De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is het opzet ? Wie zit in “De groep” ?  Rond 18 à 25 jongeren van verschillende klinieken uit Vlaanderen.  Vergezeld van 9 begeleiders, waarvan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is het opzet ? Wie zit in “De groep” ?  Rond 18 à 25 jongeren van verschillende klinieken uit Vlaanderen.  Vergezeld van 9 begeleiders, waarvan."— Transcript van de presentatie:

1

2 Wat is het opzet ?

3

4 Wie zit in “De groep” ?  Rond 18 à 25 jongeren van verschillende klinieken uit Vlaanderen.  Vergezeld van 9 begeleiders, waarvan 3 verpleegkundigen en 6 vrijwilligers.  Er is steeds medische bijstand voorzien door het hospitaal nabij het hotel  Allen logeren in het Thermae Palace hotel waar zij verzorging en kiné kunnen krijgen

5 Wat zijn de voorwaarden?  Leeftijd tussen 16 en 30 jaar  Medische toestemming van de behandelende arts(en)  Financiële bijdrage ( zééér kleine )  Maximum 2 x participatie (zéééér elastisch)  Een minimum aan mobiliteit hebben (rolstoelen worden steeds voorzien)

6

7 Wat doet RC Oostende ?  Vervoer van de jongeren door de “old irresponsible drivers” van de Club van en naar de verschillende gelegenheden,  Organisatie van de verschillende activiteiten gedurende de hele week,  Lokale afspraken maken voor deze organisatie  Contact tussen VLK en de Club onderhouden en het mede opstellen van het programma

8 Wat is het Programma?  Steeds de laatste week van oktober, voor de herfstvakantie,  Aankomst maandagmiddag in het hotel,  Vijf dagen waarvan er ongeveer drie door RCO worden georganiseerd,  Vertrek vrijdag na de middaglunch

9 Maandag = JOVO 12 uur : aankomst in hotel Thermae Palace en kennismaking tussen de jongeren onderling en met onze WvdV commissie, Thierry en ikzelf. Na de middag wordt er gebowld en schatten ze mekaars sportieve kantjes in. ‘s Avonds doen ze onder mekaar een etentje om nog betere contacten te leggen

10 Dinsdag = RCO dag ‘s Morgens wordt er uitgerust of gewandeld, voor elk wat wils, ‘s Middags halen de leden de groep op om met de Club samen te lunchen Na de middag bieden de piloten van de Noordzee Vliegclub hen een vlucht aan En ‘s avonds is er nog een broodjesbuffet aan boord van de Mercator.

11 Woensdag = RCO dag Om 10 uur halen een 30 tal “Old Timers” onze vrienden af aan het hotel en gaat het richting Golf in de Haan. Daar worden ze onthaald door de uitbaters van het Clubhouse op een prachtige middaglunch. Na de middag vergast de prof hen op een minicursus balletjes slaan en putten. Van de Golf gaat het richting hotel met de “Tram des Tijds” s’ Avonds is het nog relaxen aan boord van de IMKE C, een kustertje met geuren, kleuren en aangepaste muziek

12 Donderdag = RCO + JOVO, voor de groep In de voormiddag staat er een workshop op het menu in het atelier bij een kunstschilder, Frans Malschaert, portretist of Don Ken die o.a. met Disney Studio’s werkt ‘s Middags worden ze vergast op een buffet in het **** hotel Bero van een van onze leden. Na de middag is het Welness als voorbereiding op de fuif van ‘s avonds.

13 Donderdag = RCO dag, voor de “anciens” Voor de 10 jaar “WvdV” worden de Anciens door de Club getrakteerd op een nachtje hotel in Oostende. In de late voormiddag monsteren ze aan op het zeilschip Mercator ‘s Middags worden ze vergast op een broodjes- buffet aan boord. Na de middag is het uitrusten met als doel fit te zijn voor de fuif van vanavond.

14 Donderdagavond

15 Vrijdag Valiezen pakken, kamers verlaten, een afscheidsetentje samen met onze commissie en de groep, een korte evaluatie van de Week, uitwisseling van adressen, foto’s en knuffels, het wegpinken van een traan na een zéér intense en emotionele week.

16 Medewerkers & sympatisanten van 10 jaren Leden en dames van RC Oostende Thermae Palace Hotel Ostend Tennis Club Ostend Bowling Stene Koninginnehof Oostende Noordzee Vliegclub Oostende Jet Air Oostende “Old Timers” organisatie Gallet De “Tram des Tijds” Royal Golfclubhouse De Haan Golfprof Golf De Haan Royal Northsea Yachtclub De Blue Link Relaxatieboot IMKE C Welness dames donderdagnamiddag o/s Mercator – Stad Oostende In & Out surfclub Spuikom Kunstenaars Malschaert en Don Ken Hotel Bero en Hotel Burlinghton De Koninklijke Belgische Marine en nog vele anderen ….

17

18

19


Download ppt "Wat is het opzet ? Wie zit in “De groep” ?  Rond 18 à 25 jongeren van verschillende klinieken uit Vlaanderen.  Vergezeld van 9 begeleiders, waarvan."

Verwante presentaties


Ads door Google