De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Het bestuderen van de speerpunten van een vrouw is goed voor de gezondheid van de man en draagt bij aan een langer leven. Dit zijn de uitkomsten van een.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Het bestuderen van de speerpunten van een vrouw is goed voor de gezondheid van de man en draagt bij aan een langer leven. Dit zijn de uitkomsten van een."— Transcript van de presentatie:

1 Het bestuderen van de speerpunten van een vrouw is goed voor de gezondheid van de man en draagt bij aan een langer leven. Dit zijn de uitkomsten van een studie, gepubliceerd door een groep Duitse onderzoekers.

2 Zij ondekten het simpele gegeven dat geconcentreerd kijken naar de speerpunten van een vrouw gedurende 10 minuten per dag, gelijk staat aan een half uur sporten.

3 Deze studie werd 5 jaar lang uitgevoerd onder een groep van 200 vrijwilligers. Het toont aan dat zij, die de schoonheid van de naakte speerpunten wel aanschouwden, minder aan hartproblemen en hoge bloeddruk lijden, dan zij die helemaal niet keken.

4 Dr. Karen Weatherby, die het onderzoek leidde vat dit samen:

5 Kijken naar de speerpunten van een mooie vrouw gedurende 10 minuten per dag, staat gelijk aan een half uur aerobics. De sexuele opwinding verhoogt de hartslag en is goed voor de bloedcirculatie.

6 Wij gaan denken dat met wat dagelijkse oefeningen de man zijn leven met zeker 5 jaar kan verlengen.

7 Zoals altijd moet er een verklaring voor zijn… Mannen zijn niet achterlijk, zij zijn bezorgd om hun gezondheid.

8 Zullen we met de dagelijkse oefening beginnen ?

9

10

11

12

13

14 Stuur dit door en zorg dat uw vrienden ook langer leven!


Download ppt "Het bestuderen van de speerpunten van een vrouw is goed voor de gezondheid van de man en draagt bij aan een langer leven. Dit zijn de uitkomsten van een."

Verwante presentaties


Ads door Google