De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Voetstappen in het zand Lopend langs het strand zie ik voetstappen in het zand elk met zijn eigen profiel van tenen tot hiel en van groot tot klein hoe.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Voetstappen in het zand Lopend langs het strand zie ik voetstappen in het zand elk met zijn eigen profiel van tenen tot hiel en van groot tot klein hoe."— Transcript van de presentatie:

1

2 Voetstappen in het zand Lopend langs het strand zie ik voetstappen in het zand elk met zijn eigen profiel van tenen tot hiel en van groot tot klein hoe lang zullen die afdrukken er nog zijn ? Muziek: Sleepy Shores Volgende ? Linker muisklik

3 elk spoor hoe diep ook in het zand gedrukt zal door wisselend getij verdwenen zijn verleden zijn vergeten zijn

4 om me heen ziend in het leven zie ik soms mensen verkild, verstard starend in het niet gebukt, onder stil verdriet hoe lang kunnen zij hun last nog dragen

5 elke pijn,hoe diep ook in’thart gedragen zal, eens in de tijd door wisselend getij verdwenen zijn verleden zijn maar ook vergeten zijn……?

6 gelukkig de mens die na verwerking ervan zijn leed kan wegspoelen, als voetstappen in het zand.

7


Download ppt "Voetstappen in het zand Lopend langs het strand zie ik voetstappen in het zand elk met zijn eigen profiel van tenen tot hiel en van groot tot klein hoe."

Verwante presentaties


Ads door Google