De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Geachte Cai-pan equimint,  ik wil de mokzalf graag proberen omdat ik radeloos ben! Ben al 2 maanden aan het smeren met van alles van de dierenarts en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Geachte Cai-pan equimint,  ik wil de mokzalf graag proberen omdat ik radeloos ben! Ben al 2 maanden aan het smeren met van alles van de dierenarts en."— Transcript van de presentatie:

1 Geachte Cai-pan equimint,  ik wil de mokzalf graag proberen omdat ik radeloos ben! Ben al 2 maanden aan het smeren met van alles van de dierenarts en niks helpt goed. Hoe kan ik zelf de cai-pan equimint zalf en shampoo bestellen?

2 Ik zou inderdaad graag de crème willen
Ik zou inderdaad graag de crème willen. Want is het nu wel goed om te wassen? Of is de shampoo dan ook echt nodig? Krijg ik er ook een uitleg en beschrijving bij?

3 Antwoord: Ik heb de foto's bekeken en ik adviseer wel te wassen
Antwoord: Ik heb de foto's bekeken en ik adviseer wel te wassen. Zeker omdat je al een poos bezig bent is het goed om producten te gebruiken die elkaars werking versterken. In onze shampoo zit een bacteriedodend en schimmelwerend middel en dit zorgt ervoor dat er een goede, schone basis gelegd wordt voor de verdere behandeling. Je krijgt een uitgebreide handleiding meegestuurd en als je vragen hebt, mag je mij altijd bellen of mailen! Belangrijk is wel, dat je ervoor zorgt dat de haren echt weg zijn op de plekken waar de mok zit. Ze groeien snel genoeg weer aan en het helpt je echt in de verdere behandeling.

4 Vervolg: De Equimint werkt erg snel en binnen 3 dagen zal je resultaat zien. Het werkt namelijk bacteriedodend, verkoelend en jeukstillend en zorgt er voor dat op de plek waar het wordt aangebracht, onder andere, een verhoogde doorbloeding plaatsvindt. Het huidvernieuwingsproces wordt daardoor versneld en wondjes gaan sneller dicht. Na de eerste 3 dagen smeren, bouw je de behandeling af naar om de dag smeren. Na een week smeer je 1 x per 2 dagen, tot het moment dat je over kan gaan naar een onderhoudsbehandeling.

5 De benen geschoren, gewassen en ingesmeerd met zalf
De benen geschoren, gewassen en ingesmeerd met zalf. Het ruikt heerlijk vindt m’n haflinger ;)

6 Heb de kootholtes dinsdagavond uitgeschoren, gewassen en ingesmeerd, woensdagochtend ingesmeerd en vanmorgen ingesmeerd.

7 Hij is makkelijk met behandelen
Hij is makkelijk met behandelen. Heb het idee dat de kloven wel minder diep zijn. Hij reageert op de behandeling hij loopt makkelijker. Wat is de reden dat ik nu om de dag moet smeren? ANTWOORD: De enige reden is dat het product een zeer sterke werking heeft en je de huid niet wilt overbelasten. Om te voorkomen dat er een reactie van de huid ontstaat, hebben wij uit ervaring geleerd, dat de huid er het meeste baat bij heeft als de behandeling op deze manier wordt voortgezet. De etherische olie blijft natuurlijk ook nog werkzaam ook al zie je de crème niet meer. Ik ben blij dat je paard zo goed reageert op de behandeling, ik ben benieuwd naar de volgende foto's!

8 Heb het idee dat het helpt ja
Heb het idee dat het helpt ja!!Ik kijk het aan met om de dag smeren Morgen smeer ik niet, dinsdag wel weer. Woensdag wil ik ff een klein staprondje maken onder het zadel. Erg fijn dit contact. Wanneer moet ik weer wassen?

9 ANTWOORD: Als je het idee hebt dat de plekjes wat vies zijn van zand o
ANTWOORD: Als je het idee hebt dat de plekjes wat vies zijn van zand o.i.d., mag je natuurlijk wassen. Hou wel goed in de gaten dat de huid niet te zacht/week wordt, want dat is weer nadelig voor het herstel. De shampoo is mild genoeg om vaak te gebruiken en het is natuurlijk altijd goed de wondjes zo schoon mogelijk te houden i.v.m. de behandeling. Je paard reageert goed op de Equimint crème, dus elke dag de plekjes insmeren waar het nodig is, is prima! Uiteindelijk, wanneer de plekjes bijna weg zijn en je naar een onderhoudsbehandeling gaat, zal je zien dat je de crème op gevoel kan gaan gebruiken.

10

11

12 Na een rondje rijden met klein stukje draven ziet het er zo uit
Na een rondje rijden met klein stukje draven ziet het er zo uit. ANTWOORD: Het is natuurlijk een bewegend gedeelte, dus je ontkomt er niet aan dat wondjes/kloofjes langzaam dicht zullen gaan. Goed schoonmaken en gewoon doorgaan met smeren, komt echt goed. De crème zorgt er natuurlijk ook voor dat wondjes sneller sluiten, dus het blijft minder lang pijnlijk voor je paard.

13 Dank je Rebecca! Hij liep niet meer kreupel na 10 passen draven dus het voelt goed. Ben er erg blij mee!

14 En zo ziet het eruit na het wassen

15 Het geneest mooi zeg :-D

16 Zo ziet het er nu uit.. Heb t idee dat de sneetjes minder diep zijn maar t ziet er nog wel raar uit.. De korstjes zitten best vast…

17 Antwoord: Als je een beetje het idee hebt dat je de korstjes los kunt maken: doen! Er zit dan nieuwe huid onder, vaak lukt dat met wassen ook al heel goed, maar volgens mij heb je dat gisteren of eergisteren al gedaan. Als de korstjes nog niet los willen laten, vooral die ook insmeren, om ervoor te zorgen dat ze los genoeg komen te zitten om er wel af te halen. Probeer anders eerst een klein stukje weg te halen en kijk hoe de huid eronder er uit ziet. Kloofjes in bewegende gedeeltes behandelen blijft best een beetje lastig.

18

19 Antwoord: Je kunt nu makkelijk overstappen naar een onderhoudsbehandeling. Dit betekent dat je best wel 2 tot 3 dagen tussen het insmeren zou kunnen laten. Bij het ontstaan van eventuele nieuwe plekjes, deze op dezelfde manier behandelen. Haar wegknippen, wassen, elke dag smeren, etc.

20 Nog ff een update. Het gaat erg goed!!!
Ap heeft weer zin om te crossen in het bos en krijgt weer streken.

21 Ben zóóóó blij! Het ziet er super uit.
Hij wil zelfs uit zichzelf galopperen. Groetjes Ivonne


Download ppt "Geachte Cai-pan equimint,  ik wil de mokzalf graag proberen omdat ik radeloos ben! Ben al 2 maanden aan het smeren met van alles van de dierenarts en."

Verwante presentaties


Ads door Google