De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…. WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…

Verwante presentaties


Presentatie over: "WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…. WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…"— Transcript van de presentatie:

1

2 WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…

3 en algemeen bestuurslid
Joyce Boons Coördinator Kerstcadeaus-Kaarten Heidi van der Werf Teamlid Toilettassen en algemeen bestuurslid Karen Tichelaar en Carien Schouten Coördinators AB4K Surpriseteam en Coördinators Dagverblijf Nini Veux Coördinator AB4K Gebedsteam en AB4K Centrale Gebedsbrieven Marjan& Wytze Weistra Oprichters van A Break 4 Kids Coördinators AB4K Gebedsteam Robin van Veen en Margreet Star Coördinators AB4K Studententeam Esther Pluimgraaff Coördinator AB4K Surpriseteam Carla Wolthaus Teamlid Toilettassen

4 Dicky, Gerda, Erica, Marian, Angré, Wil, Jannie, Carla
AB4K Surpriseteam Dicky, Gerda, Erica, Marian, Angré, Wil, Jannie, Carla Zittend: Gerda en Esther AB4K Studententeam Tessa, Margreet, Robin, Suehely, Dennis Zittend: Rick en Philipp AB4K Surpriseteam Wytze, Nini, Carien, Joyce, Karen en Heidi

5 Robin en Margreet

6 Robin van Veen: “Hoi lezers! Ik studeer Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Hogeschool te Leiden. Op de vrijwilligerswerkmarkt heb ik (Wytze & Marjan) A Break 4 Kids ontmoet. Een hele leuke en goede stichting die zich inzet voor kinderen in opvanghuizen. Het feit dat ik mijn vrijwilligerswerk kon uitvoeren tijdens de schoolvakanties trok mij erg aan, maar ook de doelgroep. Ik was voorheen nog nooit in contact geweest met kinderen die door allerlei omstandigheden in opvanghuizen verblijven. Samen met Margreet en de kinderen hebben we al heel wat uitstapjes gemaakt zoals de Efteling, survival, bowlen, etc. Het afgelopen jaar heb ik met Margreet de leiding gehad over het AB4K Studententeam. Dit is erg leuk om te doen en daarom zijn wij nu de coördinators van dit team en gaan we volgend jaar hiermee door, dus jullie horen nog van ons! Geniet van de mooie vernieuwde website en vergeet ons vooral niet te ‘liken’ op Facebook!”

7 Margreet Star: “Hallo allemaal,
Ik zit op de Hogeschool in Leiden. Er was een vrijwilligersmarkt op school waar veel verschillende organisaties stonden die graag vrijwilligers wilden hebben. A Break 4 Kids sprak mij gelijk aan. Ik heb eigenlijk direct gezegd dat Marjan en Wytze wel een mailtje van mij konden verwachten . Ik vind het erg leuk om bij A Break 4 Kids vrijwilligerswerk te lopen. Het is leuk om de kinderen een leuke dag te bezorgen en om te zien dat ze ook echt genieten! Tevens vind ik het contact met de begeleiders leerzaam. Ik heb ervoor gekozen om door te gaan samen met Robin als coördinatoren voor het aankomende seizoen van het AB4K Studententeam. Dat laat denk wel zien dat ik het erg leuk vind !!”

8 Karen en Carien

9 Karen Tichelaar: “Ik ben Karen, getrouwd met Marcel en moeder van Lindsey. Ik werk parttime als secretaresse bij een advocatenkantoor. Elk kind is kostbaar en kwetsbaar en heeft liefde, zorg, aandacht en geborgenheid nodig. Het raakt mij erg dat sommigen dat door omstandigheden niet krijgen. Ik heb daar bewogenheid voor en vroeg me af hoe ik me kon inzetten. Toen kwam A Break 4 Kids voorbij en hoorde ik van opvanghuizen vlak bij mij in de buurt! Naast bewogenheid voor deze kinderen en de situatie waar ze in zitten, voel ik ook de verantwoordelijkheid om voor ze te zorgen en datgene te doen wat mogelijk is. Carien en ik coördineren het AB4K Surpriseteam Zoetermeer. Ook bidden wij met het AB4K Gebedsteam om bescherming, kracht en troost voor alle kinderen. Because they are worth it! We kunnen echt praktisch iets betekenen voor deze kinderen.”

10 Carien Schouten: “Mijn naam is Carien Schouten en ik ben getrouwd en heb twee lieve dochters. Wetende dat wij met ons gezin een mooi en goed leven hebben, wilde ik iets doen voor kinderen die helaas een andere situatie kennen. Het mooie van A Break 4 Kids is, dat de kids die wij verwennen in onze regio wonen. Het voelt voor mij dan dat ik heel praktisch en dichtbij mijn hulp kan bieden aan hen. Samen met Karen coördineer ik het AB4K Surpriseteam Zoetermeer en het AB4K Dagverblijf. Verder bid ik mee in het AB4K Gebedsteam. Het is super om op deze manier de kinderen in het zonnetje te kunnen zetten zodat ze voor even hun zorgen vergeten!”

11 Heidi

12 Heidi van der Werf: “Ik ben getrouwd en moeder van 5 kinderen. Toen ik van A Break 4 Kids hoorde, ben ik gelijk gaan meehelpen. Ik heb een superleuke jeugd gehad en wil op deze manier mijn steentje bijdragen aan hun jeugd en zorgen dat het niet alleen maar narigheid is voor deze kinderen. Ze verdienen het om eens te kunnen lachen, een dagje uit te gaan of een mooi cadeau te ontvangen! Ik ben begonnen om toiletartikelen te sparen, wat nu is uitgegroeid tot een vast onderdeel, zodat de kinderen elk jaar een volle toilettas krijgen op Kerstavond!  Dus mensen, hebben jullie leuke toiletartikelen, sieraden, make-up, etc. dan kunt u ze ook aan mij geven, want ik zorg dat ze goed terechtkomen en dat deze koppies weer eens lekker kunnen stralen!”

13 Joyce

14 Joyce Boons: “Ik ben Joyce Boons, getrouwd en moeder van een dochter
en een zoon. In het najaar van 2013 vond mijn man een folder van A Break 4 Kids waarin verschillende vrijwilligers werden gevraagd. Ik meldde me aan om kado’s in te pakken; leuk om te doen en voor een goed doel! Daarna ben ik mijzelf gaan voorstellen bij Marjan en Wytze en al snel was besloten dat ik ook de kado's zou kopen en de persoonlijke kaarten erbij zou maken. Dit is echt in mijn straatje.... van oude Kerstkaarten maak ik weer nieuwe. (Ik hou me dus aanbevolen voor uw kaarten na de Kerst) Het is mijn doel om zo goed mogelijk aan de kadowensen te voldoen en er een gave kaart bij te maken om de meiden en jongens een hart onder de riem te steken!”

15 Nini

16 Nini Veux: “Ik ben Nini Veux en heb twee volwassen kinderen. Ik ben ontzettend blij en dankbaar om me in te zetten voor A Break 4 Kids, om juist de kinderen van de opvanghuizen een gevoel van welkom te geven. Ieder uitstapje is voor de kids een moment om terug te kunnen kijken naar die speciale aandacht met onvergetelijke indrukken. Mijn keuze om samen met alle medewerkers van A Break 4 Kids mee te werken en te bedenken hoe wij een lichtje kunnen en mogen zijn, was snel gemaakt. Ik coördineer het AB4K Gebedsteam Zoetermeer voor het wel en wee van de kinderen en voor alles omtrent A Break 4 Kids. Tot slot wil ik u vragen om u aan te sluiten bij deze stichting, zodat ook u een klein lichtje kunt zijn voor deze kinderen. Het werk voor deze kinderen zal u dagelijks verrijken!”

17 Esther

18 Esther Pluimgraaff: “Ik ben zelf moeder van drie kinderen van 10, 12 en 15 jaar. Ik ben bewust ‘thuisblijfmoeder’ en ben nog steeds blij dat ik hiervoor gekozen heb, omdat ik er altijd kon en kan zijn voor mijn kinderen. Via de Baptistengemeente Katwijk ben ik in aanraking gekomen met A Break 4 Kids. Ik werd erg aangesproken door de verhalen van Wytze en Marjan en ik wil graag een steentje bijdragen aan dit mooie project. Ieder kind verdient het om liefde te krijgen, en mooie herinneringen te maken d.m.v. leuke dagjes uit. Ik ben het aanspreekpunt van AB4K Surpriseteam Katwijk en zal mijn best doen om de zaken zo goed mogelijk te coördineren.”

19 Carla

20 Carla Wolthaus: “Hallo, ik ben Carla, getrouwd en moeder van twee jongens. Ik ben via de huiskring van de Baptistengemeente Katwijk in aanraking gekomen met A Break 4 Kids. Deze stichting laat kinderen even vergeten wat hun situatie is en dat ze mogen genieten van de dingen die ik mijn jongens ook graag geef. We noemen dat in ons gezin: ‘Fijne herinneringen van een mooie jeugd maken’. A Break 4 Kids kan geen ouders vervangen maar wel herinneringen maken voor kinderen in tehuizen. Een dagje uit, een boswandeling, een ijsje eten, plezier in de kleine dingen. Herinneringen maken waarop een kind terug kan kijken en denken: ‘Dat was fijn, iemand heeft die moeite voor mij gedaan.’ Ik verzorg en vraag iedereen om drogisterij proefmonstertjes van shampoos, bodylotions, douchgel, etc. te geven, zodat we de kinderen met Kerst een volle toilettas kunnen geven!”

21 Surpriseteam Zoetermeer

22 Surpriseteam Katwijk

23 AB4K Surpriseteams! Er zijn momenteel maar liefst 2 AB4K Surpriseteams, te weten in Zoetermeer en in Katwijk. Deze teams zullen alle cadeautjes voor de kinderen verzorgen, zodat elk kind tijdens de Kerstavond mooie cadeautjes mogen ontvangen. Bij elk cadeautje komt een prachtige kaart, die zelf gemaakt worden, zodat de kinderen zien dat er mensen zijn die om ze geven. Verder verzamelen zij het hele jaar door leuke toiletartikelen en nog veel meer.. (Help ons mee, zie Face Book of de A Break 4 Kids website!). De kinderen krijgen in de zomer tijdens een uitstapje een handdoekpakketje. Ook dit zal door deze vrouwen worden verzorgd.

24 Wytze & Marjan

25 Wytze & Marjan: “Wij zijn zelf een kinderloos echtpaar.
Een lieve vriendin zei eens tegen ons: ‘Je hoeft kinderen niet onder je hart gedragen te hebben om ze in je hart te kunnen voelen!’ En zo is het helemaal, God zij dank. In 2011 hebben we A Break 4 Kids opgericht en mogen we als stichting gelukkig groeien, zodat we nu diverse opvanghuizen in verschillende plaatsen bezoeken. Vanwege de groei zijn er meerdere ‘AB4K Teams’ opgericht, daar zijn we heel blij mee. Wytze en ik coördineren het AB4K Gebedsteam Katwijk. En verder zijn we druk bezig met het verder professionaliseren van deze stichting, wat overigens erg leuk is om te doen! Onze dank is immens groot aan alle vrijwilligers. We houden veel van alle kinderen én van alle AB4K vrijwilligers!”

26

27 A BREAK 4 KIDS is een non-profit stichting!
Mocht u na het zien van deze powerpoint vragen hebben en wilt u ons meehelpen? U kunt het volgende doen: Ons ‘liken’ op Facebook, zodat ons netwerk wordt vergroot. Wilt u meehelpen, kijkt u dan op ‘VACATURES’ wat er is. Voor verschillende vragen kunt u kijken op ‘CONTACT’ U kunt voor alle overige vragen terecht bij Wytze en Marjan: EINDE Oh nee, wij zijn klein, en.. kunnen grote dingen doen!!


Download ppt "WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…. WIE ZIJN A BREAK 4 KIDS? EVEN VOORSTELLEN…"

Verwante presentaties


Ads door Google