De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De kringloop van de kikker Afbeelding juiste volgorde Beschrijving juiste volgorde Foto’s juiste volgorde Foto’s linken aan beschrijving Duid de juiste.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De kringloop van de kikker Afbeelding juiste volgorde Beschrijving juiste volgorde Foto’s juiste volgorde Foto’s linken aan beschrijving Duid de juiste."— Transcript van de presentatie:

1 De kringloop van de kikker Afbeelding juiste volgorde Beschrijving juiste volgorde Foto’s juiste volgorde Foto’s linken aan beschrijving Duid de juiste kringloop aan Zoek dezelfde kikker Vind de 10 verschillen Doolhof Woorden in juiste volgorde Invultekst Rijmen Extra hotpot oefeningen.

2 http://www.schooltv.nl/beeldbank/clip/20030611_groenekikker03 Klik op onderstaande link om de video te bekijken: Klik hier om de invultekst in te vullen.

3 Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze … moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een … die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een …. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de …. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de … komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten

4 Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een … die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een …. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de …. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de … komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten

5 Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een …. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de …. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de … komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten

6 Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de …. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de … komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten

7 kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de … komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden.

8 kikkerdrillarve staart kieuwenademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt … en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden.

9 Nogmaals: met andere gaten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. Terug naar beginoverzicht

10 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar … gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze … moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een ….. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te …. Dan is de larve een … geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

11 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze … moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een ….. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te …. Dan is de larve een … geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

12 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een ….. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te …. Dan is de larve een … geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

13 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te …. Dan is de larve een … geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

14 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen. Dan is de larve een … geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

15 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen. Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er … zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

16 kikkerdrillarve staart eitjesademen grotervoorpootjeskleinerkikker dikkopje achterpoten Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen. Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een … geworden.

17 Een kikkervrouwtje heeft haar eitjes gelegd. Een mannetje heeft ze meteen bevrucht. Elk wit bolletje in deze kikkerdril moet zich nu ontwikkelen tot een kikker. Het bolletje begint al snel van vorm te veranderen. Het wordt een larve die nog helemaal niet op een kikker lijkt. De larve beweegt af en toe. Ze zit nog opgesloten in een doorzichtig omhulsel. Geleidelijk aan zie je hoe een larve in een kikkertje verandert. Eerst verschijnt er achteraan een staart. Vervolgens verschijnen er aan de zijkant de kieuwen. Deze worden gebruikt om te ademen. Dan is de larve een dikkopje geworden. De kieuwen verdwijnen als er achterpoten zijn gekomen. De achterpoten worden groter. De staart is er nog als er de voorpootjes komen. De staart wordt kleiner en de pootjes worden groter. Na de gedaanteverwisseling is het dikkopje een kikker geworden. Terug naar overzicht

18 Klik aan in de juiste volgorde.

19 Eitje (kikkerdril) larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner

20

21 Eitje (kikkerdril) larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner

22

23 Eitje (kikkerdril) larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner Eitje (kikkerdril) larve

24

25 Eitje (kikkerdril) larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner Eitje (kikkerdril) larve dikkopjeEitje (kikkerdril) larve

26

27 Eitje (kikkerdril) larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner Eitje (kikkerdril)dikkopjeEitje (kikkerdril) larve dikkopjeEitje (kikkerdril) achterpotenlarve dikkopjeEitje (kikkerdril)

28

29 larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner Eitje (kikkerdril) achterpoten Eitje (kikkerdril) larveachterpoten Eitje (kikkerdril)dikkopje larveachterpoten Eitje (kikkerdril) voorpoten dikkopje larveachterpoten Eitje (kikkerdril)

30

31 larveachterpoten kikker dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner voorpoten dikkopje voorpoten larve dikkopje voorpoten achterpotenlarve dikkopje voorpoten Eitje (kikkerdril) achterpotenlarve dikkopje voorpoten Achterpoten groter en staart kleiner Eitje (kikkerdril) achterpotenlarve dikkopje voorpoten

32

33 Kleine kikker Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je …. Je werd als een vis uit een eitje geboren. En toen kreeg je pootjes van achter en van ….. Je staartje verdween, het is werkelijk waar. En toen kon je springen, want toen was je ….. Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je ….. grootklaarvoren

34 Kleine kikker Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je groot. Je werd als een vis uit een eitje geboren. En toen kreeg je pootjes van achter en van ….. Je staartje verdween, het is werkelijk waar. En toen kon je springen, want toen was je ….. Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je ….. grootklaarvoren

35 Kleine kikker Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je groot. Je werd als een vis uit een eitje geboren. En toen kreeg je pootjes van achter en van voren. Je staartje verdween, het is werkelijk waar. En toen kon je springen, want toen was je ….. Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je ….. grootklaarvoren

36 Kleine kikker Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je groot. Je werd als een vis uit een eitje geboren. En toen kreeg je pootjes van achter en van voren. Je staartje verdween, het is werkelijk waar. En toen kon je springen, want toen was je klaar. Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je ….. grootklaarvoren

37 Kleine kikker Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je groot. Je werd als een vis uit een eitje geboren. En toen kreeg je pootjes van achter en van voren. Je staartje verdween, het is werkelijk waar. En toen kon je springen, want toen was je klaar. Dag kleine kikker bij ons in de sloot. Eerst was je klein maar nu ben je groot.

38

39 Klik in de juiste volgorde. Klik hier om de juiste volgorde eerst te bekijken en dan pas zelf te oefenen. Klik hier om direct te oefenen.

40 kikkerdril

41 larve

42 dikkopje

43 + achterpoten

44 + voorpoten

45 achterpoten groter staart kleiner

46 kikker

47 Klik aan in de juiste volgorde.

48

49

50

51

52

53

54

55

56

57

58

59

60

61

62 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

63

64 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

65

66 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

67

68 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

69

70 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

71

72 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

73

74 Zijn achterpoten worden groter en groter … In maart legt de kikker duizenden eitjes in de poel. Als zijn staart volgroeid is, is de dikkop een kikker geworden! De larve komt uit het ei. Hij heeft 2 of 3 maand nodig om te groeien. Daarna groeien zijn voorpoten en verdwijnt de staart. Na enkele dagen begint in elk ei een kleine larve te bewegen. De staart van de larve groeit. De larve wordt een dikkop, die zich voedt en zwemt. Klik op deze stappen in de juiste volgorde.

75

76 Klik in de juiste volgorde.

77

78

79

80

81

82

83

84

85

86

87

88

89 Zet de juiste foto bij de beschrijving.

90 Een grote hoop kikkerdril.

91

92 In elk ei begint na elke dagen een larve te bewegen.

93

94 Het dikkopje zwemt rond met zijn staart en voedt zich met algen.

95

96 Na enige tijd krijgen ze achterpoten.

97

98 Er verschijnen voorpoten, de achterpoten worden sterker en de staart verdwijnt langzaam.

99

100 Een volwassen kikker. Deze kikker ademt door zijn longen.

101

102 En nu alles door elkaar.

103 Na enige tijd krijgen ze achterpoten.

104

105 Er verschijnen voorpoten, de achterpoten worden sterker en de staart verdwijnt langzaam.

106

107 Het dikkopje zwemt rond met zijn staart en voedt zich met algen.

108

109 In elk ei begint na elke dagen een larve te bewegen.

110

111 Een volwassen kikker. Deze kikker ademt door zijn longen.

112

113 Een grote hoop kikkerdril.

114

115 Welke kringloop is juist?

116

117

118 De kikker wil naar de vijver. Welke weg moet hij volgen? Toon de weg aan de kikker door in de richting te klikken waarheen hij moet.

119

120 Begin opnieuw

121 Begin opnieuw

122 Begin opnieuw

123 Begin opnieuw

124 Begin opnieuw

125 Begin opnieuw

126 Begin opnieuw

127 Begin opnieuw

128 Begin opnieuw

129 Begin opnieuw

130 Begin opnieuw

131 Begin opnieuw

132 Begin opnieuw

133 Begin opnieuw

134 Begin opnieuw

135 Begin opnieuw

136 Begin opnieuw

137 Begin opnieuw

138 Begin opnieuw

139 Begin opnieuw

140 Begin opnieuw

141 Begin opnieuw

142 Begin opnieuw

143 Begin opnieuw

144 Begin opnieuw

145 Begin opnieuw

146 Begin opnieuw

147

148 Bovenaan zie je een kikker. Klik op de kikker onderaan die er juist hetzelfde uit ziet.

149

150

151

152

153

154

155

156

157 Zoek de 10 verschillen bij de 2 tekeningen. Klik op de onderste afbeelding om de verschillen aan te duiden.

158

159

160

161

162

163

164

165

166

167

168

169

170

171

172

173

174

175

176

177

178


Download ppt "De kringloop van de kikker Afbeelding juiste volgorde Beschrijving juiste volgorde Foto’s juiste volgorde Foto’s linken aan beschrijving Duid de juiste."

Verwante presentaties


Ads door Google