De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

DrugWipe producten Test aan de kant van de weg Eenvoudig gebruik

Verwante presentaties


Presentatie over: "DrugWipe producten Test aan de kant van de weg Eenvoudig gebruik"— Transcript van de presentatie:

1 Verminderen van het risico op druggebruik op de weg Opleiding DrugWipe 5+

2 DrugWipe producten Test aan de kant van de weg Eenvoudig gebruik
Hygiënisch Test op 5 soorten drugs Cannabis - THC, Cocaïne - Crack, Heroïne, morfine, opium, Ecstasy, mdma - XTC, Amfetamines, metamfetamines - Speed Betrouwbaarheid > 94% (Druïde)

3 DrugWipe voor verkeersveiligheid
Australië Duitsland Engeland (bedrijven) Finland Luxemburg Polen Slowakije Tsjechië Zwitserland En binnenkort ook in België

4 DrugWipe® 5 + Voorbereiding
Controleer de vervaldatum op de verpakking. Werp de test na deze datum weg. Controleer of de verpakking niet beschadigd is. Indien er beschadiging is, indien de verpakking vochtig is of indien de controlelijntjes al rood zijn, werp dan de test weg. Open de verpakking enkel op de aangeduide plaats en dit vlak voor gebruik.

5 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren
monstercollector dopje testcassette capsule Schuif het dopje in de richting van de pijl tot het woord PRESS geheel zichtbaar is.

6 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren
monsterkussentjes Verwijder de monstercollector (blauw) van de testcassette (wit). Raak de twee monsterkussentjes niet aan.

7 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren
Laat de testpersoon ongeveer drie maal zijn tong rond de onderkant van zijn wang bewegen. Veeg met de monstercollector speeksel van de tong of van de binnenkant van de wang op de monsterkussentjes.

8 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren Klik!
Plaats de blauwe monstercollector terug op de witte test cassette en druk stevig aan. Beidemonsterkussentjes moeten vastklikken

9 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren Houd de testcassette verticaal
Houd de testcassette verticaal met de capsule naar beneden. Druk stevig met de duim op het woord PRESS tot de capsule breekt. Blijf de test nog gedurende 15 seconden verticaal houden.                 

10 DrugWipe® 5+ De test uitvoeren
3-10 minuten Schuif het dopje terug naar zijn startpositie. Leg de test op een horizontaal oppervlak en start de timer. Lees het resultaat na 12 minuten af.

11 DrugWipe® 5 + Testresultaten Cannabis positief Alles positief
Ongeldig resultaat De test is ongeldig wanneer er slechts één of geen controlelijn rood geworden is. Herhaal de test dan met een andere DrugWipe 5+ Cannabis positief Alles positief Héroïne / Opiacea positief Amf./ Meta./ xtc positief Negatief resultaat = geen druggebruik De test is slechts geldig wanneer beide controlelijnen (één in ieder venster) rood worden. De test is negatief wanneer er geen andere rode lijnen verschijnen. Cocaine positief

12 DrugWipe vs urinetest : Het verschil in interpretatie
Aflezen van het resultaat DrugWipe vs urinetest : Het verschil in interpretatie Dtect (urinetest) controlelijn verdwijnt na 5 minuten bij een positief resultaat DrugWipe toont een rode controlelijn bij positief resultaat Amfetamines, XTC en Metamfetamines reageren gelijkaardig op de test en zijn zichtbaar op dezelfde controlelijn

13 Test van (THC) huid bloed speeksel zweet urine haar uren dag week
minuten dag week maand uren urine gebruik

14 Het controlelijn-systeem
DrugWipe® 5 + Het controlelijn-systeem Y T CL TL

15 Het controlelijn-systeem
DrugWipe® 5 S Het controlelijn-systeem De testlijntjes op de test blijven een zekere tijd (minstens 12 min) zichtbaar én betrouwbaar. Resultaten afgelezn na 12 min, zijn mogelijk niet meer correct.

16 DrugWipe in extreme omstandigheden
Gebruik tussen 5 ° en +40 ° Celsius ! koude warmte vochtigheid Bij gebruik in regen of sneeuw moet DrugWipe® beschermd worden van vocht. De test wordt best uitgevoerd bij een omgevingstemperatuur tussen 5 ° en 40 ° C.

17 DrugWipe bewaren temperatuur tussen +5 ° en + 25 ° Celsius

18 DrugWipe

19 Securetec AG Wilfried Sooth Eugen-Sänger-Ring 1 85649 Brunnthal / München Germany T +49 (89) F +49 (89)


Download ppt "DrugWipe producten Test aan de kant van de weg Eenvoudig gebruik"

Verwante presentaties


Ads door Google