De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een aantal collega's van de afdeling Logistiek aan het woord: • Tienduizend met snoep gevulde palletplaatsen, af- en aanrijdende vrachtwagens en vakkundige.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een aantal collega's van de afdeling Logistiek aan het woord: • Tienduizend met snoep gevulde palletplaatsen, af- en aanrijdende vrachtwagens en vakkundige."— Transcript van de presentatie:

1 Een aantal collega's van de afdeling Logistiek aan het woord: • Tienduizend met snoep gevulde palletplaatsen, af- en aanrijdende vrachtwagens en vakkundige orderpickers en reachtruckers die ervoor zorgen dat alle binnenkomende uitgaande leveringen snel en foutloos worden verwerkt. “Ons team bestaat uit hardwerkende, sociale mensen”, vertelt Rudie Roelofs, zelf al 8 jaar werkzaam bij Look-O-Look. “Samenwerken is heel belangrijk in ons relatief kleine team van 7 mensen. Je bent afhankelijk van de inzet van je collega’s. Ik ben verantwoordelijk voor de controle van de in- en uitslag van de goederen en heb daarom ook veel contact met onze collega’s van de voorraadadministratie. Het leukste van mijn baan vind ik de ongedwongen sfeer onder elkaar en de collegialiteit. Mensen hebben echt iets voor elkaar over!” • Ook Dirk Leegwater werkt al een tijdje bij Look-O-Look. “Ik ben hier in 2001 via het uitzendbureau komen werken. Het leukste aan het werken bij Look-O-Look vind ik de sfeer en het onderlinge contact met mijn collega’s. Ik ga elke dag fluitend naar mijn werk, en dat is denk ik best bijzonder! In mijn functie vind ik de diversiteit het leukst. Geen dag is hetzelfde en dat komt door de verscheidenheid in orders, de verschillende klanten die we hebben en de piekmomenten op de dag. Wat mijn werk bij Look-O-Look ook bijzonder maakt is mijn lidmaatschap van de OR. Ik heb daardoor een bredere blik op de organisatie, je hoort dingen die je anders niet hoort en ik heb echt het gevoel dat ik daardoor kan bijdragen aan het succes van onze organisatie. • Een van de jongste teamleden is Appie Kruk. “Ik ben nu net een half jaar in dienst bij Look-O-Look en het bevalt me erg goed hier! Ik hou me voornamelijk bezig met reachtruckwerkzaamheden. We rijden alle binnengekomen goederen weg bij de goederenontvangstruimte en zorgen voor het orderpicken van de grote orders die alleen met een reachtruck zijn te picken. Wat het werken bij Look-O-Look ook bijzonder maakt is de enorme betrokkenheid van medewerkers bij de organisatie. Ik werkte hiervoor bij een veel grotere organisatie, en dat was veel minder persoonlijk. Hier worden we elk kwartaal op de hoogte gehouden van de resultaten van het bedrijf, en worden we betrokken bij de lopende projecten. Vanuit de directie voel je ook echt de waardering voor ons werk!”

2 Erwin Bouwman (Functie: Planner) over het werken bij Look-O-Look: • “In 2003 ben ik bij LOL terecht gekomen via een oud-klasgenoot van het VWO. Zij werkte op als intercedent bij een uitzendbureau en stelde me voor om bij Look-O-Look aan de slag te gaan. Ik ben toen gestart op de afdeling Customer Service en toen doorgegroeid naar de functie van Planner. Ik ben verantwoordelijk voor het plannen van (een deel) van de inpakcentrales, de planning van onze fabrieken in Hoorn en Weert en het verzorgen van aanvoer van orders voor onze interne productie. Omdat het belangrijk is dat we onze voorraad zo laag mogelijk houden, hou ik me ook dagelijks bezig met het bijsturen (plannen) van onze voorraden. Voor een goede uitoefening van mijn functie heb ik diverse cursussen gevolgd op het gebied van SAP en Excel. • Doordat Look-O-Look een heel dynamisch bedrijf is komen de uitdagingen vanzelf: projecten die qua deadlines in eerste instantie onmogelijk lijken, worden toch met goed gevolg volbracht en dat geeft dan een heel goed gevoel (en af en toe de nodige stress!). De werksfeer is een van de dingen die het erg leuk en bijzonder maakt om bij dit bedrijf te werken. Het contact met collega's onderling is erg goed. Zo worden er regelmatig ook dingen gedaan buiten het werk om (stappen, sporten etc.).

3 Simon Maljaars, Full Service Merchandiser: • Mijn naam is Simon Maljaars, ben 23 jaar en rij nu al weer bijna een jaar in een mooie gele bus van Look-O-Look als Full Service Merchandiser. Ik werk voornamelijk in de regio Zeeland. Elke dag bezoek ik zo’n 8-10 klanten. Dat zijn meestal supermarktondernemers, maar ik kom ook in de zomermaanden veel op campings en pretparken. Als ik bij een klant kom, kijk ik eerst altijd even hoe het snoepschap erbij staat en ik maak een praatje met de ondernemer om te kijken of er bijzonderheden zijn. Ik zorg ervoor dat alle artikelen weer worden aangevuld zodat het schap er weer strak en verzorgd bij staat. • Look-O-Look is een van de leukste en beste werkgevers die ik tot nu toe gehad heb. Ik kan mijn werktijden voor een groot gedeelte zelf invullen tussen 6 en 18 uur en ik verdien naast een goed basissalaris nog provisie over mijn extra verkopen. Ik heb dus zelf invloed op wat ik verdien en dat kan mooi oplopen! Ook de samenwerking met mijn collega’s is erg plezierig, we hebben goed contact en helpen in elkaars regio bij drukke perioden. • Over een paar jaar wil ik graag doorgroeien naar de functie van Winkelaccountmanager. Ik mag nu de opleiding Nima-Sales-A volgen, dus dat sluit heel mooi aan bij mijn ambitie. Ook van onze jaarlijkse verkooptraining en tijdens de maandelijkse fieldmeetingen leer ik veel. Kortom: ik ben echt op mijn plek bij Look-O-Look!


Download ppt "Een aantal collega's van de afdeling Logistiek aan het woord: • Tienduizend met snoep gevulde palletplaatsen, af- en aanrijdende vrachtwagens en vakkundige."

Verwante presentaties


Ads door Google