De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De wereld is een groot complex systeem vol met paradoxen en dilemma’s. De wereld is een plek waarin iedereen in de kern gelijk is en het gaat om harmonie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "De wereld is een groot complex systeem vol met paradoxen en dilemma’s. De wereld is een plek waarin iedereen in de kern gelijk is en het gaat om harmonie."— Transcript van de presentatie:

1

2 De wereld is een groot complex systeem vol met paradoxen en dilemma’s. De wereld is een plek waarin iedereen in de kern gelijk is en het gaat om harmonie en liefde. De wereld is een potentiele chaos die geordend behoort te worden. De wereld is een jungle, waarin je wint of verliest. Ieder vecht voor z’n eigen plek. Hoe hard ‘zacht’ kan zijn Verbinden vanuit diverse wereldbeelden

3 Rood

4 Blauw

5 Groen

6 Geel

7 Effectiviteit en Efficiëntie Wereldbeelden herkennen van waaruit medewerkers acteren is essentieel als je invloed wilt uitoefenen op de performance van het team waaraan je leiding geeft of waarbinnen je werkt. Wanneer je de verbinding sneller weet te leggen resulteert dat in een grotere effectiviteit en meer energie om zaken efficiënt aan te pakken en resultaten te behalen.


Download ppt "De wereld is een groot complex systeem vol met paradoxen en dilemma’s. De wereld is een plek waarin iedereen in de kern gelijk is en het gaat om harmonie."

Verwante presentaties


Ads door Google