De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bezinningsmoment Personeelsvergadering 30 augustus 2011

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bezinningsmoment Personeelsvergadering 30 augustus 2011"— Transcript van de presentatie:

1 Bezinningsmoment Personeelsvergadering 30 augustus 2011

2 ‘Wat we in een mens zien, ontsteken we in hem.’
Een gedachte bij wijze van opening: ‘Wat we in een mens zien, ontsteken we in hem.’ (F. Nietzsche)

3 Je kan de eerste toon zijn in een lied
waardoor alle grenzen vergeten worden. Wees niet bang ook wanneer de toon amper klinkt. Je kan de eerste vonk zijn voor een vuur dat alle wapens tot ploegen omsmelt. ook niet wanneer tegenwind je striemt. Je kan de eerste graankorrel zijn op een akker die alle handen vullen zal met brood. ook wanneer het land vol stenen zit.

4 Je kan de eerste druppel zijn voor een bron
die in de woestijn levensliederen zingt. Wees niet bang ook wanneer de wolk nog zwijgt. Je kan de eerste pas zijn voor een dans die alle voeten leidt naar God. ook wanneer je voet nog struikelt. (Christa Peikert-Flaspöhler)

5 Oooh Oooh.

6 Somewhere over the rainbow way up high,
there’s a land that I dreamed of once in a lullaby. Ergens voorbij de regenboog, ver weg van hier, is er een land waarvan ik ooit droomde in een slaapliedje.

7 Somewhere over the rainbow skies are blue
and the dreams that you dare to dream really come true. Ergens voorbij de regenboog is de hemel blauw en de dromen die je durfde te dromen komen er echt uit.

8

9 Ooooh, someday I’ll wish upon a star
and wake up where the clouds are far behind me. Where troubles melt like lemon drops. High above the chimney tops that’s where you’ll find me. Ooooh, ooit zal ik een wens doen bij een vallende ster en wakker worden met de wolken ver achter me. Waar zorgen smelten als boter voor de zon. Hoog boven de schoorstenen zul je me terug vinden.

10 Oh, somewhere over the rainbow bluebirds fly,
birds fly over the rainbow. Why then, oh why can’t I? Oh, ergens over de regenboog vliegen de lijsters, vogels vliegen over de regenboog. Waarom dan, kan ik dat niet?

11 de waarde van een overtuiging, de bron van weerbaarheid
God Leer me de waarde van een overtuiging, de bron van weerbaarheid de noodzaak van het loslaten. evenwicht in afstand en nabijheid, de weg naar geleidelijkheid, het geheim van geduld. de gave van vertrouwen, de geest van overgave, de moed tot herbeginnen. (K. Gelaude)


Download ppt "Bezinningsmoment Personeelsvergadering 30 augustus 2011"

Verwante presentaties


Ads door Google