De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Techniek: Het tafel oppervlak is gewoon een groot touchscreen aangesloten op een computer die zich in de bodem van de tafel bevind, de tafel heeft geen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Techniek: Het tafel oppervlak is gewoon een groot touchscreen aangesloten op een computer die zich in de bodem van de tafel bevind, de tafel heeft geen."— Transcript van de presentatie:

1

2 Techniek: Het tafel oppervlak is gewoon een groot touchscreen aangesloten op een computer die zich in de bodem van de tafel bevind, de tafel heeft geen poten maar een blok met een plaat erop.

3 Hoe blijft het netjes? Ik heb gelezen dat er tegenwoordig nanotechnologie is waardoor krassen op een auto zichzelf repareren, ik denk dat wanneer je het touchscreen op dezelfde manier behandeld het touchscreen mooi en werkend blijft.

4 Mogelijkheden Je kunt er bijvoorbeeld je camera opleggen en de computer leest automatisch je foto’s eruit en je kunt ze hierop zelf bewerken. Ook zou het zo kunne zijn dat je op deze tafel gewoon een gelijnt A-4’tje tevoorschijn tovert en dat je er gewoon op kunt schrijven en dan uitprint.

5 PO1 Door: Simon Nouws


Download ppt "Techniek: Het tafel oppervlak is gewoon een groot touchscreen aangesloten op een computer die zich in de bodem van de tafel bevind, de tafel heeft geen."

Verwante presentaties


Ads door Google