De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen.

3 De grootste technische uitdagingen ter wereld aanpakken Onze focus op het aanpakken van de grootste technische uitdagingen ter wereld is ook een katalysator voor innovatie en stimuleert onze toekomstige groei. TransportWaterEnergieDefensieMilieuInfrastructuurLevenswetenschappenVoedsel

4 Parker Hannifin Corporation U kunt Parker aantreffen op en in de buurt van alles dat beweegt. Wij fabriceren technisch geavanceerde onderdelen en systemen die beweging en de geregelde stroming van vloeistoffen en gassen ondersteunen. Op uiteenlopende wereldwijde markten dragen we bij aan het verhogen van de productiviteit en winstgevendheid van onze klanten. LuchtvaartKlimaatregelingElektromechanica Filtratie Vloeistof- en gastransportHydraulica Pneumatiek ProcesindustrieAfdichten & schilden

5 Strategie De winstrategie van Parker is een gedisciplineerde en samenhangende bedrijfsstrategie die er sinds 2001 toe heeft bijgedragen om het bedrijf te transformeren en de activiteiten wereldwijd te verbeteren. Medewerkers die van eigen kracht uitgaan, vormen de basis van onze strategie en zijn onmisbaar voor ons succes.

6 Geschiedenis De geschiedenis van onze onderneming geeft een interessant beeld van de manier waarop de techniek zich gedurende bijna honderd jaar heeft ontwikkeld. De evolutie van de in 1918 opgerichte Parker Appliance Company naar Parker Hannifin Corporation was niet mogelijk geweest zonder innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat de traditie bij Parker op het gebied van uitmuntendheid en eerlijk zakendoen de weg wijst naar toekomstige groei.

7 Cultuur Onze kernwaarden: Een wincultuur, enthousiaste medewerkers, gewaardeerde klanten en betrokken leidinggevenden weerspiegelen de cultuur van Parker, met medewerkers die eerlijk en integer werken. We willen een cultuur stimuleren waarbinnen de uiteenlopende gewoonten, oogpunten en talenten van onze medewerkers worden gebruikt om innovatief en probleemoplossend denken aan te moedigen.

8 Innovatie Misschien is de techniek achter onze producten onzichtbaar, maar dat geldt niet voor de invloed die ons werk heeft op praktisch alles wat beweegt. Via het proces genaamd Winovation richt Parker alle gezamenlijke inspanningen op het ontwikkelen van producten en systemen die nieuwe kansen voor de wereld of nieuwe kansen voor de markt inhouden en die ons helpen om meerwaarde aan onze klanten te bieden.

9 Duurzaamheid De technische expertise van Parker en onze strategische omgang met de beschikbare capaciteit staan in dienst van een duurzamere toekomst voor iedereen, terwijl de goodwill van onze medewerkers en hun inzet voor het efficiënt gebruik van hulpbronnen een positieve impact heeft op gemeenschappen wereldwijd.

10 In samenwerking met onze distributeurs bedienen we klanten in 104 landen.

11 Wereldwijd bereik Parker's activiteiten omvatten 48 landen met 60.000 medewerkers die bijna 140 afdelingen en 300 productielocaties ondersteunen. De wereldwijde voetafdruk van Parker wordt ook ondersteund door een uniek industrieel distributienetwerk dat in totaal circa 13.000 locaties omvat.

12 Ethiek en integriteit De goede naam en het succes van Parker hangen af van de persoonlijke inzet van elke medewerker om de waarden van Parker hoog te houden bij alles wat we doen. Het handelen van Parker stoelt op compromisloze eerlijkheid, integriteit, respect en ethisch besef.

13 Werken bij Parker Bij Parker realiseren we ons dat persoonlijke ontwikkeling en werkvoldoening cruciaal zijn voor ons succes. Wij geloven dat een daadkrachtige, resultaatgerichte organisatie bij uitstek geschikt is om zeer getalenteerde mensen met verschillende achtergronden en perspectieven te betrekken.

14 Samen kunnen we nog verder gaan met innovatieve technologie.

15 Duurzame groei We bevinden ons nu in een ideale positie om de ups en downs van het wereldwijde economische klimaat op te vangen en tot ver in de toekomst voor duurzame groei te zorgen. Netto verkoop Miljoenen dollars

16 Hoofdkantoor Parker Hannifin EMEA Etoy, Zwitserland Hoofdkantoor Parker Hannifin Asia Pacific Kowloon, Hongkong Hoofdkantoor Parker Hannifin Latin America Sao Jose dos Campos Brazilië Wereldwijd hoofdkantoor Parker Hannifin Cleveland, Ohio, Verenigde Staten

17 Parker is de wereldleider in aandrijf- en besturingstechnologieën en werkt samen met zijn klanten om productiviteit en winstgevendheid te verhogen. De merkbelofte van Parker


Download ppt "Parker werkt samen met klanten om hun productiviteit en winstgevendheid te verhogen."

Verwante presentaties


Ads door Google