De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1. Het einde van de kalender op 21 december?. 2. Het grote verlangen van deze wereld.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1. Het einde van de kalender op 21 december?. 2. Het grote verlangen van deze wereld."— Transcript van de presentatie:

1 1. Het einde van de kalender op 21 december?

2 2. Het grote verlangen van deze wereld.

3 ‘Waar is nu de God die rechtspreekt?’ Let op, ik zal mijn bode zenden; hij zal de weg voor mij effenen. Opeens zal hij naar zijn tempel komen, de Heer naar wie jullie uitzien, de engel van het verbond naar wie jullie verlangen. Komen zal hij – zegt de HEER van de hemelse machten.

4 Wie zal die dag kunnen doorstaan? Wie zal overeind blijven wanneer hij verschijnt? Hij is als het vuur van een smid, als het loog van een wolwasser. Hij zal zitting houden als iemand die zilver smelt en het zuivert; 3. Wie is bestand tegen het vuur van God?

5 4. Zilversmelter: een mooi beroep

6 De zonen van Levi zal hij zuiveren en zeven als goud en zilver, en dan zullen ze op de juiste wijze offeren aan de HEER. De offers van Juda en Jeruzalem zullen de HEER met vreugde vervullen

7 5. De Jongste Dag of de Hoogste Heer? 400 voor Christus: Maleachi 0: God komt 2012: Ik leef (en word gezuiverd?) ???: Jezus komt terug


Download ppt "1. Het einde van de kalender op 21 december?. 2. Het grote verlangen van deze wereld."

Verwante presentaties


Ads door Google