De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte Broeders en Zusters Pelgrim-Vienden en -Vriendinnen Dat dit nieuwe jaar uw stappen naar het licht in liefde, kalmte en vrede moge begeleiden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte Broeders en Zusters Pelgrim-Vienden en -Vriendinnen Dat dit nieuwe jaar uw stappen naar het licht in liefde, kalmte en vrede moge begeleiden."— Transcript van de presentatie:

1

2 Geachte Broeders en Zusters Pelgrim-Vienden en -Vriendinnen Dat dit nieuwe jaar uw stappen naar het licht in liefde, kalmte en vrede moge begeleiden. Spanje- Galische kust- Muxia

3 COMPOSTELA Inwijdingsweg afgebakend met symbolen, ontmoetingen, beproevingen en vreugde, waar, verenigd, elementen en mensen ons ontdoen van het overbodige en ons leiden naar het diepste van het zijn om ons beter te bewust te maken. Pyreneeën - Col d’Ibaneta

4 Spanje - Afdaling Alto del Perdon « Sta op, stap en gaan naar de ontmoeting in jezelf. » Het is altijd al bevend dat men de eerste stap zet.

5 Dal van de Valdizarbe Maar prachtig is de rilling bij het vertrek in de vrolijkheid van de stille ochtend !

6 Op weg in het dal van de Valdizarbe Weg van afzien gezegend zijt gij voor de kracht die gij ons geeft.

7 Weg van vreugde gezegend zijt gij voor de schoonheid aangeboden aan onze zintuigen. Tempeliersksapel van Eunate Tempeliersksapel van Eunate

8 Weg van vreugde gezegend zijt gij voor de wijsheid die gij in ons inspireert. Brug van Puenta la Reina

9 Dorp van Cirauqui Laten wij naar de anderen stappen en ons verenigen.

10 Laten wij de beproevingen delen, de rechtvaardig gevonden woorden op het juiste moment zijn geschenken. Op weg naar Hontanas

11 Aankomst in Castrojeriz Laten wij een weg van solidariteit en broederschap aanleggen, voor de komst van een rechtvaardige en betere wereld.

12 Bij het verlaten van Castrojeriz - Alto de Mostelares « Je kunt, op het juiste moment dat je wilt, je in jezelf terugtrekken, geen enkele retraite is rustiger dan deze die je in jouw ziel vindt. »

13 Romaanse St-Martinuskerk van Fromista

14 Laten wij vreugde delen, zij bewoont het intiemste van de ziel. Abdij van San Juan de Ortega

15 Weg van Châtaigniers naar Trabadelo « Stap met twee zakken, een om te geven, de andere om te ontvangen, dan zal je gelukkig leven. »

16 Op weg naar O’Cebreiro Wandel door je nooit te ontmoedigen, dan zal je bergen van moeilijkheden overschrijden.

17 Naar Portomarin Ga voort door jouw geest te openen, dan zal je in vereniging met de schoonheid van de natuur zijn.

18 Cathédrale de Santiago de Compostelle COMPOSTELA Kathedraal van Santiago Ga door met mediteren en bidden, dan zal je het licht van jouw interne tempel vinden.

19 « Portaal van de Glorie »

20 Finisterra Een ster heeft zich gedoofd, plaatsmakend aan Één die zojuist ontstaan is om ons met haar Licht vol kracht te beschijnen.

21 Buen Camino Een toffe weg in 2013

22 La Confrérie Fraternelle des Jacquets de France des Jacquets de France Au nom du Grand Commandeur de France et et Des Commandeurs et Légats de Province wensen u allen een zalige en gelukkige tocht Réalisation Réalisation : N G Musique : Groupe galicien « Luar na Lubre » - Chant « Chove en Santiago » Site Internet Site Internet : http://pelerins-compostelle.net http://pelerins-compostelle.net Vertaling PilgrimBerny.be


Download ppt "Geachte Broeders en Zusters Pelgrim-Vienden en -Vriendinnen Dat dit nieuwe jaar uw stappen naar het licht in liefde, kalmte en vrede moge begeleiden."

Verwante presentaties


Ads door Google