 appartementen zijn er 23 verkocht en zijn er 15 in de verhuur gegaan.

3 38 appartementen De Toekomst te Vlaardingen Vereniging Van Eigenaren (VvE) Voor wat betreft de oprichting van de VVE van De Toekomst zal de begroting, zodra deze gereed is, aan de kopers van de appartementen in blok 11 worden toegezonden. Voor wat betreft de maandelijkse VVE-bijdrage kunnen wij u mededelen dat deze ca. 100 euro per maand zal bedragen. Afhankelijk van de grootte van uw appartement zal deze bijdrage iets lager respectievelijk iets hoger liggen.

4 38 appartementen De Toekomst te Vlaardingen Stand van de bouw De trespa-panelen en de kunststof kozijnen aan de galerijzijde van de begane grond tot en met de vierde verdieping zijn geplaatst (zie foto rechtsonder). Bij de optopwoningen (vijfde verdieping) zjin de trespa-panelen met houttint aan de balkonzijde bijna allemaal geplaatst (zie foto linksonder). In de appartementen zijn wij begonnen aan de binnenafbouw (vloerplaten leggen, leidingwerk en dergelijke). De staalconstructie van het trappenhuis is volgens planning nog in aanbouw. Meer- en minderwerk Op dit moment zijn alle sluitingsdata voor het aanvragen van meer- en minderwerk verstreken. Alle aanvragen zijn inmiddels afgehandeld. Voor wat betreft de via Bruynzeel aangeschafte keukenopstellingen zullen de daarvoor benodigde installatieaanpassingen nog aan de kopers en huurders worden geoffreerd. In verband met de voortgang van de bouw zullen er geen nieuwe aanvragen meer in behandeling genomen worden. Waterweg Wonen en VORM Bouw B.V. hopen dat u allen tot volle tevredenheid uw keuzes heeft kunnen maken.

5 38 appartementen De Toekomst te Vlaardingen Zoals in de vorige nieuwsbrief aangegeven zullen kijkmiddagen georganiseerd worden zodra het appartementencomplex voldoende veilig betreedbaar is. Voor deze kijkmiddag ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging. Buiten deze kijkmiddagen om is het vanwege de veiligheidsvoorschriften niet toegestaan om de bouwplaats te betreden. Kijkmiddagen Maten De maten zoals op tekening of in brochures vermeld, zijn altijd indicatief en kunnen variëren (zéker in bestaande bouw). Wij zullen u t.z.t. op kijkmiddagen de mogelijkheid bieden om een en ander in te meten. Wist u dat:

6 38 appartementen De Toekomst te Vlaardingen Onder voorbehoud van onvoorziene omstandigheden is de voorlopige start van de oplevering geprognotiseerd in september 2008. Het betreft hier een prognose waaraan geen rechten kunnen worden ontleend. De ervaring heeft ons geleerd dat toekomstige bewoners op basis van de prognose maatregelen gaan treffen als, bijvoorbeeld, het vaststellen van de verhuisdatum. Heel begrijpelijk, maar niet realistisch. Er bestaat namelijk altijd een kans dat door onvoorziene oorzaken de opleverdatum kan verschuiven. Wij zullen ons uiterste best doen u tijdens de bouwperiode op de hoogte te houden van het verloop van de prognose. Circa zes weken voor de oplevering informeren wij u over de datum van de voorschouw en de prognose van de week waarin uw woning wordt opgeleverd. Minimaal twee weken voor de daadwerkelijke oplevering krijgt u van ons de datum en het bijbehorende tijdstip van oplevering door. Oplevering Prognose oplevering

7 Oplevering huurwoningen in de lange blokken (10 en 12) Na een intensieve bouwperiode, zijn inmiddels alle woningen van blok 12 van De Toekomst Zuid aan de Sperwerlaan opgeleverd. In mei worden de woningen van blok 10 opgeleverd. Op maandag 21 april vindt middels een symbolische sleuteloverdracht de oplevering plaats van 16:00 uur tot 18:00 uur in de Kerk van de Nazarener aan de Zwanensingel 1 te Vlaardingen. Na de officiële overhandiging van de sleutels staan we onder het genot van een hapje en een drankje stil bij dit heugelijke moment. Mocht u geïnteresseerd zijn om hierbij aanwezig te zijn, dan bent u van harte welkom. U kunt dan ook een kijkje nemen in een volledig gerenoveerde woning in blok 12.


Download ppt "Nieuwsbrief Editie april 2008 Hierbij ontvangt u de tweede editie van onze nieuwsbrief. Met deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte over de stand van."

Verwante presentaties


Ads door Google